Dudlík

1764
1.7.10 11:29

dudlík

Máte někdo prosím zkušenost u dítěte s dudlíkem stejné velikosti? Mám roční holčičku a pořád vyžaduje tu nejmenší velikost dudlíku od 0-6 měsíců, větší prostě nechce a řve. Vadí to nějak nebo klidně může mít ten nejmenší? Kupuju od Nuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
1.7.10 11:33

Někde jsem četla, že čím menší dudlík, tím lepší.
Adámek má taky od narození Nuk ten malý, bylo mu 8 měsíců a je spokojený. Větší už kupovat nehodlám. Navíc se mi v drogerii ta velikost 2 zdála fakt velká. Ten dudlík byl takový ošklivý :-)
Jo a ty dudlíky Nuk jsou ještě dobré v tom, že jsou zploštělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.7.10 11:46

Ano ano, dnes je jí 13 měsíců a pořád dudá jedničky :mrgreen: :mrgreen: Asi tři nové dvojky se mi válí v přebalováku, z těch dávila.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.7.10 12:14

taky máme pořád ty malé dudlíky, ty velké se jí nějak špatně cumlaly, pořád je plivala, tak máme furt 0-6 měs, taky hlavně od nuka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
1.7.10 12:24

Já asi v roce aktivně koupila 3 dudlíky větší velikosti, vyhodila všechny malé … S velkou slávou velké dudlky letěly do koše a já běžela pro původní velikost. Nevím, jak dlouho Maty dudlal (minimálně 1 3/4 roku), ale stále nejmenší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
1.7.10 12:27

My máme dudlíky od aventu. Kubíkovi je 15 měsíců a pořád má taky první velikost. Ten větší vždycky ochutná a vyplivne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.7.10 12:30

No vidíte, tak já jsem zase slyšela, že by dudlík měl odpovídat věku nebo být větší. Menší ne. Tak se v tom pak vyznejte… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.7.10 12:31

Taky máme pořád jedničky. Větší Aduš nechce, ale nezahálejí, používá je jako chrastítko a jde s nima hezky cvakat o sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.7.10 12:34

Járovi je to celkem jedno, hlavně spinkat a dudu v puse. Já vím, doktoři by mě hnali, ale za ten řev mi to fakt nestojí. Zato Jindra nechápal, co mu to tý pusy strkám! Dudu zásadně odmítá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
1.7.10 12:46

Máme obě velikosti a mates to střídá…někdy si vezme ten větší a sám od sebe ho vymění za menší…
A taky podle toho,který zrovna najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
1.7.10 13:27

13M a máme ten větší,problémy nám to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.7.10 13:27

Zdravím Regy: moje holčička použínala tu nejmenší velikost ješte ve dvou letech, pak jsem jí dudlík sebrala už úplně. Ona si ten malinkej dudlíček vycucala na svojí velikost a někdy jsem si říkala, jak to vůbec dokázala. Myslím, že odvykání je pak snažší. Nám to trvalo jen týden, než jsme si odvykli úplně! Neřešila bych velikost, hlavně že dítko je spokojené! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí