Dula/porodní asistentka Vyškov

164
3.3.15 18:15

Dula/porodní asistentka Vyškov

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit soukromou porodní asistentku nebo dulu, která Vás doprovázela do porodnice ve Vyškově?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1845
3.3.15 18:39

Abys nedopadla jako já :mrgreen: Taky jsem měla domluvenou dulu a dopadlo to tak, že jsem na ní zapomněla a volala jí, až když byla dcera na světě :) Od příchodu na sál byla dcera venku za 20 minut, takže by to nestihla ani kdyby vyrazila hned jakmile se tam já dostala. A prej že prvorodičky to mají 8-12 hod. :) Byla jsem zrovna ten typ, co potřeboval ticho a samotu. Jenže to člověk nezjistí, dokud opravdu nezačne rodit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.3.15 19:01

@DenisaW Laďka Ryšavá - může tam porod sama vést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.15 19:13

AliTad děkuji za odpověď. Laďku doporučuje spousta maminek a mají s ní velmi dobré zkušenosti ;) Nikde jsem nenašla její ceník. Můžeš mi prosím tě napsat na kolik tě vyšla její asistence u porodu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.15 19:14
@Lerista píše:
Abys nedopadla jako já :mrgreen: Taky jsem měla domluvenou dulu a dopadlo to tak, že jsem na ní zapomněla a volala jí, až když byla dcera na světě :) Od příchodu na sál byla dcera venku za 20 minut, takže by to nestihla ani kdyby vyrazila hned jakmile se tam já dostala. A prej že prvorodičky to mají 8-12 hod. :) Byla jsem zrovna ten typ, co potřeboval ticho a samotu. Jenže to člověk nezjistí, dokud opravdu nezačne rodit. :)

No já budu rodit 3.dítě a bohužel ani u jednoho jsem překotný porod neměla, takže potřetí to asi nebude jiné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.3.15 19:19

@DenisaW No já rodila už před dvěma roky, kdy ještě neměla smlouvu, takže mě doprovázela jako dula tady v Brně. Byly to 4 tisíce. Ale sestra s ní teď pojede rodit do Vyškova a za vedení porodu (předtím přijede domů) je to prý 7 tisíc. A jsou v tom i dvě předporodní konzultace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.3.15 19:20

Děkuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie