Čím spravit guláš?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9180
7.1.14 17:14

Čím spravit guláš ?

Potřebuji radu od zkušenějších. :kytka:
Dnes jsem vařila vepřový guláš a přidala do něj rozmixovaná rajčata z konzervy, bo jsem neměla protlak a nevím, jestli je to tím, ale ve výsledku má sladko-kyselou chuť…Čím to mám přerazit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
270
7.1.14 17:15

Zkusila bych prolisovaný česnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.1.14 17:17

@amazon výrazné koření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 17:17

Proc by mel mit sladko-kyselou chut?… 8o..kazdopadne pridej neco paliveho(estli mte radi), osmazenou cibulku a hodne cesneku…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.1.14 17:18

@amazon dala bych tomu jiný název :lol: já to tam přidávám taky a ta sladkokyselá chuť nám chutná, dávám to na špagety a třeba i posypu sýrem, nebo zkus ten česnek :think:

• Citovat
  • Upravit
9180

A jaké koření, dala jsem Mahá, majoránku, pepř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne

Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský :think:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@1.zizi píše:
Proc by mel mit sladko-kyselou chut?… 8o..kazdopadne pridej neco paliveho(estli mte radi), osmazenou cibulku a hodne cesneku…

asi dala víc těch rajčat.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
7.1.14 17:19
@amazon píše:
A jaké koření, dala jsem Mahá, majoránku, pepř

maha?

• Citovat
  • Upravit
Reyne
7.1.14 17:19

@amazon občas dělám Mexický guláš, je takový nasládlý. Dám do něj hrášek, na talíři posypat sýrem, k tomu rýži a rodinka by se utloukla.

• Citovat
  • Upravit
31672
7.1.14 17:20

Pepř a chilli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
7.1.14 17:22
@Reyne píše:
Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský :think:

Tak ten mi docela jde :D Chce to opravdu hodně cibule. Na kilo masa třičtvrtě kila cibule, cibuli pořádně orestovat (měla by chytat barvu), přidat trochu (2-3 lžíce) protlaku a nešetřit červenou paprikou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.1.14 17:23

Ja bych to take videla na cesnek, syr a udelat to spis na testoviny, nez klasicky gulas. Z rajcat delam casto omacky na testoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.1.14 17:23
@Reyne píše:
Tuhle diskuzi si dávám do oblíbených. Guláš miluji, ale doma se mi ještě nikdy nepovedl tak výborný jako ten hospodský :think:

Já mám tohle se svíčkovou. Nejlepší svíčková je hospodská nebo ze školní jídelny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
7.1.14 17:24

Holky, já jsem těhotná a mám zkreslené chutě, navíc nevím, jestli to tak má chutnat, nikdy jsem guláš nedělala s protlakem :oops: dám víc česneku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí