Důchod – nepřišla složenka, co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Catalina123 píše: Více
prosím tě, vždyť jen tady se nám vysmívá do obličeje, nadělá dluhy za půl milionu a splatí 100 tisíc a je vysmátý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Karma nebo mlýny boží i dukláka jednou složí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takovej vysmátej boháč a skoro ho složilo dvoudenní zpozdění 14 tisíc korun? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše: Více
Už je sbírka? Pošlu víčko-urvu-li ho z petky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pedro867 píše: Více
To je pravda! Dneska by sbírka víček vyžadovala úplně jinou míru osobního nasazení než před lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše: Více
hm, to je jak mám sousedku právnicčku a nemá strouhanku, věčně chodí k nám si pro nějaké jídlo…,, sice je zde pouze na chalupě občas, ale i tak to nedává smysl, to asi nikdy nepochopím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@duklak píše: Více
Možná po tobě jede, jsi finančně velmi gramotný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pedro867 píše: Více
verim, že mám nasetreno vice penez nez ona, i když obcas premýslím co dělá s jejím platem? asi hraje automaty…, nicméně ukončuji tuto diskuzi, už mě to nějak ani nebaví, pořád se jen chlubit, vím, že asi všichni máte plno starostí, tak vás asi nechám už být, mějte se pěkně a s dalším mým budoucím dotazem naviděnou, ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
třeba má pod postelí 200 tisíc. To nemůžeš vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrzí mě, že nás opouštíš, přinesl jsi sem svěží vítr. Přeju hodně sil a pevné nervy v boji za oprávněnou odměnu za poskytnutí útočiště nevděčným a hlavně liknavě platícím nájemníkům…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nesezreno bude mít určitě vic nez ty, akorat je holt trochu roztrzita a tu strouhanku zapomene koupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak možná je paní na dukláka nasazená-znáte to: To, že jsi paranoidní ještě neznamená, že po tobě opravdu nejdou…Při jejích návštěvách bych si hlídal kam její oči míří a jestli-když se otočím do komůrky pro pochtívané zboží nepřilípla nad futra štěnici a minikameru…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit