Úroveň diskusních témat na eMiminu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18305
11.1.12 15:14
admin píše:
Jura007 píše:
Edit: možná začnu pracovat na studii „Úroveň cenzury na komunitních serverech“… No a pak to asi srovnám s komunitními servery „Lidová Čína“ a „Severní Korea“… :lol:

Dle mě je velký rozdíl mezi vyžadováním dodržování pravidel a slušného chování a cenzury na straně druhé. Rozhodně se tu za žádného diktátora nepovažuju :nevim:

Tereza

Terezo, já jsem taky nechtěl tvrdit, že je někdo diktátor. (Jen mně to téma diktatury versus absolutní anarchie připadá hodně žhavé pro současnost, tedy pro rok 2012… A psal jsem, že to porovnám. Čili pomocí matematických znamének vyjádřeno, očekávám výsledek „je větší - je menší“ (je horší - je lepší).

A sice jsem to přímo neoznačil, ale zřejmě jedním z parametrů by mohla být i rozumová úroveň diskutujících (potažmo občanů těch asijských „komunitních serverů“, jak jsem to nazval…)
A ještě jednou bych upozornil do pléna - zkuste dát řeč s bývalýma uživatelkama komunitního serveru „Modrý koník“.

• načítám...
20881
11.1.12 15:15
Bubu25 píše:
A můžu se jenom zeptat na duvod proc mi byl tedy smazan? :think: :nevim:

Jakékoliv znázornění sexuálního aktu na stránky nepatří - ani rodinná videa, ani kreslené postavičky ani smajlící „drbající si záda“. Tím bych to ráda uzavřela.

Tereza

• načítám...
43037
11.1.12 15:16

JURO tak ze bychom si vsichni udelali IQ test a podle jeho vysledku by nam byla stanovena individualni hranice, jak se muzeme vyjadrovat? :-) pripadne by se vysledek IQ testu mohl zobrazovat u nicku namisto nicnerikajiciho poctu prispevku? :-) :-)

• načítám...
48576
11.1.12 15:18
soldi píše: vsetkym prispievatelkam ktory maju problem so zmazanim tych dvoch tem a minimalnej cenzure adminky Terezy, odporucam navstevu, ci rovno prestupenie na portal modry konik. by ste sa rychlo spamatali!!!okrem ineho je tam zakazane pouzivat vykricniky, velke pismena, fotku sa mozu pouzivat len pokial je na nich pritomne vase dieta (podla nich totiz manzel nie je sucastou materstva) a na profilovke musi byt jasne viditelna tvar, aby vas aj postar spoznal, atd.
komu sa nepaci, nech ide.
dalsia diskusia o nicom.

soldi ty nezklameš :mrgreen: .ČEKALA SEM KDY TO SEM NAPÍŠEŠ :mrgreen:

• načítám...
20881
11.1.12 15:18
levmah28 píše:

Není potřeba se tu do nikoho navážet, k tomu toto téma není určeno.

Tereza

• načítám...
17359
11.1.12 15:19
levmah28 píše:
A ty jsi admin??i takoví chytří lidé mi tady vadí.A asi nebudu sama.

nie, admin je Tereza, to je co za hlupu otazku? ;)
toto je zdaleka najtolerantnejsi server zo sr aj cr. niektori ludia si to vsak nevedia vazit a pri najmensom obmedzeni napadaju adminku. to zas vadi mne. a kopu dalsich veci mi vadi. aj uzivatelov (i ked Ty konkretne nie), ktorych poznam celkom dobre, kedze tem mam nacitanych dost. ale to, ze mi nieco vadi je moj problem.

• načítám...
16694
11.1.12 15:19
Pudloslava píše:
pripadne by se vysledek IQ testu mohl zobrazovat u nicku namisto nicnerikajiciho poctu prispevku? :-) :-)
:lol: :lol: Jsem si to úplně představila. To už by mi ale na založenou diskuzi nikdo neodpověděl. Každý by mávl rukou, že takovýmu trotlovi by se to stejně vysvětlovalo špatně :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
9622
11.1.12 15:20
admin píše:
kate02 píše:
Mě jen napadlo, jestli by nebylo možný nějak víc zviditelnit při otevření „oživenýho“ tématu ten „oživující“ dotaz?
Nad tím jsem také dneska přemýšlela. Promyslíme.
Tereza
To starší by mohlo být třeba šedé :think: :nevim: Taky sem na to už mockrát narazila :think:

