Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@momi33 ten článek jsem si četla už před chvílí, ale nejsem o nic chytřejší ![]()
@lukresia píše:Řekla bych, že nic
Jsem asi blbá, ale moc tomu nerozumím, co to pro nás znamená?
@momi33
ty woe
„Obsah i návštěvnost všech portálů plánuje MAFRA dál intenzivně rozšiřovat.“
@lukresia píše:
@momi33 ten článek jsem si četla už před chvílí, ale nejsem o nic chytřejší
jj…Babiš je ministrem financí, povídal, že se zaměří na efektivní výběr daní…a už je to tu ![]()
Pro nás jako takové to nejspíš nic neznamená, pokudadminka píše, že se nic měnit nebude. Ale znamená to, že nějaký „Onasis“ tady skupuje celou zemi. Ten princip ![]()
@kjhui píše:čtenáři Idnes budou povinně navštěvovat Emimino
@momi33
ty woe"Obsah i návštěvnost všech portálů plánuje MAFRA dál intenzivně rozšiřovat."
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo ![]()
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo
budou muset povinně nakupovat v Bazárku ![]()
@momi33 píše:..takže až půlka emimina co prodává hadérky na barázku podá daňové přiznání s příjmem nula, tak vytáhne finanční úřednice lejstro „a co to prodané růžové body? a modrý kočárek? a červené oteplovačky? Noooo?“ nebo zazvoní u dveří ta nová daňová policie?
jj…Babiš je ministrem financí, povídal, že se zaměří na efektivní výběr daní…a už je to tu
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo
to je sranda, nebuj ![]()
@kjhui píše: ..takže až půlka emimina co prodává hadérky na barázku podá daňové přiznání s příjmem nula, tak vytáhne finanční úřednice lejstro „a co to prodané růžové body? a modrý kočárek? a červené oteplovačky? Noooo?“ nebo zazvoní u dveří ta nová daňová policie?![]()
no vida, tak daleko jsem to nedomyslela
![]()
@lukresia třeba se díky tomu některé zakladatelky diskuzí nejdříve zamyslí a zjistí, jestli můžou myslet samy, než se tu zeptají na nějakou fakt velkou kravinu… aby se díky tomu nestalo, že za pár let bude povinnost před početím nebo porodem vyplnit dotazník, aby stát zjistil, jestli je dotyčná schopná být vůbec matkou, nebo jestli jí dítě preventivně seberou už v porodnici… jipijaej juvenilní justici