eMimino.cz + iDNES.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20777
31.1.14 10:25

eMimino.cz + iDNES.cz

Hezký den,

dneškem se eMimino.cz stává součástí velké rodiny webů kolem portálu iDNES.cz. Pro zveřejnění volíme tuto cestu, protože chceme, abyste od nás měli zprávy z první ruky. Věříme, že to bude pro stránky nový impuls a posun zejména v lepším zázemí, ať už po obsahové, nebo po technické stránce. Bezprostředního každodenního chodu komunity se změna nijak nedotkne. Všechny funkce webu, na které jste zvyklí, a které využíváte, budou fungovat i nadále stejně. Administrátoři i místní pravidla také zůstávají stejná.

I za administrátory se na nové propojení těšíme a věříme, že se spojení osvědčí!

za administrátory Maruška, Martina, Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
31.1.14 10:26

Babiš 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
31.1.14 10:27

@Sibyla0 bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.1.14 10:27
@Sibyla0 píše:
Babiš 8o
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
31.1.14 10:29
@Sibyla0 píše:
Babiš 8o

za chvíli mu bude patřit celá republika

• Citovat
  • Upravit
406
31.1.14 10:32
@lucenka píše:
za chvíli mu bude patřit celá republika

A všichni budeme Bio :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
31.1.14 10:34

A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.1.14 10:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
31.1.14 10:37
@kjhui píše:
A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu :mrgreen:
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

Raději mlčím :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26227
31.1.14 10:38

Tak jen doufám, že nebude zaveden stejný registrační systém jako na idnesu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.1.14 10:40
@kjhui píše:
A já už si pár týdnů říkám že je fakt divné, že tu čtu diskuzi na nějaké kontroverzní téma a za týden je na ona.dnes obecný článek na to samé téma, kde chybí odborné citace ale vaří je z toho že „dnes ženy více chtějí“ a „v dnešní době stále více žen dělá to či ono“.. jen s citacemi „Marta, 20 let, říká“ a „Jana, 35let říká o své zkušenosti“..já si myslela že na emimino leze nějaká autorka co nemá inspiraci a musí si povinně vycucat jeden „ženský“ článek týdně.. a ono odtud vítr vane. Začínám se bát sem psát abych to za týden nenašla na idnesu :mrgreen:

to se asi budu muset po hodně dlouhý době na idnes podívat :think:

• Citovat
  • Upravit
11955
31.1.14 10:41

@kjhui hehe tady člověk plácne něco o modrém řitním otvoru a příští týden si to přečte půl republiky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 10:42

Asi ani nejsem ráda :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie