Dudlík Canpol babies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
20.12.07 08:53

Dudlík Canpol babies

Ahoj,
nemate nekdo zkusenost s timto dudlikem? Mala /18 mes./rozkousla nas stavajici a tak jsem musela narychlokoupit novy, ale bohuzel nemeli ten nas od CAMu /zvykla si na tento tvar a jiny uz nechce/ a tak jsem koupila Canpol. Vsechno v poradku, ale v noci jsem si vsimla, ze drzak toho dudliku je svitici - coz muze byt vyhoda, ale na druhou stranu mam strach, aby to nebylo nejak skodlive… Mozna to prehanim, ale co kdyby… Zatim jsem se s tim u dudliku nesetkala a tak me to prekvapilo - ale treba je to normalni. Mate s tim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
siloenka
20.12.07 09:34

Já bych to zase tak neřešila. Svítící držák nemusí být automaticky škodlivý :lol: …taky nevím,jestli to mají i jiné značky,ale vím,že canpol tyhle dudlíky vyrábí,což může být fajň,hlavně když mimi v noci dudlík někde v postýlcd stratí…sice s tímhle dudlíkem zkušenost nemáme,ale věci od canpolu jsou celkem kvalitní. Ale jak všichni bohužel víme,dneska už téměř není děckáí značka,která by neměla nějakou tu aféru :cry: ..takže to si nevybereš…prohledej třeba stránky,kde jsou škodlivé děcké hračky,jestli tam něco nenadeš,ale nevzpomínám si ,že by dudlíky od canpolu měli být nějaké škodlivé. Takže klid a neřeš to ať se z toho nezblázníš :lol:

• Citovat
  • Upravit
22315
20.12.07 12:07

Simono, koupila jsi svitici dudlik , u nas velice oblibeny, v noci obcas hledam.

JA mam s jejich dudlikama vybornou zkusenost........ale jen u syna, dcera si zvykla na MAM a jiny nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.12.07 12:28

Mame svitici dudlik od Aventu a taky spokojenost. Lip se v noci hleda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.12.07 12:42

Ahoj Simono,
tak u nás jiný dudlík než od Campolu neměl šanci :D
Neboj, používáme je od narození, taky jsem hledala, jestli jsou v pořádku, a vzhledem k tomu, že jsem nic nenašla, tak jsem to dál neřešila. Jo ten svítící máme taky.
Tak přeji spokojené „dudání“ :wink:
Ahoj Vavryska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
20.12.07 23:04

Ahoj, neboj, jsou v pořádku. Sama je prodávám a jsou velice oblíbené a kdyby měly nějaký „problém“ už by nebyly v prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí