Úroveň diskusních témat na eMiminu

20830
11.1.12 13:36

Úroveň diskusních témat na eMiminu

Dobrý den ve spolek,
chtěla bych se vyjádřit k dnešní napjaté diskusní situaci.

V poslední době se tu začala objevovat témata, které podle nás na stránky eMimino nepatří. Je u nich docela zřejmá zábava, ale úroveň stránek eMimino jde tím pádem rapidně dolů. Všechna taková témata se budou mazat, jako administrátoři stránek na to máme právo a pokud s tím nesouhlasíte a připadá vám to jako diktatura, zakládejte si je jiném portálu dle libosti.

Pro témata o prasárnách, hygienických (ne)návycích, nechuťárnách a další pokleslé zábavě diskusní fórum určeno není. Jsou sice součástí života, ale snad máme určitou hranici vkusu, kterou překračovat nemusíme. Plná nálož v plence mě může udivit, ale také ji nemusím fotit a nahrávat do svého veřejného fotoalba.

Smazala jsem diskuse:

• Největší dobytci na eMiminu
  • Co děláte, když vám dojde WC papír?

Uvědomte si, že svými příspěvky na stránkách vytváříte obecný pohled na maminky na mateřské, v domácnosti či ty, které se o rodinu snaží.

Dohadovat se o tom s nikým nehodlám.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
5173
11.1.12 13:39

tak jako souhlasím s tebou ,ale ještě jsme tu nikde neviděla vyfocenou použitou plenku :mrgreen:

• načítám...
20662
11.1.12 13:39
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
685
11.1.12 13:40
:palec:
  • načítám...
1133
11.1.12 13:41

Díky,adminko :potlesk:

• načítám...
2673
11.1.12 13:41
:potlesk: :palec:
  • načítám...
20662
11.1.12 13:42

Naprostý souhlas s adminem :palec: Komu se nelíbí a neumí se chovat,at jde jinde.
Poslední dobou se tu takových osob opravdu objevilo dost :nevim:

• načítám...
5436
11.1.12 13:44

:nevim: jestli si z pár diskuzí udělá někdo pohled na maminky na mateřské,ty co se snaží a těhule,tak je pro mě trotl :nevim: :zed: jestli se mi nelíbí jak se daná uživatelka vyjadřuje tak jí bud přehlížím a nereaguju na ní nebo se jí snažím poznat abych věděla jak to myslí :nevim: určitě odtud nebudu odcházet nebo tento portál hanit :nevim:
já osobně třeba absolutně nechápu to napomínání v uzavřené diskusi-to mi přijde dost přehnané :nevim: něco jiného jsou diskuze veřejné ;)
nechci se dohadovat jen jsem napsala svůj názor :kytka:

Příspěvek upraven 11.01.12 v 13:45

• načítám...
12592
11.1.12 13:45

Tak já nejsem na emiminu tak dlouho a zatím jsem teda ani na nechuťácké diskuze nenarazila, ale zajímalo by mě, jaká jsou měřítka pro to, co je ještě přijatelné a co ne? Z jiných diskuzních fór mám zkušenosti, že se časem mazala témata spíš podle nálady adminů, proto se ptám.

Díky! ;)

• načítám...
20662
11.1.12 13:45

Za chvíli bude nutné tuto diskuzi smazat :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
6726
11.1.12 13:47
Katka86 píše:
Za chvíli bude nutné tuto diskuzi smazat :lol: :lol: :lol:
:lol:
  • načítám...
13043
11.1.12 13:49

Do takových diskuzí jsem k holkám nepřispívala,ale ráda si zanadávám a pokud to měli v uzavřeným kolektivu a nevadilo jim to,tak mě to přijde ubohý to mazat a ještě se ohánět veřejností :nevim: :nevim: A pokud mi přijde něco nechutný,tak tam nelezu,myslím si něco a zadku,ale hlásit to jako nevhodný mi připomíná chováním mateřskou školku

• načítám...
81479
11.1.12 13:51
rohlice píše:
já osobně třeba absolutně nechápu to napomínání v uzavřené diskusi-to mi přijde dost přehnané :nevim: něco jiného jsou diskuze veřejné ;)
nechci se dohadovat jen jsem napsala svůj názor :kytka:
Příspěvek upraven 11.01.12 v 13:45

8o :-O Fakt, U nás ješětě nebyly. Jak takové napomenutí vypadá? To je v uzavřené diskuzi najednou příspěvek admina?

• načítám...
20830
11.1.12 13:53
rohlice píše:

K tomu jsem napsala již do diskuse. ;)

Tereza

• načítám...
5436
11.1.12 13:54
admin píše:
rohlice píše:

K tomu jsem napsala již do diskuse. ;)

Tereza
:kytka: jj,četla jsem,ale stejnak jsem nepochopila to napomenutí :nevim:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová