Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zde najdete seznam smazaných diskusí administrátory. Nebudou zde vypisovány diskuse povahy reklamní či osobní inzerce, které do diskuse podle pravidel nepatří.
Seznam slouží jako informace pro uživatele v případě, že by nemusel být jasný důvod smazání či šlo o rozsáhlou diskuzi. O oprávněnosti smazaných diskusí zde diskutovat nebudeme. Jednotlivé názvy budou administrátoři vypisovat od shora a pokud bude seznam už dlouhý, odzadu (tedy od nejstaršího) ho smažeme.
Seznam blokovaných a smazaných uživatelů najdete ve vlákně Důležité informace o uživatelích .
EDITACE 30. 11. 2023 - ZKRÁCENÍ SEZNAMU SMAZANÝCH TÉMAT
Můžete mi poradit jako odstranit některá diskuze kde jsem dávno diskutovala???
@Liskynka moje oblíbené diskuze - vedle každé je křížek a „odstranit“
@Izzz píše:
@Liskynka moje oblíbené diskuze - vedle každé je křížek a „odstranit“
to jo to vím, ale když si dáš profil tak vedle diskuzí kam chodíš normálně je ještě kolonka „kde diskutuji“ a jsou to třeba příspěvky jen např: Jak často si voláme s rodiči, kam zmizeli kocouří vousky adt…víš
Zdravím,
z tohoto seznamu nelze diskuze odstranit, monitoruje Tvoji aktivitu.
Monika
Zdravím mám otázku je tahle diskuze v pořádku? Běžný účet u mBank - odměna 500 Kč
Zdravím,
diskuze byla již smazána. Příště prosím o nahlášení problému - je to nejrychlejší možnost, jak na určitou diskuzi nebo příspěvek upozornit.
Díky,
Monika
Prosim o smazani diskuze znate nekdo alergologa petra honomichla dekuji
Ahoj kam mužu soukrome poslat žádost o zrušení mnou založené diskuze?
Dekuju
Dobry dem
mam dotaz. mužu založit skupinu ktera by si hlasovala navzájem po sleze by byla i uzavvřena??