Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den,
dneškem se eMimino.cz stává součástí velké rodiny webů kolem portálu iDNES.cz. Pro zveřejnění volíme tuto cestu, protože chceme, abyste od nás měli zprávy z první ruky. Věříme, že to bude pro stránky nový impuls a posun zejména v lepším zázemí, ať už po obsahové, nebo po technické stránce. Bezprostředního každodenního chodu komunity se změna nijak nedotkne. Všechny funkce webu, na které jste zvyklí, a které využíváte, budou fungovat i nadále stejně. Administrátoři i místní pravidla také zůstávají stejná.
I za administrátory se na nové propojení těšíme a věříme, že se spojení osvědčí!
za administrátory Maruška, Martina, Josefina
@lucenka píše:
za chvíli mu bude patřit celá republika
A všichni budeme Bio
![]()
A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu ![]()
@kjhui píše:
A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu
Tak jen doufám, že nebude zaveden stejný registrační systém jako na idnesu…
@kjhui píše:
A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu
to se asi budu muset po hodně dlouhý době na idnes podívat ![]()
@kjhui hehe tady člověk plácne něco o modrém řitním otvoru a příští týden si to přečte půl republiky ![]()