eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
31.1.14 21:48
@K-Black píše:
No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna 8o

Sláva, Babiš nám bude platit! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Super vedlejšák na MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
31.1.14 21:50

@admin přeji Vám všem adminům, abyste měli pravdu v tom, že tu zůstáváte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.14 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 22:00

Prostě Bureš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.1.14 22:05

@Litta Jsem zvedava, jak dlouho tu pobudes/-m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25127
31.1.14 22:08

@Litta To je jen jedna z věcí, co mě osobně štve. Daleko víc mě sejří, že
prolobboval Poslaneckou sněmovnu, která den před volbami posvětila navýšení povinného obsahu biopaliv a ve výsledku na litr paliva doplácíme 2 koruny. Každoročně si tím přijde zhruba na 4 miliardy Kč
Pak taky to, že díky tomu, že má nejvíc peněz na reklamu, se tady prodávají nejvíce výrobky plné chemikálií a ještě se tváří jako „zdravé a české“. OStatní výrobci prostě nemají šanci
A taky to, že je největším příjemcem dotací v České republice. Jestli chce někdo vědět, kde jsou miliardy zemědělských dotací, má je on. Takže kvůli tomu je náš venkov tam, kde je. A Ti lidé můžou stokrát brečet, že chtějí dávky po státu. Možná se teda slituje a nějaký drobek jim hodí… ale vzhledem k plánovanému navyšování daní jim ho zase sebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 22:28
@Sati píše:
@Damael možná bys to mohla dělat místo pořádku v diskusích - humor ;)

:jazyk: díky za tvůj podpis - už sosám recepty na cukroví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 22:43

@Damael klidně sosej ;) musím tam zas něco přihodit - nestíhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
31.1.14 23:45
@Damael píše:
@Larr hlásím se do kurzu zkracování a redukce příspěvků :!

Píšu si tě na další kvartál, čekej pozvánku.

• Citovat
  • Upravit
18305
1.2.14 03:43

@Litta Tak údajná spolupráce Babiše se Státní bezpečností je jedno z mála témat, kde médiím nevěřím. Já jsem byl v roce 1987 předvolaný k výslechu na kriminálce jako možný svědek v případě loupežné vraždy (plus se ztratily dvě pistole fabrické ochranky, takže i nedovolené ozbrojování). Jenže místo kriminalisty mě vyslýchal důstojník StB. To jsem nevěděl a dozvěděl jsem se to až za dalších deset let… A pak se v tom vyznejte.
Není dobré věřit všemu, co se píše a vysílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
1.2.14 04:06

..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.14 04:31
@katren píše:
@Januliiik Onassisu :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.14 04:33
@Sati píše:
@Damael tohle jsme tady s lesinou dělali dva roky, pak to koupili minulí majitelé a dopustili to, co dnes z diskuzí je - jeden velký bordel. A pokud mám být upřímná, proč by měl někdo dělat zdarma práci za někoho, kdo za to pobírá plat. Adminů je tu dost, tak ať se starají o diskuse tak, aby v nich byl pořádek.

souhlasim Sati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
1.2.14 06:43
@Sati píše:
@Damael tohle jsme tady s lesinou dělali dva roky, pak to koupili minulí majitelé a dopustili to, co dnes z diskuzí je - jeden velký bordel. A pokud mám být upřímná, proč by měl někdo dělat zdarma práci za někoho, kdo za to pobírá plat. Adminů je tu dost, tak ať se starají o diskuse tak, aby v nich byl pořádek.

Jo taky souhlasím, jenom doufám, že tady nepůjde diskuze do…prostě stejně blbým směrem, kam šla na idnesu. I když nejvíc mě dostaly novinky.cz, kde jste uvedený i s bydlištěm a navíc tam kontrolujou, co píšete a ne všechno zveřejní, když jim to nepřijde korektní :?.
No taky doufám, že se nestane to, co tady už holky psaly, že se tu člověk napíše nějaký svůj názor a pak bez souhlasu ho dá nějaká redaktorka ke svému článku :nevim:. Nevím, některé změny mi až tak k lepšímu nepřijdu :roll:.
Fakt už mě přijde, že je snad minimum toho, co tu nevlastní Babiš :nevim:. :think: No uvidíme kam nás náš nový pan ministr financí dovede :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.2.14 08:35
@Capelucita píše:
Sláva, Babiš nám bude platit! :potlesk: :potlesk: :potlesk:Super vedlejšák na MD.

popleto popletená, zmatená :hug: ty budeš platit :lol:

Jinak se docela směju jak tady spřádáte konspirační teorie, nikdy nebude nic stejné třeba 10 let, firmy mění majitele, kupují se podniky atd. Tak to tak nehroťte, myslím že se nic neděje a dít nebude. Dál to tady bude slepičárna, dál tu budem plkat o nesmyslech, hledat informace. A pokud se nějak změní pravidla, nebo podmínky a bylo to pro mě neůnosné, tak prostě odejdu a hotovo. Bylo by mi to moc líto, mám to tady opravdu ráda ale násilím tu nikdo držen není ;)

@PetraPiranha a ty si myslíš že do teď se tu informace, názory nepoužívali? vždyť tu nemáš v nicku jméno s adresou a telefoním číslem ;) píšeš na internetu, to co napíšeš si může jak přečíst tak použít kdokoliv chce. Možná si nechat své názory patentovat :think: :nevim:

A že Babiš vlastní co se dá? no když na to má, je šikovnej tak ať kupuje ne? myslím že kdo je podnikatel tak chce vydělávat čím dál víc. Už vidím jak by se některá z vás spokojila s deseti miliony, když by mohla mít víc :lol:

Co se týče idnesu a registrace s adresama, nutil tam někdo někoho se registrovat? myslím že ne, takže opět dobrovolná registrace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová