Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelisa píše:
O peníze tady jde až na prvním místě.Ale zas ta změna určitě přinese spokojenost těm uživatelkám, co babiše volily.
To, že sedí na teplé židli ministra financí mi přijde jako mnohem horší vtip než tahle změna. Mílovými kroky směr východ (a nemyslím naše těsné sousedy
).
Babiš je pragmatický asketický šetřílek. Už se těším, jak oseká nemakačenkům dávky.
@Burj Chalifa píše:
Babiš je pragmatický asketický šetřílek. Už se těším, jak oseká nemakačenkům dávky.
Jako nám osekal podpisy a profilovky
![]()
@Damael píše:
Jako nám osekal podpisy a profilovky![]()
Brzy bude na výběr už jen skupina nicků jako Bureš, Párek, Kobliha…
No nic, ráda jsem s vámi pokecala, ale k pátečnímu večeru by něco vtipnějšího nebylo? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Brzy bude na výběr už jen skupina nicků jako Bureš, Párek, Kobliha…
spíš diskuzí
rohlíky, veky, chleba, kuře, uzeniny..
Klííííííd ženy, fakt se nic nezmění, stejně nás sledovali, maximálně přibudou na idnesu reklamy nebo nějaké odkazy, ale tak pokud nezasáhnou do uzavřenek kde jsou často fakt soukromá fota a informace, tak žádná mega novinka ![]()
@Berousik píše:
Klííííííd ženy, fakt se nic nezmění, stejně nás sledovali, maximálně přibudou na idnesu reklamy nebo nějaké odkazy, ale tak pokud nezasáhnou do uzavřenek kde jsou často fakt soukromá fota a informace, tak žádná mega novinka
Reklama na podřadný žrádlo. Mě je Bureš ukradenej, nevolila jsem ho.
@Burj Chalifa píše:
Reklama na podřadný žrádlo. Mě je Bureš ukradenej, nevolila jsem ho.
asi tak ![]()
@Damael píše:
No nic, ráda jsem s vámi pokecala, ale k pátečnímu večeru by něco vtipnějšího nebylo?
muž v dopravní koloně 200 km od domova, dítě spí a já marně vyhlížím nějakou diskusi, kde bych se mohla vyřádit ![]()
@Berousik Nejde o nejaky klidek, jde o to, ze mne to proste s..e. Jinak celkem v klidu jsem. ![]()
Je to ironie osudu, no, aspon co se mne tyce ![]()
A nejde mi o to, kdo to tu kdy mohl cist a jak s tim nakladal, snad kazdy chape, ze vsechno na internetu se da dohledat a cist ze to muze kdokoliv.
Tenhle argument mi prijde dost mimo.
Ale je mi jasny, ze kazdy ma k emiminu jiny vztah, jinak ho bere ten, kdo je tu par mesicu a jinak ten, kdo je tu skoro od zacatku. ![]()
No asi se proste smirim s tim, ze emimino, jaky bylo, je fuc.
@asha nojo, takhle to chápu. Věci se mění, často bohužel. Já taky chodila pár let vařit (fakt vařit
)pod články čarodějů Ariany a Ravena co psali na supru, pak se to začalo s*át díky různému přesouvání a ve finále to zavřeli úplně. Parta jsme tam byla skvělá ![]()
@asha když se předělávalo emimino, jak je to dlouho? 5 let? taky jsem myslela, že to nezkousnu, dlouho mi to trvalo než jsem si zvykla.
no ale nakonec jsem si zvykla. Snad i toto přebolí
@sophinka1 píše:
@asha když se předělávalo emimino, jak je to dlouho? 5 let? taky jsem myslela, že to nezkousnu, dlouho mi to trvalo než jsem si zvykla.no ale nakonec jsem si zvykla. Snad i toto přebolí
Myslis ten BB? To bylo v r. 06. Taky jsem to zkousavala dlouho, mozna tak rok jsem tady byla minimalne. Tohle uz je ale o necem jinym, to uz jde pres moje meze. No uvidime.
@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystá
Líbilo by se mi něco jako Zrnka na BC