Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petttruše Kopíruju odpověď admina z diskuze „Drobné úpravy“:
@admin píše:
Dobrý den,v tuto chvíli bohužel nemůžeme slíbit žádný konkrétní termín. Víme o však o tom
a do budoucna se zprovozněním mobilní verze a aplikace eMimina počítámeHezký den,
Martina
@Bersaba děkuji ![]()
ještě jednou s eomlouvám za duplicitní založení diskuze, 100× napíšu, pročti si stávající diskuze a pak zakládej nové ![]()
@Jitka1976 píše:
Jako, že nám BUDOU platit za krafání…???![]()
![]()
To přijdou brzo na buben…
![]()
![]()
už bal
zde je místo jen pro bystré a inteligentní lidi. Zůstávám tu já, admin a to si myslím stačí ![]()
@Adélky píše:
Budou lustrovat a mazat všechny pitomé příspěvky![]()
![]()
tak to už se ani nepobavíme
@K-Black píše:
už balzde je místo jen pro bystré a inteligentní lidi. Zůstávám tu já, admin a to si myslím stačí
Tak to budou ty DVA příspěvky denně…to by souhlasilo…
![]()
@Petttruše O této změně jsme už sami informovaly v diskusi v pátek. Bezprostředního každodenního chodu komunity se změna nijak nedotkne. Všechny funkce webu, na které jste zvyklí, a které využíváte, budou fungovat i nadále stejně. Administrátoři i místní pravidla také zůstávají stejná.
Toto téma připojím k původní diskusi https://www.emimino.cz/…escz-179039/, kde jsme hodně otázek zodpověděli. Abychom to měli vše na místě.
Díky za pochopení.
@Petttruše píše:
A náhodou, mobilní verze nebude?
Určitě budeme mobilní verzi zlepšovat - nemohu nyní slíbit konkrétní termín, ale nějakých zlepšení se určitě dočkáte brzo ![]()
Se teda zeptám jak blbec, ale co všichni máte s tou mobilní verzí? vždyť na mobilu to jde ![]()
@K-Black Ale jen jako normální zobrazení webu. Chce to spešl verzi, aby to tu bylo z mobilu k přečtení a aby se pohodlněji přispívalo.
Dnes na iDěsu vyšel článek o nočníkování a jsou v něm citace z eMimina včetně přezdívky. Takže od teď si všichni hlídejme, co píšeme, bude o nás vědět svět ![]()
@Etcetera78 píše:
Dnes na iDěsu vyšel článek o nočníkování a jsou v něm citace z eMimina včetně přezdívky. Takže od teď si všichni hlídejme, co píšeme, bude o nás vědět svět
Taky jsem si všimla ![]()
To už se tady jednou nedávno řešilo.
Prakticky to nebude znamenat změny žádné.