Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Potřebuji radu od zkušenějších. ![]()
Dnes jsem vařila vepřový guláš a přidala do něj rozmixovaná rajčata z konzervy, bo jsem neměla protlak a nevím, jestli je to tím, ale ve výsledku má sladko-kyselou chuť…Čím to mám přerazit ![]()
Proc by mel mit sladko-kyselou chut?…
..kazdopadne pridej neco paliveho(estli mte radi), osmazenou cibulku a hodne cesneku…
@amazon dala bych tomu jiný název
já to tam přidávám taky a ta sladkokyselá chuť nám chutná, dávám to na špagety a třeba i posypu sýrem, nebo zkus ten česnek ![]()
Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský ![]()
@1.zizi píše:
Proc by mel mit sladko-kyselou chut?…..kazdopadne pridej neco paliveho(estli mte radi), osmazenou cibulku a hodne cesneku…
asi dala víc těch rajčat.
@amazon občas dělám Mexický guláš, je takový nasládlý. Dám do něj hrášek, na talíři posypat sýrem, k tomu rýži a rodinka by se utloukla.
@Reyne píše:
Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský
Tak ten mi docela jde
Chce to opravdu hodně cibule. Na kilo masa třičtvrtě kila cibule, cibuli pořádně orestovat (měla by chytat barvu), přidat trochu (2-3 lžíce) protlaku a nešetřit červenou paprikou…
Ja bych to take videla na cesnek, syr a udelat to spis na testoviny, nez klasicky gulas. Z rajcat delam casto omacky na testoviny.
@Reyne píše:
Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský
Já mám tohle se svíčkovou. Nejlepší svíčková je hospodská nebo ze školní jídelny ![]()
Holky, já jsem těhotná a mám zkreslené chutě, navíc nevím, jestli to tak má chutnat, nikdy jsem guláš nedělala s protlakem
dám víc česneku