Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Škoda, že tu nefunguje nějaký předkupní právo pro uživalete, i bych měla zájem
![]()
@Sati píše:
Myslím, že se tímto definitivně stáhnu do zamčených diskuzí. Do veřejného fóra už přispívat nechci.
a jako myslis, ze oni do uzavrenych diskuzi nevidi, jo? ![]()
@ynax píše:
@lukresia třeba se díky tomu některé zakladatelky diskuzí nejdříve zamyslí a zjistí, jestli můžou myslet samy, než se tu zeptají na nějakou fakt velkou kravinu… aby se díky tomu nestalo, že za pár let bude povinnost před početím nebo porodem vyplnit dotazník, aby stát zjistil, jestli je dotyčná schopná být vůbec matkou, nebo jestli jí dítě preventivně seberou už v porodnici… jipijaej juvenilní justici
du blut ![]()
@ynax píše:
@lukresia třeba se díky tomu některé zakladatelky diskuzí nejdříve zamyslí a zjistí, jestli můžou myslet samy, než se tu zeptají na nějakou fakt velkou kravinu… aby se díky tomu nestalo, že za pár let bude povinnost před početím nebo porodem vyplnit dotazník, aby stát zjistil, jestli je dotyčná schopná být vůbec matkou, nebo jestli jí dítě preventivně seberou už v porodnici… jipijaej juvenilní justici
To by ale nebylo od věci ![]()
@superandrysek píše:
A takove to tady bylo soukrome
Vždy se jednalo o veřejné forum a tak tomu zůstane i nadále. Uzavřené skupiny zůstanou soukromé. Žádné změny se nekonají.
@lukresia píše:
Jsem asi blbá, ale moc tomu nerozumím, co to pro nás znamená?
Prakticky pro uživatele to nic neznamená. Jak už jsme napsali v původním příspěvku, jedná se o spojení hlavně za účelem posílení IT oddělení a do budoucna rozšíření redakční spolupráce.
Maruška
@Ali-Ali píše:
a jako myslis, ze oni do uzavrenych diskuzi nevidi, jo?
a ty myslíš že jo? kdo jsou oni?
![]()
Pokud si od toho slibují inzerované rozšíření redakční základny, tak já na férovku píšu, že ten slíbený rozepsaný a skoro dokončený deníček nepošlu… Protože já jsem takovej případ, že si o sobě brzo nejspíš počtu ![]()
@Ali-Ali píše:
Kdo oni? Admini tam nechodí. Můžou, ale nechodí.
@Ali-Ali píše:
tak admini určitě, ale to okolí snad ne, tedy doufám, že neexistuje nějaké fórum…pojďte špehovat uzavřenky ![]()
@lukresia Za účelem řešení problémů na Emiminu, pročítání diskuzí jsou zde admini, kteří na chodu Emimina budou pracovat nadále.:)
Maruška
@admin píše:
Prakticky pro uživatele to nic neznamená. Jak už jsme napsali v původním příspěvku, jedná se o spojení hlavně za účelem posílení IT oddělení a do budoucna rozšíření redakční spolupráce.Maruška
co si představit pod pojmem „redakční spolupráce“?
Skvělí, takhle mi idnes pohltila jeden web cestovatelské skupiny a šlo to do kopru
![]()