Dudlíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2793
12.1.06 09:53

Tak my máme vzorné holčičky,vzaly si první dudlík,který jsem jim nabídla :D .
První dcerka dudlala silikonový Nuk,druhá dcerka silikonový Avent.Sice zpočátku byly boje,hodně jí vypadával z pusinky,tak jsem zkusila ještě latexový,jenže ten flusala a nechtěla ho vůbec.Asi před měsícem jsem ten nejmenší vyměnila za větší sosáček a kupodivu ho hned vzala a dudá si dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.1.06 10:52

Tak my mame jako Peta v zasobe nekolik druhu. Jeste za tehu jsem koupila od kazdeho typu jeden a ze se jich seslo - silikonovy, latexovy, anatomicky, normalni atd.
No a jak to dopadlo? Kdyz sestricka v porodnici ohodnotila dceru jako kyselinu, ktera by mi mohla byt u prsa neustale tak ji s mym souhlasem dala ten nejosklivejsi - ruzovou kyticku s latexovou „kulickou“. Takze zadny silikon, zadna anatomicka zalezitost, zadna znacka ale klasicky cesky obyc.
Jenze nastal dalsi problem a to ho pak sehnat. Nastesti je meli a snad jeste maji ve Spuntiku. Nastesti s pribyvajicim vekem si dala rict i na silikon, ale musel mit tvar kulicky.
A co mi prislo srandovni, ze anatomicky dudlik NUK kdyz uz teda dudlala tak jedine obracene. Mne osobne nejvic padly do oka dudliky od AVENTu uz jen proto, ze diky savicka z AVENT lahvi jsme s prikrmem vydrzely kojit do 4. mesice. A ty nocni svitici dudany nemaj chybu, skoda jen, ze u nas byly na okrasu a na mirne nasviceni nad postylkou na policce…
Clovek mini a ditko meni co bude dudlat. Jinak jsme ve dvou letech s novou vetsi postylkou uspesne dudlik ze dne na den vysvetlenim odbouraly…

• Citovat
  • Upravit
85
16.1.06 00:05

dudlík

U nás to dopadlo tak, že jsme žádný dudlajs nepotřebovali, i když jsem měla v zásobě 2 latexové a 2 silikonové od Aventu, pár jsme jich i dostali. Nějak mi nepřipadalo nutné mimču dudlík dávat, jednou jsem to jen tak zkusila - když mu bylo přesně 6 týdnů - krásně cucal, ale přiznám se, že jsem na ten dudlík hrozně žárlila :D . Navíc, jak říkám, nebylo nutné dudlík dávat, tak jsme bez něj. Jsem ráda, jenom doufám, že si nezačně cucat prstíčky - třeba až začneme odstavovat.
Ahoj, Puci
""http://b1.lilypie.com/0AOjp1/.png:http://b1.lilypie.com/0AOjp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí