Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zde najdete seznam smazaných a blokovaných nicků, případně informace o podvodnících a podezřelých uživatelích. Ze smazaných a blokovaných nicků zde nebudeme vypisovat nováčci, ale pouze uživatele s historií zde na eMiminu.
Tento seznam slouží jako informace pro stálé uživatele, aby nebylo nutné dotazovat se na konkrétní případy. Do diskuze budou administrátoři vpisovat nicky od shora - pokud bude seznam už dlouhý, postupně ho odzadu (tedy od nejstaršího) smažeme.
Seznam smazaných diskuzních témat najdete ve vlákně Smazaná diskusní témata.
EDITACE 1.7.2019 – ZKRÁCENÍ SEZNAMU
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
K-Black mě tedy zklamala. Já ji měla tak ráda. No třeba se objeví pod novým nickem.
@Lenny0 píše:
K-Black mě tedy zklamala. Já ji měla tak ráda. No třeba se objeví pod novým nickem.
Myslím, že ne poprvé…
@tetma píše:
K-black je přeci už pod jiným nickemnebo si jí pletu?
Tohle je její druhý nick… nedávno jsem si s ní psala SZ a teď když jí chci napsat, tak mi to ukazuje neexistující uživatel ![]()
@Nejhodnější aha tak si jí asi pletu, ak třeba bude mít nový nick, snad nás neopustila na dobro ![]()
U K-Black je to škoda.. občas má dobré hlášky.. njn, každý máme nějaký důvod. ![]()
@1.zizi píše:
@Nejhodnější ja jsem vcera taky zrovna premyslela, jestli to tu neukoncit…
Máš SZ…
@tetma píše:
K-black je přeci už pod jiným nickemnebo si jí pletu?
Jeden čas z ní byla Jasněnka (jestli se to sem může napsat), ale teď už byla zase dlouho K-Black. Hlavně nám slíbila pokračování deníčku o kozách a teď to vypadá, že se ho nedočkáme. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat