Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Taky jsem pořídila asi 20 dudlíčků a malý všechny dávil. První 3 měsíce ale cele dny probrečel kvůli kolikam, takže jsem ho potřebovala zklidnit, i jinak, než prsem. Nakonec jsem zkusila koupit tu klasickou “kytičku” za 29,– a dudal hned
Teď má rad i ty retro od Bibs.
U nás stejné. Zkoušeli jsme řadu dudlíků, i bibs, kytičku atd. a vše vesele plival a dávil se. Kluk… pozná kvalitu
Taky jsem z toho byla ze začátku nešťastná, že funguji jako dudlík, ale od 4. měsíce mi prso po usnutí vyplivne a spí už bez něj. Ale uspávat bez prsa stále nejde… jedině přes den v nosítku nebo kočárku.
@Anonymní píše:
Ahojte, nemam cas projizdet vsechny diskuze na toto téma…
A tak se vas chci zeptat.
Nejaky osvedseny dudlík co je hoodne podobny bradavce?
Mala ma pristi tyden 3 mesice, zatim je bez dudlika… Ani ho nechce. Jenze jinak mi nespí, celou noc je u prsou.. I cely den… Dudlika jsme zkousely, ale vetsinou se ji zveda zaludek a plive ho.
Moc prosim, nejaky odkaz na dudlika???![]()
![]()
P&E
je to mám taky. Jen s rozdilem, ze male je 11měsíců. Usíná u prsa a pak ji na prsu prenesu do postýlky(tu ma přirazenou u nasi, aby měla prso vzdy k dispozici). Prso ji za chvilku vezmu a ona spí dal. Pres den toho, ale moc nenašli. Nebo spí pres den v kočárku. Vecer taky usíná u prsa ale v noci spí trosku lepe nez pres den. Ale kdyz se vzbudí, tak se musi k prsu přidat, aby zase usnula ![]()
Jsem zvedava jak ji to budu jednou odnaucovat ![]()
Dobrý den zkuste toto Tommee Tippee šidítko C2N silikon Natural bílá mohlo by to pomoc