Smazaná diskusní témata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2411
22.12.13 21:08

Ja nechapu proc mazat (?), tohle tema prece muze pomoct nekomu jinymu se stejnym problemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
25.12.13 10:27

Zdravím,
téma bych ponechala. Opravdu může být užitečné pro ostatní.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.1.14 23:11

@admin zdravim, proc jste mi jako smazali tema o vyberu profilovky? To neni provokace, ja chtela aby mi holky vybrali profilovku. Nikdo se tam neprel ani nehadal. Neprehanite to trochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
7.1.14 23:12

Koukám, že čím dál častiji tu mizí diskuse 8o 8o člověk se nenaděje a je to fuč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 23:12
@Janichka píše:
@admin zdravim, proc jste mi jako smazali tema o vyberu profilovky? To neni provokace, ja chtela aby mi holky vybrali profilovku. Nikdo se tam neprel ani nehadal. Neprehanite to trochu?

taky si myslim, ze to bylo trochu mimo…je tu denne 50 stupidnich a zbytecnych temat a tohle smazou :roll:

• Citovat
  • Upravit
6956
7.1.14 23:17

@1.zizi pritom to byla sranda s holkama co znam a mam rada, nikdo tam nikoho neosocoval, nesoudí, nebyl zly a ani mu neublizival :? To je zakazane zakladat diskuze u kterych je nam dobre a zasmejem se? Jaka provokace? Ja bych si tu viteznou profilovku opravdu dala!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
7.1.14 23:23
@Janichka píše:
@1.zizi pritom to byla sranda s holkama co znam a mam rada, nikdo tam nikoho neosocoval, nesoudí, nebyl zly a ani mu neublizival :? To je zakazane zakladat diskuze u kterych je nam dobre a zasmejem se? Jaka provokace? Ja bych si tu viteznou profilovku opravdu dala!!

no asi jo…nekdy mi prijde, ze sve pravomoce dost prekracuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
20876
8.1.14 13:23

Zdravím,
důvod smazání diskuze je uveden v úvodním příspěvku tohoto tématu. Téma vyznívalo jako provokace a vzhledem k drobné změně u ikonek nevedlo k žádné hodnotné diskuzi.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.1.14 09:19

Zdravíčko :mavam: mě by zajímalo proč bylo smazáno téma Zase jsem utřela… co na tom bylo špatné nebo nevhodné? Pokud jde o tu jednu kunhutu co tam vlítla a začala být „vtipná“ tak tu by jsme si srovnaly samy. Myslím že diskuze plynula v klidném rytmu, a informační hodnotu myslím měla taky, konkrétně příkrmy a výběr lžičky pro malou od @Ve-ru jako fakt je to tu poslední dobou docela mazec :roll:

Nejsem jediná komu to vadí, to nesmyslné mazání témat, viz třeba i diskuze o profilovce @Janichka pokud máte pocit že to mohlo třeba být provokativní téma, po té vaší diskuzi o profilovkách, tak se stačí kouknout na příhlášení a hned by jste věděli, že tady několik dní nebyla tudíž o tom nevěděla, takže to žádná provokace nebyla, ale proč to řešit klidně když se dá mazat.

Denně tu jsou fakt stupidity a to nikomu nevadí, mám pocit že za tím hlavním počítačem fakt sedí robot, a maže náhodně podle nějakého programu.

• Citovat
  • Upravit
13119
9.1.14 09:37

@K-Black naprosto souhlasím a přidávám se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
9.1.14 09:41

@K-Black Souhlasím ;)

@admin Mě by teda zajímala defince informační hodnoty. A taky mě nenapadá ždné téma, které by v sekci „Pro pobaveí“ mělo mít tu informační hodnotu :nevim: Předem děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
9.1.14 10:24

@Ve-ru možná že sekce pro pobavení, je jen pro vtipné příběhy ze života mimísků :think:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
9.1.14 10:27
@K-Black píše:
@Ve-ru možná že sekce pro pobavení, je jen pro vtipné příběhy ze života mimísků :think:

Tak to jsem nahraná, můj mimísek ještě vtipné příhody nemá :(

• Citovat
  • Upravit
20876
9.1.14 10:30

Zdravím,
diskuze „Zase jsem utřela…“ a obecně typu „Co se tu dělo?“ nám skutečně nepřipadají jako informačně hodnotné. Příspěvky odpovídali chatu, nikoliv diskuzi, jak zde fungují (tzn. jedna diskuze=jedno téma). Diskuze se nám jevila jako navazující na již smazanou, proto jsme smazali taktéž.

Bavit se o příkrech dává smysl v tématu o příkrmech. Zdá se to možná jako banalita, ale ostatní uživatelky - zejména ty, které toto téma vážně řeší a hledají odpověď - diskuzi nenajdou. A především nenajdou hodnotné informace, aniž by se pročítaly mnoha stranami mimo téma.

Opravdu jsme trochu zpřísnili dohled nad diskuzemi z důvodu zvýšení její kvality. Povídací diskuze s příspěvky OT nikomu nepomohou. K popovídání prosím využívejte chat nebo vaše skupiny, kde jste členem.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
9.1.14 10:33
@K-Black píše:
@Ve-ru možná že sekce pro pobavení, je jen pro vtipné příběhy ze života mimísků :think:

ty nezklames, vid? :mrgreen: :hug: :hug: :hug: Ty mimisku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová