Dudlík jako prso

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
10.2.20 22:55

Taky jsem pořídila asi 20 dudlíčků a malý všechny dávil. První 3 měsíce ale cele dny probrečel kvůli kolikam, takže jsem ho potřebovala zklidnit, i jinak, než prsem. Nakonec jsem zkusila koupit tu klasickou “kytičku” za 29,– a dudal hned :palec: Teď má rad i ty retro od Bibs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.2.20 17:37

U nás stejné. Zkoušeli jsme řadu dudlíků, i bibs, kytičku atd. a vše vesele plival a dávil se. Kluk… pozná kvalitu :) Taky jsem z toho byla ze začátku nešťastná, že funguji jako dudlík, ale od 4. měsíce mi prso po usnutí vyplivne a spí už bez něj. Ale uspávat bez prsa stále nejde… jedině přes den v nosítku nebo kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
25.3.20 20:53
@Anonymní píše:
Ahojte, nemam cas projizdet vsechny diskuze na toto téma :?
A tak se vas chci zeptat.
Nejaky osvedseny dudlík co je hoodne podobny bradavce?
Mala ma pristi tyden 3 mesice, zatim je bez dudlika… Ani ho nechce. Jenze jinak mi nespí, celou noc je u prsou.. I cely den… Dudlika jsme zkousely, ale vetsinou se ji zveda zaludek a plive ho.
Moc prosim, nejaky odkaz na dudlika??? :srdce: :oops: :kytka:P&E

je to mám taky. Jen s rozdilem, ze male je 11měsíců. Usíná u prsa a pak ji na prsu prenesu do postýlky(tu ma přirazenou u nasi, aby měla prso vzdy k dispozici). Prso ji za chvilku vezmu a ona spí dal. Pres den toho, ale moc nenašli. Nebo spí pres den v kočárku. Vecer taky usíná u prsa ale v noci spí trosku lepe nez pres den. Ale kdyz se vzbudí, tak se musi k prsu přidat, aby zase usnula :zed:
Jsem zvedava jak ji to budu jednou odnaucovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.26 23:52

Dobrý den zkuste toto Tommee Tippee šidítko C2N silikon Natural bílá mohlo by to pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí