Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kozisek píše:
Jakýpak honorář, já zvažuji, že se stanu „novinářkou“, tady je materiáluJestli za tohle dostává peníze, tak mám šanci..píši dlouhé a plnohodnotné příspěvky zdarma
@Slečna Ferka píše:…
@asha Tak běžte na Baby CaféDočetla jsem se v Respektu, že tam přešly uživatelky, co se před pár lety rozešly s eMiminem, hlavně ty vzdělanější - lékařky, učitelky a tak… To zatím Babiš nekoupil.Ale jak říkám, citovat vás s vaším nickem může kdokoli odkudkoli. Jen teď to bude z eMimina častější.
@Taminka píše:
haha a nekdo z tech mene citlivych te nahlasi, ze to neni na anonymni diskuzi a oni te odtajni
Ja to nebudu, ja jsem tady nejcitlivejsi
![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Holky, mala som rozpisanu dalsiu dielnu babi zlopocasnej, ale ked teraz emimino patri novinam… mam poziadat o honar za clanok?
Jen je zkasni ![]()
@martina.se píše:
na fotky je i bude potřeba souhlas. To se nezmění - i když já ji dala veřejně, tak oni ji bez mého písemného souhlasu uveřejnit fakt nemůžou… Počítat s tím třeba. Neber to jako rýpání, ale fakt stačí znát autorský zákonjsi na veřejném webu, může Tě opravdu kdokoliv, kdekoliv citovat
bohužel, je to tak. Takhle jsou nastavené české zákony.
Ja ti nechci brat iluze, ale zakony se meni.
Navic, vidim vyrazny rozdil mezi tim, kdyz mne nekde nekdo cituje (coz nikdo neudela, proc jako…mozna, az jednou budu slavna
) a mezi tim, co se tu ted deje.
Mne by treba ve snu nenapadlo, kdyz jsem sem psala poprvy, co se tu jednou stane. Tenkrat by nikoho nenapadlo, ze by se citovali uzivatelky v nejakym ubohym bulvaru. No a hele…A mne se to ted snad jeste musi libit, nebo co ![]()
Budu se opakovat.
Mně nevadí, že citují odtud, ale vadí mi uveřejnění nicku. Dost jsem tu toho na sebe vyblila, myslím ohledně domácího násilí. Tady si to můj EX nepřečte, protože sem nepoleze, ale protože zná moji přezdívku, na „idnesu“ si to přečíst může.
Zrovna tohle téma je na netu dost propírané.
Na eMimino moc čtyřicetiletých chlapů neleze.
@laducha No a ted je otazka, jestli se s tim da neco delat. Jestli nekdo vezme na vedomi, ze nam to vadi ![]()
@asha píše:
@laducha No a ted je otazka, jestli se s tim da neco delat. Jestli nekdo vezme na vedomi, ze nam to vadi
Bohužel myslím, že se nic dít nebude.
@asha píše:
@laducha No a ted je otazka, jestli se s tim da neco delat. Jestli nekdo vezme na vedomi, ze nam to vadi
Nemyslím si…
@asha píše:
Obávám se, že ne. ![]()
Taky mi vadí citace zveřejněné pod nickem. Jasně že píšu jen to, co chci prezentovat veřejně, ale na emiminu to bylo docela schovaný. Emimino byl čistě diskuzní server a ne bulvár. Do bulváru bych nikdy dobrovolně žádný svůj názor nepsala. ![]()
@admin bude se na náš názor brát zřetel?
@Nelisa píše:
Obávám se, že ne.
Taky mi vadí citace zveřejněné pod nickem. Jasně že píšu jen to, co chci prezentovat veřejně, ale na emiminu to bylo docela schovaný. Emimino byl čistě diskuzní server a ne bulvár. Do bulváru bych nikdy dobrovolně žádný svůj názor nepsala.
@admin bude se na náš názor brát zřetel?
Presne.
@Slečna Ferka
Teď jsem zvědavá, jestli se něco změní, já v bulváru fakt „viset“ nepotřebuji ![]()
Tak, přiznejte se, kdo z vás je Magdalena Havlíková? (autorka článku o nočníkování) http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?…
![]()