dudlíky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
4.3.06 11:49

dudlíky

Ahoj všem, mám dotaz. Mám 7 týdnů starou holčičku a tak jako každá mamina chci pro dcerku jen vše nej, takže jsem nakoupila silikonové dudlíky, třeba NUK a ejhle, ona ho neudrží a plive. Chtěla bych se zeptat zda nevíte kde koupit uplně ty obyčejné gumové dudlíky, jaká firma mimo Vulkanu to vyrábí…děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
4.3.06 12:01

AHOOJ…také mi nechtěl anatomické silikonové drahé dudlíky a také mi je nechtěl.Tak sme sehnali uplně obyčejný dudlík za 22Kč tkzv. kxtičku a tu pak vzal na milost,ale stejně má ho jen na usínání a pak ho plivne,prostě si na něj už ve 3.měsících nezvykl.Kytička dudlík se dá sehnat v lékárnách,drogeriích teta a myslim,že sem je viděla i v droxi.Prostě nejspíš menší drogérky prodejny s dětským zbožím tyto levné dudly nemají aspon u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
4.3.06 12:25

Dudlík

Ahoj,
mám stejnou zkušenost. V dobré vůli jsem nakoupila dudlíky silikonové a taky ne zrovna levné latexové - anatomicky tvarované. A všechny tyto malá ochutnala jen jednou a dost.
Nejlepší je obyčejná latexová kytička, kterou nakupuji v lékárnách. Vždy je mají, ale musím si o tyto levné - stojí asi 16-20 Kč/ks - říct, jinak mi nabízejí jen ty drahé. Zajímavé je, že drahé mají na viditelném místě a tyto levné vždy tahají ze šuplíku… Jo, a jsou různé velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.3.06 12:52

Takže já se přidávám…mám doma Avent,MAM a ačkoli té starší „chutnají“ až moc,malá je maximálně okusovala…takže jsem udělala doma konkurz na dudlík a vyhrál obyčejný s bambulí od fy. Baby Nova…

Tyhlety dudlíky s třešinkou (odborný název pro bambuli) dělá i Canpol Babies www.malewo.cz pak Tommee Tippee,ten máme z pražského Babyparku,a možná Chicco,ale na webu to není k poznání a já se do krámů moc nedostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.3.06 14:00

Pokud máš po ruce Tesco, tak tam je výběr hodně velký. Různě veliké „bambule“ i různé druhy kytiček a okrajů. Vše tak do 20,– Kč.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.4.06 19:50

zkus gumovy od chicca je ortodenitcky a pritom ma obycejny tvar slzy
linda taky dudliky vyplivovala ale tenhle s ejilibil..
navic je z prirodni gumy..
 http://www.neonati.net/…_000_000.jpg

on-line ho koupis tady

http://chicco.babyexpert.cz/…+dp21645/url

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
25.4.11 12:34

Ahoj,
tak mi nechtěl kytičku (kopretinku) vůbec. Ani se nepřisál. NUK dudlík chvíli bral, ale potřeboval hned ten větší, od 6 měsícu. Ale dudlík, který ho zaručeně uklidní a má ho nejradši a opravdu to mám vyzkoušené, když jiný dudlík nezabere, tak je obyčejný TESCO dudlík (v porovnání s ostatními není nijak extra tvarovaný a je docela velký i když je už od narození).

Nevím čím to je, asi je každé dítě individuální..

Takže nakonec dudlá dudlíky koupené v TESCO akci 2ks za 30 kč :mrgreen: A na ty ostatní drahé dudlíky se jen práši :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
28.4.11 14:52

Tak u nás také vyhrála po bezpočtu zkoušení obyčejná kaučuková kytička - bambulka z lékárny. A renomované značky se válí v šuplíku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.14 20:21

U nás taky vede dudlík z Tesca, ostatní se snažila spolknout:-) To jsem ráda, že nejsme jediní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí