eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
31.1.14 12:21

A já teda nechápu, proč chtějí tady něco analyzovat a mediálně zkoumat, když jsou tu ženské vymaštěné bezmozky :nevim:
Bylo by tedy jednodušší stoupnout si na ulici s dotazníkem a vybírat třeba podle vzhledu, koho se zeptám, ne? Nebo podle toho, jaký má kdo kočárek. Třeba inteligentní žena si vybere hezčí, než blbá a objektivněji jim zhodnotí dané téma :zed:

Tady jsou všichni šmahem nemožní, že s tím někdo ještě ztrácí čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
31.1.14 12:36
@Slečna Ferka píše:
Btw. pokud nebudete jen na soukromém FB nebo striktně v uzavřených diskusích, vaše citace se může objevit kdekoli, běžně se to tak dělá: redaktor píše článek, najde si v diskusi něco relevantního a ocituje. Ale nedává se tam samozřejmě přezdívka nebo tak (natož osobní údaje): jen prostě pro ilustraci k tomu problému. Vůbec nechápu, proč v té souvislosti řešíte „nechci se objevit na iDnesu“: vaši adresu a plné jméno tam nedají, tak co; to se za svoje názory stydíte? Já teda ne, z mých příspěvků ať si cituje kdokoli kamkoli :DPříspěvek upraven 31.01.14 v 12:01

No kdyby to jenom ocitovali, tak to je OK. To ale jednou redaktor hobby idnes vzal starou diskusi na cuketka.cz, udělal z ní výcuc pár názorů a vložil to do úst mému nicku v článku na hobby. idnes. Ten nick sice zkomolil (nevím, jestli schválně, nebo záměrně, abych si nemohla stěžovat), ale i tak byl velmi dobře rozpoznatelný. A není příjemné číst v internetovém médiu s takovým rozsahem pod svým „skoronickem“ něco, co jsem nenapsala a ani si to nemyslím. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
20848
31.1.14 12:54
@tamata píše:
však tohle už dávno je a mimino se tím netají :)
 http://www.webdio.cz/…ama/emimino/

https://twitter.com/…036303888384

Chtěl bych to tu vysvětlit. Jde o to, že konzultanti všude na internetu hledají to, jak se o určitých produktech a značkách vyjadřují lidé různě na internetu (na Facebooku, na blozích, mj. i ve veřejných diskusích - jako zde na eMiminu). Tyto činnosti jsou zcela nezávislé na nás - prostě třetí nezávislá osoba čte diskuse zde na webu a zjišťuje, jak jsou oblíbené nebo neoblíbené některé produkty, o kterých se tu diskutuje. Žádná zvláštní data nebo informace k tomu neposkytujeme. Do soukromých skupin se samozřejmě nikdo nedostane.

Ve zmíněném tweetu (z r. 2012) jsem psal na obranu vás, aby si zmíněný pán nedělal vtípky z čtenářek eMimina, když čte a sleduje to, co veřejně napsaly :-) Snad takto vysvětlení stačí.

Honza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
31.1.14 13:03
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
20155
31.1.14 13:37
@admin píše:
Chtěl bych to tu vysvětlit. Jde o to, že konzultanti všude na internetu hledají to, jak se o určitých produktech a značkách vyjadřují lidé různě na internetu (na Facebooku, na blozích, mj. i ve veřejných diskusích - jako zde na eMiminu). Tyto činnosti jsou zcela nezávislé na nás - prostě třetí nezávislá osoba čte diskuse zde na webu a zjišťuje, jak jsou oblíbené nebo neoblíbené některé produkty, o kterých se tu diskutuje. Žádná zvláštní data nebo informace k tomu neposkytujeme. Do soukromých skupin se samozřejmě nikdo nedostane.

Ve zmíněném tweetu (z r. 2012) jsem psal na obranu vás, aby si zmíněný pán nedělal vtípky z čtenářek eMimina, když čte a sleduje to, co veřejně napsaly :-) Snad takto vysvětlení stačí.

Honza

Admine Honzo,
jak dlouho už tu adminujete? To jste zatím nezjistil, že když dojde k jakékoli novince či změně, tak se v patřičné diskuzi uživatelky eMimina patřičně vynadávají? Čili, že je celkem zbytečné to obhajovat? :lol: Šetřete čas a síly na to, až provedete nějaký admin zásah, který eMimiňačky opravu vytočí - tam je pak jediná možnost, vysvětlit a diskutovat ;)
P. s. A bylo by super, kdybyste občas taky vstupovali do některých diskuzí - abychom věděli, že jste taky lidi, a že nás máte rádi, i když my vám přiděláváme práci a nervy :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 13:41

No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna 8o

• Citovat
  • Upravit
26248
31.1.14 13:43
@K-Black píše:
No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna 8o

chudák šája… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 13:45

@K-Black sranda, ze? Nebo ne? Ja uz jsem schopna uverit leccemu. No, ale pokud na tom bude pan Babis hodne zle, tak bych se ani nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.1.14 13:47
@K-Black píše:
No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna 8o

Počkej, ale ne zpětně, že ne? 8o Víš jak, máme hypotéku, dvě děti, bych si to nemohla asi dovolin, hm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 13:53
@neumisa píše:
chudák šája… :lol:

třeba ji zprostředkují úvěr :nevim:

@lemaz píše:
@K-Black sranda, ze? Nebo ne? Ja uz jsem schopna uverit leccemu. No, ale pokud na tom bude pan Babis hodne zle, tak bych se ani nedivila.

sranda :hug: nechápu tu paniku tady, a některé komentáře :roll:

@KPKristy píše:
Počkej, ale ne zpětně, že ne? 8o Víš jak, máme hypotéku, dvě děti, bych si to nemohla asi dovolin, hm :think:

jo holka to sis měla rozmyslet dřív :nevim: prodat barák? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3040
31.1.14 14:01

@K-Black no proto! Me to vadi z principu. Ale nenadelam s tim nic. Ale dam si sakra pozor, co pisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 14:06
@K-Black píše:

@Larr hlásím se do kurzu zkracování a redukce příspěvků :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 14:07
@lemaz píše:

Pokud na tom pan Babiš bude zle, tak jsme snad solidární a každá mu tu korunu pošleme samy od sebe, že jo.. A některá přihodí i věci na mimčo na donošení a tak.. Šak jsme hodný holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.14 14:09
@lemaz píše:
@K-Black no proto! Me to vadi z principu. Ale nenadelam s tim nic. Ale dam si sakra pozor, co pisu.

A to sis do dnes nemusela? 8o
Vždyť se pro tvoje příspěvky vůbec nic nemění. Jsou podepsány jakousi „lemaz“, přečíst si je redaktoři idnesu i Babiš mohli i před měsícem. Jako proč by ses teď bála? Co se pro tebe tak změnilo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 14:09
@lemaz píše:
@K-Black no proto! Me to vadi z principu. Ale nenadelam s tim nic. Ale dam si sakra pozor, co pisu.

no já myslím že už je to celkem jedno, už teď je emimino sledované ;) nebo stačí když něco hledáš, napíšeš to do vyhledavače a maximálně druhá stránka s odkazy je emimino :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová