Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lemaz píše:
Tak jsem přemýšlela celý den, co mi vlastně na tomto novém systému vadí. Nevěděla jsem, jak to pořádně pojmenovat.
Já se prostě trochu bojím, že tady bude šílená cenzura, že jakmile někdo vysloví názor, který nepůjde „těm nahoře“ pod nos, tak se bude mazat a mazat a dávat banán a jiné ovoce. O určité cenzuře a „směrování“ informací v některých denících nepochybuji a velice nerada bych byla, aby to tu bylo také.
No, ale co, jdeme dál. Naštěstí jsem s některýma (a s jinými snad ještě budu) holkama v kontaktu i jinak. Tak kdyby to tu krachlo, tak spolu budem komunikovat dál.
A dyť to se tu už pár měsíců děje - jenomže dokud to nepálí tebe samotnou, tak není potřeba to řešit.. ![]()
@Sati píše:
Ne, já potřebuji najít recept rychle, ne se prokousávat stránkami.
Tak díky za ocenění mé práce
![]()
@Damael píše:
A dyť to se tu už pár měsíců děje - jenomže dokud to nepálí tebe samotnou, tak není potřeba to řešit..
Vím, že se tu poslední dobou vyskytovalo. Netýkalo se to přímo mě, protože si celkem dávám pozor, co pustím do éteru. Jenom se bojím, že to bude daleko horší.
@lucenka No vidíš…zaregistruješ se na jednom a rázem jsi na pěti - jak fikané
![]()
@Hanulínek píše:
@ashaNo, vždyť jsem právě prve psala, že teď už mi všechny ty nedávné kroky adminů konečně dávají smysl.Škoda, že nám nebyl pravý záměr sdělen rovnou.
Když vše rovnou vybalíš, tak půlka lidí zdrhne jinam.. Když mlžíš a dávkuješ postupně, tak si zvyknou..
@Damael píše:
Tak díky za ocenění mé práce![]()
![]()
Klikla jsem si na ty poddiskuse, jako fajn, jen bych navrhla dát do prvního příspěvku seznam receptů s čísly stran, aby se urychlilo hledání. Úplně nesnáším, když si v nějaké diskusi přečtu recept a za týden ho nemůžu najít, protože se nakecá dalších 100 stran. Takže takový tip za nás zdechloně ![]()
@Sati ta hlavní diskuze je prostě o denní inspiraci, kdo co vaří. A poddiskuze jsou recepty. Můžeš se zapojit a vylepšovat ![]()
@ynax píše:
@Sati už jsem tu pár let a tohle jsem teda ještě nezaregistrovala. Ani netuším, že konev existuje
Ja jo, ale netusim, ze jsem tam registrovana ![]()
@Sati píše:
@lucenka No vidíš…zaregistruješ se na jednom a rázem jsi na pěti - jak fikané![]()
![]()
No, jeste abychom nadavaly, ne?
![]()
@Sati píše:
Klikla jsem si na ty poddiskuse, jako fajn, jen bych navrhla dát do prvního příspěvku seznam receptů s čísly stran, aby se urychlilo hledání. Úplně nesnáším, když si v nějaké diskusi přečtu recept a za týden ho nemůžu najít, protože se nakecá dalších 100 stran. Takže takový tip za nás zdechloně
To už nedám, na exnicky se nedá dostat k editaci příspěvků ![]()
Ale navrhovala jsem adminům, že tu uděláme trochu pořádek v diskuzích - my, dobrovolníci budeme pátrat v jednotlivých předem daných sekcích, a adminům posílat návrhy na slučování, úpravu, či archivaci diskuzí.. a tak podobně, a oni to po schválení provedou.. Je to hora práce, ale takový jarní úkid by eMiminu velice prospěl ![]()
@Damael píše:
Když vše rovnou vybalíš, tak půlka lidí zdrhne jinam.. Když mlžíš a dávkuješ postupně, tak si zvyknou..
Presne ![]()
@Sati Nicméně do těch receptových diskuzí jsem kopírovala i recepty z ostatních diskuzí tady na eMiminu k předloňskému roku.. Byla to fuška, ale tenkrát mi tím uběhl vorvaňovský trimestr ![]()
@Sati ještě jsi zapomněla na automatické přihlášení na modní peklo