Co čekalo pod stromečkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
1.1.12 11:59
monki píše:
Jé teda, koukám,co mi uniklo-vůbec nevím,že máte takovou krásnou tradici,tak pravda,nesthám sem tolik chodit.Jen mě troxhu mrzí a udivuje,že jsou maminky,co se pak neozvou…Já tedy účastna nebyla, ale ráda bych poděkovala i touto cestou Petře Z., která nám již tuším v listopadu poslala balík a hodně nám tím pomohla v celkem zoufalé situaci a hlavně jsem tímto zcela nečekaným skutkem byla ujištěna,že existují ještě i dobří lidé-kluci se radovali nad vrtulníky, krásnými fixami,gelvými fixami,co jsem jeětě neviděla,spoustou kindervajíček , která si šetřili tak,že jich ještě pár mají,bylo tam i několik moc krásných triček :-)) a já jsem si velice oblíbila pruhované tričko :-)) Takže tímto Peti opravdu ze srdce děkuji i tady.Jinak kluci letos nakonec i díky prarodičům pod stromkem našli něco z těch „milionů“hraček,co si přáli-takže tam bylo o to planetárium i ten lego požární záchranářský člun, svítící planetky na zed, hotwheels,nakonec i mikroskop a já i když jsem tam nic neměla,měla jsem neskutečnou radost z jejich rozzářených očí, byly to pro mě nejkrásnější vánoce,protože jsem s klukama byla doma- bez stresu,návštěv, měli jsme klid a pohodu,kluci byli štastni, a to je pro mě nejvíc :-))

Chtela bych se podepsat pod PETRU Z,je to andel,i nam udelala velkou radost a TO NE JEDNOU,Petko diky! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
212
1.1.12 20:55
sikorka píše:
Chci se jen zeptat, je ta kávová svíčka od M.S. ze S? Moje maminka se totiž vůbec neozvala a posílala jsem to do Břeclavi.

Je mi líto, ale do Tábora a od M.N. ze Studánky od Pardubic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
2.1.12 14:52

Já musím strašně moc poděkovat mamince Katce K., tuším ze Zlína :think: :oops: :think: (Já skleróza jsem vyhodila obal s adresou, takže pokud jsem popletla město, moc se omlouvám :oops: :oops: :oops: ). Dostala jsem nádherného slona do své sbírky :D , pytlík s vůní levandule, krásné malé mýdlo ve tvaru srdce a milé přáníčko.
Maminko Katko, děkuji moc :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.1.12 17:31

Chtěla bych poděkovat mamince, která mi poslala dáreček as neobvyklým vzkazem. Obálku jsem bohužel v zápalu uklízení vyhodila aniž jsem si poznačila jméno.

Vzkaz u balíčku byl:
Ahoj,
můžeš si mě otevřít hned, ale pokud chceš počkat na Štědrý den, dej mě radši do chladna. Mohl bych se ti zkazit.
Tvůj Vánoční dáreček :D

Dostala jsem domácí česnekový extra virgin olivový olej. :palec:

Já posílala dáreček mamince Janě H. ze Spáleného Poříčí, která napsala: Mám ráda emimino, Vánoce, děti a kočky :-) Snad udělal aspoň malinko radost.
Původní nápad pro tuto maminku jsme radši nerealizovala. První co mě napadlo bylo zanalit a poslat jí naši kóču zlobivou :lol:

přáníčko jsme bohužel zapomněla přiložit, osel. Našla jsme po odeslání, že jsme nevložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
2.1.12 18:12

Já dnes dostala neprosto nečekaný dárek od náhradního Ježíška. Děkuji moc Katce P. a jejímu Kubíkovi, udělali mi velikou radost :dance: :dance: :dance: , ale to oni už vědí. Dostala jsem krásnou knížku a veselý jehelníček, trefili se úpně přesně :palec: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.1.12 18:24
Paoloska píše:
Já dnes dostala neprosto nečekaný dárek od náhradního Ježíška. Děkuji moc Katce P. a jejímu Kubíkovi, udělali mi velikou radost :dance: :dance: :dance: , ale to oni už vědí. Dostala jsem krásnou knížku a veselý jehelníček, trefili se úpně přesně :palec: :potlesk: .
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.1.12 19:24

Pokud je tu maminka věra B Skalice 78 má nejspíš balíček na poště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
2.1.12 20:45
zoubky píše:
Paoloska píše:
Já dnes dostala neprosto nečekaný dárek od náhradního Ježíška. Děkuji moc Katce P. a jejímu Kubíkovi, udělali mi velikou radost :dance: :dance: :dance: , ale to oni už vědí. Dostala jsem krásnou knížku a veselý jehelníček, trefili se úpně přesně :palec: :potlesk: .

Ale jsou ty adminy práskačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
2.1.12 20:47
Paoloska píše:
Ale jsou ty adminy práskačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :mavam:
:oops: :mrgreen:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.1.12 20:49
Paoloska píše:
zoubky píše:
Paoloska píše:
Ale jsou ty adminy práskačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :mavam:

Ona za to nemůže, já si tě vyškemrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2397
2.1.12 22:41

ahojtě,nevíte,jestli sem někam chodí Tereza S z Prahy 8?????POŘÁD NEVÍM,JESTLI BALÍČEK DORAZIL NEBO NE,PROTOŽE JSEM TELE A TENTOKRÁT JSEM HO BOHUŽEL POSLALA OBYČEJNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.1.12 09:15

Tak já děkuji mamince Petře z Ostravy za moc krásnou knížku pro syna, stala se jeho nejoblíběnější :potlesk: .

A pak velké díky Janče za krásnou svíčku :* :hug: (Janča jsem dělala náhradního Ježíška, protože se nestihla přihlásit, tak jsme si dárečky poslaly navzájem :-D )

Příspěvek upraven 03.01.12 v 12:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.1.12 10:32

Tak můj ježíšek prý posílal dáreček přes ppl a nenašli mě na mé adrese, balíček se jí vrátil domů, ale slíbila že ho pošle znovu, ale už je to více jak týden a já stále nemám dáreček :,( minulý rok také nic tak to zkusím zase příští rok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.1.12 17:08
Pipet píše:
A já ještě veřejně děkuji mamince pajenka7 za krásné dárečky, kamarády do koupelny pro Majdu i malou ozdobičku pro mě :palec:

Pipet, moc dekuji za podekovani, mam radost! a fotka je uzasna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana Lavičková
4.1.12 09:34

Ahojky … nejdřív všem popřeji šťastný Nový rok a hlavně hodně zdravíčka.
Ke mě dorazily balíčky 3 ...... svíčka s voňavým olejem do aroma lampy, krabička čajů, přáníčko a knížka KOMPLETNÍ PRŮVODCE SEXUÁLNÍM ŽIVOTEM.Je to všechno vtipně vysvětlené a nakreslené …:o)))) Opravdu nás Ježíšek moc pobavil a překvapil.Ježíšku Katko moc děkuji … :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová