Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@marrlinka myslím že to málo svítí u všech, nemůžou tam dát takové množství. To dítě to žužlá.
A co dát dudlík na klip a ten připevnit k pižámku, to se nám osvědčilo
@Olion no to je mi jasne, ale stve me, ze v shopech na netu pisi, ze vydrzi svitit slabe az do rana. Predpokladala jsem, ze treba tri ctyri hodiny to vydrzi a ono prd.
A retizek na pyzamko to bych se bala, ze se mi dite uskrti, to ne-e ![]()
@marrlinka píše:
Nemate nekdo svitici nuk? V noci stale nekde lovim dudlik (a to mame tri), uz me to rozcilovalo stale svitit telefonem a hledat, kde po postylce nejaky najdu, tak jsem koupila svitici ve tme. Vubec ale nesvitipod lampickou jsem ho nechala dnes snad cely vecer a behem peti minut uz nesviti vubec
nekdo stejnou zkusenost? Je to blbina, ale stve me to, pac dudliky bez ocka bytostne nenavidim. Premyslim, ze jim to snad pujdu omlatit o hlavu zpatky do kramu… (navic je ten dudlik totiz hrozne hnusny, takze koupen fakt jen pro tu svitivost
)
Ahoj, my máme svítící MAM a svítí až do rána
takže najdu vždycky hned!:-)
@marrlinka Tak dcera má celkem neklidné spaní ale nikdy se neoběsila. Klip jsem připnula v oblasti pupíku, dudlík byl ve výšce očí, při napnuté šňurce.
@Lejaa píše:
Ahoj, my máme svítící MAM a svítí až do ránatakže najdu vždycky hned!:-)
zrovna MAM mi dite me milene fluse jak o zivot
mamja to pech
@marrlinka škodaaa:( a měli jste ten original nebo ten super ortodontický? Protože syn ten orto plive taky a normální origoš miluje.
Mám dva svítící dudlíky NUK (světlý a modrý) a vydrží „svítit“ tak hodinu, o moc déle asi ne, protože když jdu spát já (za 3-4h po synovi), tak už ho hledám s baterkou. Jeden dávám při ukládání do pusy, druhý mám vedle na nočním stolku. K ránu, když je světlo, už si občas syn sám sáhne mezi špriclema a vezme si ten náhradní
. Takže svítivost nic moc, design taky žádná sláva (já jsem infantilní, takže mám ráda ty Máji, Krtečky apod.), ale vůbec mi nevadí, že nemá ouško, naopak, přišlo mi, že si ho za to ouško ze spaní často vytrhl z pusy.
Kašli na svíticí dudlíky, mně se osvědčila baterka u postýlky
(mobil svítí málo).