Co čekalo pod stromečkem?

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20795
25.12.11 01:05

Co čekalo pod stromečkem?

Salát se povedl, stromeček zavoněl, zvoneček zazvonil… A co na vás čekalo pod stromečkem od Ježíška? A jaké dárky doputovaly z Vánočního kolotoče?

Pochlubte se - foto vítáno :palec:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2746
25.12.11 06:36

No já dostala takové ty praktické věci. Kosmetiku, parfém, apod. Největší šok ale na mě čekal na větvičce stromečku…zasnubní prsten s pravým diamantem. Nejsem právě zastáncem těchto kamenů v prstenech, zdá se mi to zbytečné. Když ale přišel přítel i s certifikátem, potvrzením soudního znalce a začal mi nadšeně vyprávět o tom, že o ruku žádá jen jednou za život, tak se rozhodl nešetřit, tak jsem byla hotová ;). Předtím jsem mu totiž trochu vyčetla, že na rozhazování nemáme :?. Kolik prsten stál se mi nepodařilo zjistit, radši to ani nechci vědět.
Takže začínám vymýšlet datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.12.11 07:14

Já dostala úžasnou svítící svíčku jak mění barvy, slaměné ozdoby na stromeček a Kubík dostal nové dvd Šmoulové :dance: Tímto chci ještě jednou poděkovat mamince lillyccat, opravdu jsem takové krásné dárky nečekala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
25.12.11 07:32

Maminka,ktera me posílala dáreček se obávala,jestli se mi trefila do vkusu.Nepodarilo se mi maminku najit podle jmena tady,ani na FB :(
Takze timto bych chtela mamince Martine D. z Prahy moc moc podekovat,protoze darecek se mi hrozne moc líbí!!!
Jsou to 3 malé barevné rolničky a jeden krásný zvoneček!Hned jsme je s prckem povesili na stromeček a delaji tam velkou parádu!A jeste moc pekné Vanoční práni s fotkou dětí :)

A jeste bych chtela dodat,ze ja jsem jako Ježíšk byla taky uspesna a podle slov maminky se darecek taky velmi libil!
Letosni vanocni kolotoc je timto pro me 100% spokojeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.12.11 07:51

a ja se pochlubim az to vyfotim :-) :pankac: ale moc dekuji mamince Beate Nagyove do Ceskych Budejovic i za Anicku a Honzika :-) darecky udelaly radost nam vsem :-) jeste jednou velke diky A VAM VSEM HOLKY STASTNE A VESELE A KLIDNE SVATKY PREJEME :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
25.12.11 07:53

Dobré ránko přeji

Děkuji svému ježíšku za úžasnou svíčku s vánočním motivem… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
25.12.11 07:56

jo jinak to sem nepatri , ale nase andulina dostala pod stromecek nestovice a my meli pod stromeckem zase puntikate miminko :-D … to ja jen tak odbocila abych vas kapku i pobavila :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
25.12.11 08:14

Děkuji mamince sparkling za darečky.Omalovanky pro děti,ty mladší syn miluje.DVD s pohadkou a svička pro mně.
Takže za mně spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
25.12.11 11:53

Na mě čekalo pod stromečkem překvapení od Wacinky v podobě krásného obrázku na zeď,svícínek se svíčkou, voňavé pytlíčky, olejíček a figurka miminka ve vánoční čepičce. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
25.12.11 18:07

Tak já se také pochlubím s dárečkem od své náhradní maminky, která mi udělala obrovskou radost. sara1000 Nádherné dárečky. Já i prcek jsme měli radost. Dokonce svíčka hořela na našem štědrovečerním stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.12.11 18:10

K nám doputoval knoflík. Musím uznat že větší radost by udělalo třeba jen napsané přání. I tak ale děkuji Katce do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.12.11 18:25

Děkuji mamince Romaně P. z Pikovicza krásné skleněné závěsné destičky s vánočním motivem(nejspíše ručně malovaným) :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.12.11 18:27

Ok tak se chlubím i tady jsem fakt hodně ráda, za velmi praktický a milý dáreček! Děkuji Ježíšku (dopis přišel obyčejně bez zpáteční adresy, takže je 100% od ježíška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
25.12.11 19:04

Z kolotoče mi přišla fimo hmota, svíčka a ponožky pro malého s krtečkem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
25.12.11 19:11

to k nám přpiputoval vonavý pytliček na spaní, přáníčko a omalovánky pro slečnu. Ta ale zabavula pytlíček a já si můžu malovat .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová