Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakládám diskusi pro ty, komu dárek z Vánočního kolotoče 2011 nedorazil. Stále se nám ozývají uživatelky, že se jim jejich zasláný dáreček vrátil - takže možná byla chyba na straně pošty. Ovšem nemůžeme vyloučit ani nezdvořilé úmyslné nezaslání.
Nejprve statisticky zjistíme, kdo je bez dárku. Pokud bude zájem o náhradní ježíškování, je to zcela na vaší domluvě. Opravdu už Kolotoči nemůžeme věnovat prostor a čas ze strany adminitrátorů.
Náhradní Ježíškové jsou vítáni! ![]()
Těmto uživatelkám balíček nedošel:
pikesova.lucie, zanets, HaLucie, Machalka, Sunnny, sandrik, dorísek, AramisDeMar, helen2, mery83, Kima-o, bmw, Marťa+Vendýsek, micky, JanaHr, msonulka, pitrinka, lubenka, JJJO, zrustice, PeťulkaC, Vladuli, zelvarka, llenule, Mirindaa, KrnaZuzka, maeta, Hsarka, horakyne, Žeňa, kattkka, Monjie, jambo, Praska19
Crystal87, Valtřinka, Lesina, shaari, Poppy, Moni25, ciniminisek, hermannka, Starrky, kackark, RyBANA, Hanka1, eviliska, klaruska, romannkad, Mimísek123, mishka2, isand, pajenka7, hanstro, kami1984, weruuunka, Paoloska, JanaK88, finduska, Milu_Stodůlky, Jiiriinka1, Tereza1, Hanula15, MarenkaM, Sabika, petullle, Marsee, papajinka, krisulka, valentik, macík, Smaikii89, yweta, letenia, j.s., Haňulka žabulka, Lenochodk@, lucie82, mliko .
(Takto označené nicky jsou „rozebrány“, počet v seznamu se může zvyšovat)
Pokud někomu chcete udělat náhradního Ježíška – vyberte si ho ze seznamu černých nicků (modré jsou obsazené) a kontaktujte ho přes SZ. Pak nám stačí napsat, s kým jste se domluvili.
Pokud se v seznamu najdete a dárek Vám dorazil, napište SZ na nick admin.
Nicméně nás těší, že Kolotoč udělal radost, což často zaniká mezi těmi, co jim dáreček nedoputoval.
Počet účastnic Vánočního kolotoče: 934
Hodnocení a budoucnost Kolotoče následně promyslíme.
Tereza
Mě dáreček nedorazil a to mi anonymní ježík psal, že ho cca 2týdny před vánoci poslal.
Takže bude asi chyby na straně pošty. ![]()
Edit: Náhradního Ježíška už mám domluveného.
Mně dárek nedorazil
mně dáreček nedorazil
Bohužel se musím přidat ![]()
Edit: Vlastně ani nechci náhradní dárek, jen mě to moc mrzí…
L.
Jsem taky jednou z neobdarovaných a docela by mě zajímalo, jestli se na to moje maminka vykašlala, nebo to poslala obyč. a někdo na poště měl zadost za mě, anebo jestli pošta vrátila balíček zpět…
Ale čekala bych, že spíš ta první možnost ![]()
taky jsem nic nedostala
![]()
tak ja se taky pridavam, zadny darek mi nedorazil;-(
jsem ale rada, ze moji mamince darek dorazil, moc me potesila ze dala hned vedet a ze se ji a holcicce libi.
Jen kvůli statistice - taky nic nedorazilo, ale nic si z toho nedělám, myslím, že jsem to už čekala ![]()
také nám nic nedošlo ![]()
Take mi nic nedorazilo a docela me to teda mrzi ![]()
Denně čekám a doufám
pořád mi dáreček nedorazil ![]()
Tak na mně Ježíšek taky zapomněl a nic neposlal ![]()