Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit soukromou porodní asistentku nebo dulu, která Vás doprovázela do porodnice ve Vyškově?
Děkuji
Abys nedopadla jako já
Taky jsem měla domluvenou dulu a dopadlo to tak, že jsem na ní zapomněla a volala jí, až když byla dcera na světě
Od příchodu na sál byla dcera venku za 20 minut, takže by to nestihla ani kdyby vyrazila hned jakmile se tam já dostala. A prej že prvorodičky to mají 8-12 hod.
Byla jsem zrovna ten typ, co potřeboval ticho a samotu. Jenže to člověk nezjistí, dokud opravdu nezačne rodit. ![]()
AliTad děkuji za odpověď. Laďku doporučuje spousta maminek a mají s ní velmi dobré zkušenosti
Nikde jsem nenašla její ceník. Můžeš mi prosím tě napsat na kolik tě vyšla její asistence u porodu? Děkuji
@Lerista píše:
Abys nedopadla jako jáTaky jsem měla domluvenou dulu a dopadlo to tak, že jsem na ní zapomněla a volala jí, až když byla dcera na světě
Od příchodu na sál byla dcera venku za 20 minut, takže by to nestihla ani kdyby vyrazila hned jakmile se tam já dostala. A prej že prvorodičky to mají 8-12 hod.
Byla jsem zrovna ten typ, co potřeboval ticho a samotu. Jenže to člověk nezjistí, dokud opravdu nezačne rodit.
No já budu rodit 3.dítě a bohužel ani u jednoho jsem překotný porod neměla, takže potřetí to asi nebude jiné ![]()
@DenisaW No já rodila už před dvěma roky, kdy ještě neměla smlouvu, takže mě doprovázela jako dula tady v Brně. Byly to 4 tisíce. Ale sestra s ní teď pojede rodit do Vyškova a za vedení porodu (předtím přijede domů) je to prý 7 tisíc. A jsou v tom i dvě předporodní konzultace.