A k těm hračkám pro dvouleté, tříleté a x-leté děti…Ono je každý rok v módě něco jiného, hračky se pořád mění, tak chápu, že se každý rok někdo zeptá na vánoční dárky a že se někdo ptá na dárky k narozeninám :nevim: Mně jediný, co fakt vadí, že se zakládá tisíckrát, je „myslíte, že jsem těhotná?“ :roll: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
18305
11.1.12 15:21
Pudloslava píše:
JURO tak ze bychom si vsichni udelali IQ test a podle jeho vysledku by nam byla stanovena individualni hranice, jak se muzeme vyjadrovat? :-) pripadne by se vysledek IQ testu mohl zobrazovat u nicku namisto nicnerikajiciho poctu prispevku? :-) :-)

No Pudli tys na to kápla… :P nene, tohle už by byl začátek diskriminace. Ale rozhodně by to byl zajímavý experiment - a já se hlásím jako pokusný králík. Nechám si na hlavu nasadit „mentální holtr“, kalibrovaný podle stupnice „kojící matka“ a napojený na počítač admina pomocí wifiny. A když mně třeba po třetí noční šichtě v řadě poklesne mentální úroveň, tak to na svých obrazovkách všichni uvidí..... :lol: Omlouvám se za ty úchylné nápady, chtěl jsem trochu udělat radost nebožtíkovi Orwellovi… :mavam:

• načítám...
43037
11.1.12 15:21
soldi píše:
levmah28 píše:
A ty jsi admin??i takoví chytří lidé mi tady vadí.A asi nebudu sama.
nie, admin je Tereza, to je co za hlupu otazku? ;)
toto je zdaleka najtolerantnejsi server zo sr aj cr. niektori ludia si to vsak nevedia vazit a pri najmensom obmedzeni napadaju adminku. to zas vadi mne. a kopu dalsich veci mi vadi. aj uzivatelov (i ked Ty konkretne nie), ktorych poznam celkom dobre, kedze tem mam nacitanych dost. ale to, ze mi nieco vadi je moj problem.

hele nahodou tereza sama jednou rikala, ze tu ma (tajemne „mozna“)nekde soukromy nick a maskovani se za slovenku by bylo velmi efektni :-)

• načítám...
20518
11.1.12 15:22
Kakika píše:
Pudloslava píše:
pripadne by se vysledek IQ testu mohl zobrazovat u nicku namisto nicnerikajiciho poctu prispevku? :-) :-)
:lol: :lol: Jsem si to úplně představila. To už by mi ale na založenou diskuzi nikdo neodpověděl. Každý by mávl rukou, že takovýmu trotlovi by se to stejně vysvětlovalo špatně :mrgreen: :mrgreen:

A s tím nickem co máš … ccccc ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
9622
11.1.12 15:22
Pudloslava píše:
JURO tak ze bychom si vsichni udelali IQ test a podle jeho vysledku by nam byla stanovena individualni hranice, jak se muzeme vyjadrovat? :-) pripadne by se vysledek IQ testu mohl zobrazovat u nicku namisto nicnerikajiciho poctu prispevku? :-) :-)
A sakra 8o :lol:
  • načítám...
20881
11.1.12 15:24
Pudloslava píše:
hele nahodou tereza sama jednou rikala, ze tu ma (tajemne „mozna“) nekde soukromy nick a maskovani se za slovenku by bylo velmi efektni :-)

To ale vůbec neznamená, že ho tu založený mám :andel:

Tereza

• načítám...
14809
11.1.12 15:25

Já bych nevhodný přispěvky nemazala, at´se s tím srovná kdo chce, jak chce. Připadám si tady trochu jako ve škole.
A smazání toho smajlíka je tedy docela vrchol. To byste nemohli jít okolo trafiky. Já jsem dost zakonzervovaná, ale vidím, že jsou ještě větší konzervy.

• načítám...
26093
11.1.12 15:25
tripetri píše:
admin píše:
kate02 píše:
Mě jen napadlo, jestli by nebylo možný nějak víc zviditelnit při otevření „oživenýho“ tématu ten „oživující“ dotaz?
Nad tím jsem také dneska přemýšlela. Promyslíme.
Tereza
To starší by mohlo být třeba šedé :think: :nevim: Taky sem na to už mockrát narazila :think:A k těm hračkám pro dvouleté, tříleté a x-leté děti…Ono je každý rok v módě něco jiného, hračky se pořád mění, tak chápu, že se každý rok někdo zeptá na vánoční dárky a že se někdo ptá na dárky k narozeninám :nevim: Mně jediný, co fakt vadí, že se zakládá tisíckrát, je „myslíte, že jsem těhotná?“ :roll: :zed: :zed: :zed:

Hele, ale zas ten základ, co se dá koupit je většinou stejnej a když se ta diskuze oživí, stačí tam připsat, co tam není… Stejně pro dvouletý děti ti spousta lidí řekne Duplo, „kelímkový plastelíny“, koloodrážedlo a já nevim, co ještě, ale to se moc nemění… :nevim: Sem tam přilítne nějaká novinka, ale toho zas není tolik :nevim: :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová