eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
31.1.14 21:07
@Damael píše:
Když vše rovnou vybalíš, tak půlka lidí zdrhne jinam.. Když mlžíš a dávkuješ postupně, tak si zvyknou..

Ó jak přesné a trefné. :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 21:09

@Damael tohle jsme tady s lesinou dělali dva roky, pak to koupili minulí majitelé a dopustili to, co dnes z diskuzí je - jeden velký bordel. A pokud mám být upřímná, proč by měl někdo dělat zdarma práci za někoho, kdo za to pobírá plat. Adminů je tu dost, tak ať se starají o diskuse tak, aby v nich byl pořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 21:11
@Damael píše:
@Sati Nicméně do těch receptových diskuzí jsem kopírovala i recepty z ostatních diskuzí tady na eMiminu k předloňskému roku.. Byla to fuška, ale tenkrát mi tím uběhl vorvaňovský trimestr :D

Tvé práce si samozřejmě cením, jen mám ráda, když něco hledám a najdu to rychle, ten seznam tomu chybí, ten první příspěvek asi nejde zeditovat, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.14 21:11
@Sati píše:
@Damael tohle jsme tady s lesinou dělali dva roky, pak to koupili minulí majitelé a dopustili to, co dnes z diskuzí je - jeden velký bordel. A pokud mám být upřímná, proč by měl někdo dělat zdarma práci za někoho, kdo za to pobírá plat. Adminů je tu dost, tak ať se starají o diskuse tak, aby v nich byl pořádek.

Presne a zvlast ted bych se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
31.1.14 21:13
@lemaz píše:
Tak jsem přemýšlela celý den, co mi vlastně na tomto novém systému vadí. Nevěděla jsem, jak to pořádně pojmenovat.
Já se prostě trochu bojím, že tady bude šílená cenzura, že jakmile někdo vysloví názor, který nepůjde „těm nahoře“ pod nos, tak se bude mazat a mazat a dávat banán a jiné ovoce. O určité cenzuře a „směrování“ informací v některých denících nepochybuji a velice nerada bych byla, aby to tu bylo také.
No, ale co, jdeme dál. Naštěstí jsem s některýma (a s jinými snad ještě budu) holkama v kontaktu i jinak. Tak kdyby to tu krachlo, tak spolu budem komunikovat dál.

Dobrý večer,

trochu uhnu od běžného postoje adminů (nebo alespoň tak, jak to vnímáte vy - naše uživatelky). Cítím se být výroky o cenzuře trochu dotčená.

Přijde mi, jako kdyby každá druhá z vás zapomněla, že adminky tady stále zůstanou. I nadále se budeme snažit o dodržování pravidel, mazání spamu a všelijakých úchyláků, jejichž návštěvě se občas ani eMimino nevyhne ;)

I když se v některých situacích názorově neshodneme, velice si vážíme vašich názorů a toho, že se k nám vracíte - ať už pro radu, rozveselení či sdílení všedních i nevšedních zážitků.
Možná to tak nevypadá, ale i my adminky s vámi toto všechno sdílíme (ačkoli se k tématům běžně nevyjadřujeme), a proto nám na eMiminu záleží stejně jako vám.

Jsem si jistá, že vás tato změna do budoucna nijak neomezí. Pokuste se tedy, prosím, dát této „novince“ čas, a nevnímejte ji prvotně jako špatnou..

Přeji všem hezký zbytek večera :kytka:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 21:17
@Sati píše:
Tvé práce si samozřejmě cením, jen mám ráda, když něco hledám a najdu to rychle, ten seznam tomu chybí, ten první příspěvek asi nejde zeditovat, co? :think:

Nehlaď mi ego, nebo se nedostanu do nebe :mrgreen: ;)
Nejde, a hlavně bys to s každým novým receptem znova editovala, čili hlídat a opracovávat několik diskuzí.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 21:20

@Damael možná bys to mohla dělat místo pořádku v diskusích - humor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 21:21

@admin já to nemyslela nijak zle a rozhodně ne proti vám všem, co se o nás staráte. Jenomže znáte to…šéf řekne a není zbytí. Známe to každá. Uvidíme, jak to všechno bude a pevně doufám, že to zůstane při starém.
Budeme si držet palce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.14 21:24

@admin To je tezky, ja to vnimam jako prvotne spatny uz z principu. Ale s tim vy nic udelat nemuzete. :nevim: Proste to beru jako podpasovku (pro mne osobne to tak je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 21:25
@lemaz píše:
@admin já to nemyslela nijak zle a rozhodně ne proti vám všem, co se o nás staráte. Jenomže znáte to…šéf řekne a není zbytí. Známe to každá. Uvidíme, jak to všechno bude a pevně doufám, že to zůstane při starém.
Budeme si držet palce. :mrgreen:

A ten Váš nový šéf se s ničím nemazlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
31.1.14 21:26

@lemaz

Jak říkáte - známe to každá. Ale život je změna a já věřím, že to do budoucna půjde dobře.

Děkuji za Váš pozitivní přístup :kytka:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.14 21:26
:think:

Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 21:30

@Jura007 Juro, považuji se celkem za inteligentní osobu, ale já ti nerozumím. Je pátek večer…nemůžeš psát nějak lidštěji? V jednom odstavci máš 5 cizých slov. To nedám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.14 21:31

@lemaz Ty asi nečteš moc Pavla Tigrida, že?  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 21:37
@Jura007 píše:
@lemaz Ty asi nečteš moc Pavla Tigrida, že? ;)

Juro, jsem ráda, když večer přečtu dětem pohádku… takže tě zklamu, nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová