Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@JanaTadeáš Na netu, kde jinde.
Ale ve velkých městech by snad k sehnání byly…
Jinak můj syn má na různé barvy reakce, takže bych si opravdu dala pozor ![]()
@KlariSi píše:
pravé kamarádka děla dorty na zakázku a ta mi tohle říkala
ja nedelam na zakazku, ale pro moje deti a mam tuhle zkusenost take, levne praskove neeee
v drogerii teda gelove nesezenes, bud eshop nebo specializovana prodejna
Moc děkuji za rady a příspěvky…no uvidím…líbí se mi že je takovej veselej…no doodpoledne si to nechá projít hlavou a uvidím…co provedu…každopádně díky..
Taky se přidám,, jedla jsem podobný a použili na to obyč barvivo a nebylo to dobrý, slaný až hořký…barvy určo gelové, ale my tu máme kousek special. obchůdek…
Ale koukám s prominutím že zakladatelka je z Brna..tam snad obchůdek s potřebami na dorty mají…když je u nás V Km…
Hele ja kdyz jsem pekla ten duhovej dort, tak byl muj uplne prvni a pouzila jsem obyc potravinarske barvy v prasku a bylo to v pohode. Stacilo toho trochu, barvy krasne a na chuti to poznat nebylo.
Nejsem zastáncem zdravé výživy ale to to je dort pro děti
tolik barviv, prášku do pečiva
mascarpone +máslo
myslím že nemusíme být závislé na Americe lze udělat krásný, chutný a o hodně zdravější dort klasika český piškotový korpus + nastavovaný krém, marmeláda ![]()
Barviva a ečka cpou do nás všude tak si ještě přidáme duhovým dortem
dělám s gelovkama a to množství co tam dával mi vystačí na několik potahovaných dortů
![]()
@mapav tak me se ty barevne teda libi mnohem mnohem mnohem vic
ja myslim, ze kdyz clovek neslavi narozeniny kazdy tyden a ma takovy ecko dort 1,2× za rok, tak to neni pohroma ne ![]()
Humus
bohuzel to neni o kvalite ani o gurmanstvi, ale o kyci a o tom co je in. Ale at si kazdy krmi sve deti cim chce
ja bych to nedala ani cizim
@mapav ten posledeni dortik s myskama je moc pekny
Mam rada klasicke dorty, potahovane nedelam vubec ani by to nikomu nechutnalo
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?…
Tak nakonec jsem se rozhodla pro tento korpus… ![]()