eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
31.1.14 10:58
:think: :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
31.1.14 10:59

@momi33 ten článek jsem si četla už před chvílí, ale nejsem o nic chytřejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
@katren píše:
@Januliiik Onassisu :mrgreen:

no co no :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@lukresia píše:
Jsem asi blbá, ale moc tomu nerozumím, co to pro nás znamená? :nevim:
Řekla bych, že nic :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
31.1.14 11:00

@momi33
ty woe

„Obsah i návštěvnost všech portálů plánuje MAFRA dál intenzivně rozšiřovat.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.14 11:00
@lukresia píše:
@momi33 ten článek jsem si četla už před chvílí, ale nejsem o nic chytřejší :lol:

jj…Babiš je ministrem financí, povídal, že se zaměří na efektivní výběr daní…a už je to tu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.14 11:01

Pro nás jako takové to nejspíš nic neznamená, pokudadminka píše, že se nic měnit nebude. Ale znamená to, že nějaký „Onasis“ tady skupuje celou zemi. Ten princip :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@kjhui píše:
@momi33
ty woe"Obsah i návštěvnost všech portálů plánuje MAFRA dál intenzivně rozšiřovat."
čtenáři Idnes budou povinně navštěvovat Emimino :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420

Tak pozdrháme na koňa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
31.1.14 11:02

@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.14 11:03
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo :think:

budou muset povinně nakupovat v Bazárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
31.1.14 11:03
@momi33 píše:
jj…Babiš je ministrem financí, povídal, že se zaměří na efektivní výběr daní…a už je to tu 8o
..takže až půlka emimina co prodává hadérky na barázku podá daňové přiznání s příjmem nula, tak vytáhne finanční úřednice lejstro „a co to prodané růžové body? a modrý kočárek? a červené oteplovačky? Noooo?“ nebo zazvoní u dveří ta nová daňová policie? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.14 11:04
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo :think:

to je sranda, nebuj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.14 11:04
@kjhui píše: ..takže až půlka emimina co prodává hadérky na barázku podá daňové přiznání s příjmem nula, tak vytáhne finanční úřednice lejstro „a co to prodané růžové body? a modrý kočárek? a červené oteplovačky? Noooo?“ nebo zazvoní u dveří ta nová daňová policie? :mrgreen: :mrgreen:

no vida, tak daleko jsem to nedomyslela 8o :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.1.14 11:05

@lukresia třeba se díky tomu některé zakladatelky diskuzí nejdříve zamyslí a zjistí, jestli můžou myslet samy, než se tu zeptají na nějakou fakt velkou kravinu… aby se díky tomu nestalo, že za pár let bude povinnost před početím nebo porodem vyplnit dotazník, aby stát zjistil, jestli je dotyčná schopná být vůbec matkou, nebo jestli jí dítě preventivně seberou už v porodnici… jipijaej juvenilní justici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová