Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka1 myslím, že vím o čem mluvíš, kdybych nezažila co tu bylo před 8 lety tak bych byla taky spokojená, ale tehdy to tady žilo, ne tím, že najíždělo 200 diskuzí denně, ale, že to tu bylo takové domácké. Myslím, že kdyby Šárka tušila, kam až její emimino dojde asi by ho raději nezakládala. Prostě mi tu chybí ten osobní přístup, který tady bohužel už dávno není ( to ani nemluvím o tom bordelu, který je v diskusích
).
@K-Black No, to je jedno, to se neda napsat jednou vetou…
Problem je v tech zmenach, nektery jsou dobry, jiny ne. A pro kazdyho to muze byt jinak.
Co se tyce mne, prijde mi to jako spatny vtip. Ale to je spis na SZ tohleto ![]()
@Burj Chalifa píše:
Já se stmelovat nemusím.
já myslím, že by to bylo žádoucí
bylo to úžasné sledovat,,zázrak,, pomoci těmto lidem http://www.klarcinblog.cz/ když jim,,odešel,, táta/manžel při autonehodě
Měli bychom velkou sílu změnit hodně věcí
Mrzí mě, že takový potenciál není využitý (ale je tu
vím to )
@Sati píše:
@sophinka1 myslím, že vím o čem mluvíš, kdybych nezažila co tu bylo před 8 lety tak bych byla taky spokojená, ale tehdy to tady žilo, ne tím, že najíždělo 200 diskuzí denně, ale, že to tu bylo takové domácké. Myslím, že kdyby Šárka tušila, kam až její emimino dojde asi by ho raději nezakládala. Prostě mi tu chybí ten osobní přístup, který tady bohužel už dávno není ( to ani nemluvím o tom bordelu, který je v diskusích![]()
).
Tak jsem asi deset minut premyslela nad tim slovem…a nenapadlo mne: domacky. Presne, clovek tu byl jako doma. To pak castecne zmizelo, pri takovym poctu lidi uz to nebylo mozny. Ale jen castecne, ja to tu porad brala jako svuj druhy obyvak. Ted si prijdu spis jak v ZOO.
@asha píše:
@K-Black No, to je jedno, to se neda napsat jednou vetou…
Problem je v tech zmenach, nektery jsou dobry, jiny ne. A pro kazdyho to muze byt jinak.Co se tyce mne, prijde mi to jako spatny vtip. Ale to je spis na SZ tohleto
nevím, já tě znám jako milou, vtipnou osobu jako krávu jsem tě snad neviděla
ale já mám paměť na prd, tak i to je možný ![]()
A nesmutni
nějak bylo, nějak bude ![]()
@meduzza -Onehdá tady proběhlo od Adminů něco jako pravidlo, nebo důraznější prosba- abychom neměnily ikonky moc často- prý to uživatelky moc mate. A dále aby byly ikonky vybírané s rozumem- nepobuřující, slušné… ![]()
Máme si prý uvědomit, že jsou naší vizitkou a nekteří zřejmě Emiminu děláme ostudu.- toto je stručný výtah z mé paměti ohledně té diskuse. Asi to není úplně přesné, ale toto mi utkvělo v mysli.
![]()
@K-Black No dik
Ale jo, bude, budu spis v uzavrenych, nejak ztracim chut psat.
Omlouvám se za případnou nepozornost, ale jakých konkrétních změn webu tedy dozná EM pobabišením?
@asha @Sati tak já vzhledem prvně k práci a pak pobytu v zahraničí toto měla /mám jako druhou půlku života, jedinou komunikaci s dospělými lidmi. Něco mi vadí, něco bych neměnila ani omylem, ale momentálně mě fakt strašně chybí ta soudržnost, pospolitost nebo nevím jak to napsat (samorřejmě je to, v uzavřených) ALE třeba jim opravdu moc závidím ty zrnka, jak se umí semknout, když o něco jde ![]()
@Hanulínek No jo, aspon vime, ze tyhle veci mely svuj ucel a smysl. Ze to nebyla jen tak nejaka buzerace, protoze se nekdo nudil ![]()
@sophinka1 píše:
já myslím, že by to bylo žádoucíbylo to úžasné sledovat,,zázrak,, pomoci těmto lidem http://www.klarcinblog.cz/ když jim,,odešel,, táta/manžel při autonehodě
Měli bychom velkou sílu změnit hodně věcí
Mrzí mě, že takový potenciál není využitý (ale je tu
vím to )
Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:42
Tak jsem přemýšlela celý den, co mi vlastně na tomto novém systému vadí. Nevěděla jsem, jak to pořádně pojmenovat.
Já se prostě trochu bojím, že tady bude šílená cenzura, že jakmile někdo vysloví názor, který nepůjde „těm nahoře“ pod nos, tak se bude mazat a mazat a dávat banán a jiné ovoce. O určité cenzuře a „směrování“ informací v některých denících nepochybuji a velice nerada bych byla, aby to tu bylo také.
No, ale co, jdeme dál. Naštěstí jsem s některýma (a s jinými snad ještě budu) holkama v kontaktu i jinak. Tak kdyby to tu krachlo, tak spolu budem komunikovat dál.
@sophinka1 píše:
@asha @Sati tak já vzhledem prvně k práci a pak pobytu v zahraničí toto měla /mám jako druhou půlku života, jedinou komunikaci s dospělými lidmi. Něco mi vadí, něco bych neměnila ani omylem, ale momentálně mě fakt strašně chybí ta soudržnost, pospolitost nebo nevím jak to napsat (samorřejmě je to, v uzavřených) ALE třeba jim opravdu moc závidím ty zrnka, jak se umí semknout, když o něco jde
Ja to mam stejne. Bez emimina bych se davno zcvokla ![]()
Zrnka jsou fajn, ale taky to neni jednoduchy. Jinak ale BC nekomentuju, dost mi pokazdy hne zluci, jak si tam nektery kafarky berou emimino do huby a pritom uz o nem nic nevi ![]()
@Jura007 píše:
Tak máme poslední šanci udělat pár dobrých věcí, protože za půl roku tu žádnénebude. Kde jsou prachy, tam chybí srdce.
Juro, tak to bych musela milovat celý svět!!! ![]()