Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak jsem dala dva stroužky česneku navíc zdá se lepší…aspoň vím pro příště, že protlaku jen trochu a bude to dokonalé..každopádně se ještě do zítra uleží, tak snad bude poživatelný..
Sladka paprika, cibulka, cesnek, koreni do gulase, nebo tam dam trochu majoranky ![]()
@Nika9 já protlak nedávám vůbec, ale dám celý pytlík koření na guláš a dělám fakt strašně moc cibule a do tmavě hněda a takhle mi to chutná
jo a česnek do guláše nedávám VŮBEC. V guláši mi vadí. ![]()
@jizvíková píše: Česnek? fujtajxl-to je spolehlivý zabiják jakékoliv chuti
zabiják chuti?
, právě naopak!
Teda holky, česnek do guláše? taková škoda
Jinak jsem v hospodách dělala, můj táta byl nějakej kuchtík
a přepálenej olej do guláše nikde nedávali. Musí se dát hooodně cilbule, nechat ji opravdu ztmavnout a pomalu a déle vařit. Pak je guláš výýborný. ![]()
@amazon píše:
http://recepty.vareni.cz/…provy-gulas/
tak tohle by mi nechutnalo. Já jsem od nás z rodiny zvyklá, že se protlak ani česnek prostě nedává… a nej guláš je nechat do druhého dne a pak si dát s čerstvým chlebem a plzní ![]()
@amazon píše:
zabiják chuti?, právě naopak!
vždyť všechno přebije, není pak cítit nic jiného než ta hnus chutˇ česneku a ten smrad
@jizvíková píše:
vždyť všechno přebije, není pak cítit nic jiného než ta hnus chutˇ česneku a ten smrad
@amazon píše:tak pokud nemáš ráda česnek, tak to se ti nedivím
mám na něj alergii, když hoo sním je mi dlouuuho zle a nesnáším ten smrad
když přijdou děti ze školky a je to z nich cítit
![]()
a důchodci v buse
![]()
@jizvíková chápu, mě taky zrovna nevoní dech někoho, kdo česnek pozřel, ale žaludek ho snáší a nám chutná
Já teda používám česnek do spousty jídel, je to podle mě jedno z nejlepších „dochucovadel“…a nikdy jsem teda neměla pocit, že by to z jídla nějak táhlo, dávám ho tam prostě tak akorát, aby správně dochutil ale nepřebil chuť…