Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
nemate nekdo zkusenost s timto dudlikem? Mala /18 mes./rozkousla nas stavajici a tak jsem musela narychlokoupit novy, ale bohuzel nemeli ten nas od CAMu /zvykla si na tento tvar a jiny uz nechce/ a tak jsem koupila Canpol. Vsechno v poradku, ale v noci jsem si vsimla, ze drzak toho dudliku je svitici - coz muze byt vyhoda, ale na druhou stranu mam strach, aby to nebylo nejak skodlive… Mozna to prehanim, ale co kdyby… Zatim jsem se s tim u dudliku nesetkala a tak me to prekvapilo - ale treba je to normalni. Mate s tim nekdo zkusenost?
Já bych to zase tak neřešila. Svítící držák nemusí být automaticky škodlivý
…taky nevím,jestli to mají i jiné značky,ale vím,že canpol tyhle dudlíky vyrábí,což může být fajň,hlavně když mimi v noci dudlík někde v postýlcd stratí…sice s tímhle dudlíkem zkušenost nemáme,ale věci od canpolu jsou celkem kvalitní. Ale jak všichni bohužel víme,dneska už téměř není děckáí značka,která by neměla nějakou tu aféru
..takže to si nevybereš…prohledej třeba stránky,kde jsou škodlivé děcké hračky,jestli tam něco nenadeš,ale nevzpomínám si ,že by dudlíky od canpolu měli být nějaké škodlivé. Takže klid a neřeš to ať se z toho nezblázníš ![]()
Simono, koupila jsi svitici dudlik , u nas velice oblibeny, v noci obcas hledam.
JA mam s jejich dudlikama vybornou zkusenost........ale jen u syna, dcera si zvykla na MAM a jiny nechce
Mame svitici dudlik od Aventu a taky spokojenost. Lip se v noci hleda ![]()
Ahoj Simono,
tak u nás jiný dudlík než od Campolu neměl šanci ![]()
Neboj, používáme je od narození, taky jsem hledala, jestli jsou v pořádku, a vzhledem k tomu, že jsem nic nenašla, tak jsem to dál neřešila. Jo ten svítící máme taky.
Tak přeji spokojené „dudání“ ![]()
Ahoj Vavryska
Ahoj, neboj, jsou v pořádku. Sama je prodávám a jsou velice oblíbené a kdyby měly nějaký „problém“ už by nebyly v prodeji.