eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
31.1.14 18:28
@Nelisa píše:
O peníze tady jde až na prvním místě. :lol: Ale zas ta změna určitě přinese spokojenost těm uživatelkám, co babiše volily. :mrgreen: To, že sedí na teplé židli ministra financí mi přijde jako mnohem horší vtip než tahle změna. Mílovými kroky směr východ (a nemyslím naše těsné sousedy ;) ). :zed:

Babiš je pragmatický asketický šetřílek. Už se těším, jak oseká nemakačenkům dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 18:30
@Burj Chalifa píše:
Babiš je pragmatický asketický šetřílek. Už se těším, jak oseká nemakačenkům dávky.

Jako nám osekal podpisy a profilovky :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 18:31
@Damael píše:
Jako nám osekal podpisy a profilovky :pankac: :mrgreen:

Brzy bude na výběr už jen skupina nicků jako Bureš, Párek, Kobliha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 18:31

No nic, ráda jsem s vámi pokecala, ale k pátečnímu večeru by něco vtipnějšího nebylo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 18:32
@Burj Chalifa píše:
Brzy bude na výběr už jen skupina nicků jako Bureš, Párek, Kobliha…

spíš diskuzí :mrgreen: rohlíky, veky, chleba, kuře, uzeniny..

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 18:33

Bureš bude zakázanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
31.1.14 18:39

Klííííííd ženy, fakt se nic nezmění, stejně nás sledovali, maximálně přibudou na idnesu reklamy nebo nějaké odkazy, ale tak pokud nezasáhnou do uzavřenek kde jsou často fakt soukromá fota a informace, tak žádná mega novinka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 18:41
@Berousik píše:
Klííííííd ženy, fakt se nic nezmění, stejně nás sledovali, maximálně přibudou na idnesu reklamy nebo nějaké odkazy, ale tak pokud nezasáhnou do uzavřenek kde jsou často fakt soukromá fota a informace, tak žádná mega novinka ;)

Reklama na podřadný žrádlo. Mě je Bureš ukradenej, nevolila jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
31.1.14 18:44
@Burj Chalifa píše:
Reklama na podřadný žrádlo. Mě je Bureš ukradenej, nevolila jsem ho.

asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
31.1.14 18:47
@Damael píše:
No nic, ráda jsem s vámi pokecala, ale k pátečnímu večeru by něco vtipnějšího nebylo? :nevim:

muž v dopravní koloně 200 km od domova, dítě spí a já marně vyhlížím nějakou diskusi, kde bych se mohla vyřádit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.14 18:48

@Berousik Nejde o nejaky klidek, jde o to, ze mne to proste s..e. Jinak celkem v klidu jsem. :nevim:
Je to ironie osudu, no, aspon co se mne tyce :roll:
A nejde mi o to, kdo to tu kdy mohl cist a jak s tim nakladal, snad kazdy chape, ze vsechno na internetu se da dohledat a cist ze to muze kdokoliv. :nevim: Tenhle argument mi prijde dost mimo.
Ale je mi jasny, ze kazdy ma k emiminu jiny vztah, jinak ho bere ten, kdo je tu par mesicu a jinak ten, kdo je tu skoro od zacatku. :nevim:

No asi se proste smirim s tim, ze emimino, jaky bylo, je fuc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
31.1.14 18:51

@asha nojo, takhle to chápu. Věci se mění, často bohužel. Já taky chodila pár let vařit (fakt vařit :mrgreen: )pod články čarodějů Ariany a Ravena co psali na supru, pak se to začalo s*át díky různému přesouvání a ve finále to zavřeli úplně. Parta jsme tam byla skvělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 18:58

@asha když se předělávalo emimino, jak je to dlouho? 5 let? taky jsem myslela, že to nezkousnu, dlouho mi to trvalo než jsem si zvykla. :nevim: no ale nakonec jsem si zvykla. Snad i toto přebolí

• Citovat
  • Upravit
29730
31.1.14 19:04
@sophinka1 píše:
@asha když se předělávalo emimino, jak je to dlouho? 5 let? taky jsem myslela, že to nezkousnu, dlouho mi to trvalo než jsem si zvykla. :nevim: no ale nakonec jsem si zvykla. Snad i toto přebolí

Myslis ten BB? To bylo v r. 06. Taky jsem to zkousavala dlouho, mozna tak rok jsem tady byla minimalne. Tohle uz je ale o necem jinym, to uz jde pres moje meze. No uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 19:32

@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystá :zed: Líbilo by se mi něco jako Zrnka na BC

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová