Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
xangel87 píše:
Z kolotoče mi přišla fimo hmota, svíčka a ponožky pro malého s krtečkem…
DĚKUJI MAMINCE XANGEL 87, MOC MĚ POTĚŠILA, POSLALA MI ČAJÍČEK PICKWÍČEK V DÁRKOVÉ KAZETĚ I S HNRNÍČKEM, RADOST MĚLA CELÁ RODINKA, FOTEČKU URČO DODÁM
POSÍLÁM JEŠTĚ JEDNO VELKÉ DÍKY
![]()
admin píše:
Salát se povedl, stromeček zavoněl, zvoneček zazvonil… A co na vás čekalo pod stromečkem od Ježíška? A jaké dárky doputovaly z Vánočního kolotoče?Pochlubte se - foto vítáno
Tereza
aha, no tak krom kolotočového dárku nás pod stromečkem a to doslova, jen o celé poschodí níž (ve sklepě
) čekala trampolína
![]()
já bych chtěla poděkovat mému Ježíškovi Catrince
dostali jsme nádherně měkkoučkou dečku, zubní pastu a krémík na ruce
i přáníčko bylo přiložené, takže za mne veliká spokojenost ![]()
a doufám, že se mojí mamince dáreček také líbil, posílala jsem jí vlastnoručně dekorovaný květník a pro holčičku mini zavinovačku pro panenku (taktéž vlastnoruční výroba) ![]()
Koukám, že se u někoho Ježíšek opravdu vyřádil
Já svůj dárek snad také vyfotím
Maminka na sebe nenechala kontakt, obálku jsem samozřejmě vyhodila ![]()
Tak já též děkuji mojí mamince…Syn dostal krásnou knížku o pejskovi a kuličkovou modelínu…nikdy jsem jí neviděla,takže super…Moc děkuji…doufám,že i já udělala raodst…maminka se mi neozvala, i když jsem psala nick i mejl ![]()
u mne letos zklamání
po rozbalení, na mě čekala skleněná svíčka, ale rozbitá, byla jsem ráda, že jsem se nepořezala
no není se co divit, když byla zabalená tak nedbale jen v krabičce od čaje ![]()
jinak doma to bylo super, největší radost mi udělá, když má radost z dárků Jeník a letos prvně Vánoce prožíval se vším všudy, ty rozzářený očička jsou k nezaplacení
![]()
holky vy se máte a sem ráda že jste dostali krásné dárečky já stále čekám že si mi ozve moje maminka že dáreček přišel a pořád nic ![]()
moje maminka se mi taky neozvala, mám strach, že se jí to nelíbilo ![]()
Ahoj, mě pod stromečkem čekalo od jedné maminky z e.mimina jménem Kateřina tato čajová sada, udělala mi opravdu radost. Přikládám fotečku a mamince Katce, jejímu synkovi Danečkovi a manželovi Petrovi moc děkuji!!!
![]()
Alík píše:
moje maminka se mi taky neozvala, mám strach, že se jí to nelíbilo
to jo no myslím si to taky a mrzí mě to mohla aspon napsat že dáreček došel ![]()
Takze ja jsem dostala od manzela hru Cesko,knihy (muj oblibeny zanr),kavovar Nescafe Dolce Gusto a nove lyze.Z tech jsem byla nadsena,udelal mi obrovskou radost.
JInak od kolotocove maminky jsem dostala krasnou knihu pro dcerku a maleho keramickeho andelicka…Takze moc dekuji mamince s nickem Anecak ![]()
sara1000 píše:
Takze ja jsem dostala od manzela hru Cesko,knihy (muj oblibeny zanr),kavovar Nescafe Dolce Gusto a nove lyze.Z tech jsem byla nadsena,udelal mi obrovskou radost.
JInak od kolotocove maminky jsem dostala krasnou knihu pro dcerku a maleho keramickeho andelicka…Takze moc dekuji mamince s nickem Anecak
já od manžela dostala taky Dolce Gusto Circolo
pak další dárek, ten jsem si teda vybírala sama - krejčovské nůžky, potom ještě nový kosmetický zrcadlo na kuří nožce, speciální ponožky a ještě náušnice, ale by byly ještě k narozkám, mám je 5 dnů před Štědrým dnem ![]()
michamicha píše:sara1000 píše:já od manžela dostala taky Dolce Gusto Circolo
JInak od kolotocove maminky jsem dostala krasnou knihu pro dcerku a maleho keramickeho andelicka…Takze moc dekuji mamince s nickem Anecakpak další dárek, ten jsem si teda vybírala sama - krejčovské nůžky, potom ještě nový kosmetický zrcadlo na kuří nožce, speciální ponožky a ještě náušnice, ale by byly ještě k narozkám, mám je 5 dnů před Štědrým dnem
Juu,tak to jsi urcite mel take radost.J uz se nemuzu dockat,az prijede nejaka navsteva a ja budu varit kafe ![]()
Tak já ještě jednou děkuji mooc mamince Kristině Bělecké s nickem stejným za krásné dárečky pod stromečkem. Dělala to sama, a určitě s velkou láskou. Je to precizně udělané, spíše než její koníček bych to nazvala velkým koněm.
![]()