Důchod – nepřišla složenka, co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
duchod neprisla slozenka
Dobrý den, dnes mi poprvé nepřišla složenka k vyplate inval duchodu splatná 8. 2. Vždy mě to přišlo domů včas, kontaktoval jsem i domovskou poštu a nic. Jak to ted řešit? Al říká, že to jde na občanku kdekoliv bez složenky, ale to se mi nezdá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zavolej si na tel. číslo dole, ale taky nechápu, proč to nemáš na účet. Předpokládám ovšem, že budeš mít exekuci nebo tak něco, takže žádný účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Tam se platí i nějaký poplatek za vyzvednutí přes složenku, že? Nějak kolem stovky mám dojem. A To se exekutor nedostane na ty peníze když to půjde přes složenku, když vi, že nějaký ten příjem má?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Spíš prostě žádný účet nemá. A poplatek se platí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ctvrtý důchod, mel být dnes složenkou splatný k 8. 2., složenkou předchozí tři v pořádku, ucet nemam rok z duvodu exekuce, mám insolvenci pul roku, proto logicky na složenku, dnes nic, šance zítra asi nevím. na sociálce jsou samozř až ve středu…, jak říkám, dodneska problém nebyl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@duklak píše: Více
Mně chodí na účet v rozmezí zhruba tří dnů. Vy máte ještě k tomu složitější posílání, může to být dýl. Na čssz berou telefony v běžné pracovní době, takže když tam zítra zavoláte, tak vám to „rádi“ zvednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Exekutor se na to dostane v pohodě. Odebere část než to jde v výplatě a je úplně jedno jak si to posílá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
přesně tak, exekuce na důchod je velmi jednoduchá, a jestli má pán účet nebo ne, je úúplně jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na důchody exekuce chodí. Tak je dost možné, že už se exekutor spojil se správou sociálního zabezpečení a důchod odešel na splátku dluhů.
Máš aspoň datovou schránku, aby ti tam mohly úřady dát vědět, co se děje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Duchod nemize jen tak odejit na splatku dluhu, vzdy musi dostat tu nezabavitelnou cast, samozřejmě pokud spolu s tim nepracuje a neuplatnila se mu uz na mzdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
už odpovídal, má exekuce, ale z důchodu mu exekutor může „odebírat“ i bez účtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit