Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Viděly jste to? Ve svém věku občas sotva lezu a tiše závidím této ženě její kondičku a super ohebné tělo. A i figuru ![]()
http://www.novinky.cz/…rtnerem.html
A jak jste na tom vy?
@Angua No však já taky. Docela mě babka namotivovala k nějakému takovému protahovacímu a ohýbacímu cvičení)
Ukazovali ji tuším v Tv zprávách
Taky jsem koukala. Jóga je vůbec zajímavé cvičení, člověk je pak takový gumový a přitom pevný
Za mě má ![]()
@Angua Ten jsem měla na mysli. Kdysi jsem dělala power jogu, ale to mě moc nebavilo.
Tak určitě cvičení jakékoliv je přínosem pro tělo, člověka.
Já cvičím měsíc s bodyrock. Byla tu na to diskuze a už po měsící jsou znát výsledky. Nehledě na to, že se cítím mnohem lépe.
Husta babca! ja jsem na tom prabidne, nedavno jsem zkousela nejake tehotenske cviky a byla to teda bida
.
Taky nekdy sotva lezu, hlavne energie je dlouhodobe na nule ![]()
Taky chci mít takovou figuuru v jejich letech a ty ladné pohyby … kusš - to je baba ![]()
A jak tancuje, to já teda takhle rozjet neumím. Ona musí mít hlavně v sobě strašně pozitivní energii a vůbec musí myslet strašně pozitivně a být spokojená.
Ach jo máme aspon inspiraci až se mi dvojčátka narodí budu taky se protahovat a cvičit - ![]()
@haifa1 No jo, ruce budeš mít protažené až ke kolenům, jak budeš dvojčátka nosit. ![]()
Páááni. Jsem proti ní strašná lemra a zdechlina
i mentální. To je vitalita panečku.