eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
20.2.14 21:35
@Gina108 píše:
Tak, přiznejte se, kdo z vás je Magdalena Havlíková? (autorka článku o nočníkování) http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Panebože, nočníkování. Kdo zase takovou slovní kravinu vymyslel? Děsím se, aby se v obchodech nevozíkovalo a na hřbitovech nerakvovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.14 21:39

@Burj Chalifa nočníkování už znám dlouho. Pravda, že to nepoužívám, ale slovní spojení „nočníkové hrátky“ jsem slyšela už tolikrát, že jsem to přestala považovat za něco perverzního :lol: Prostě kolem dětí se točí tolik zkomolenin, že se divím, že ještě někdo dokáže vymýšlet další a další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.2.14 21:39
@Burj Chalifa píše:
Panebože, nočníkování. Kdo zase takovou slovní kravinu vymyslel? Děsím se, aby se v obchodech nevozíkovalo a na hřbitovech nerakvovalo.

co se ti nelíbí :lol: když už máme těhulkování, šmoulování, tak proč ne nočníkování :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
20.2.14 21:42
@Kakika píše:
@Burj Chalifa nočníkování už znám dlouho. Pravda, že to nepoužívám, ale slovní spojení „nočníkové hrátky“ jsem slyšela už tolikrát, že jsem to přestala považovat za něco perverzního :lol: Prostě kolem dětí se točí tolik zkomolenin, že se divím, že ještě někdo dokáže vymýšlet další a další :think:

V některých oborech je však pole nedotčené. Ano, právě zmíněné pohřebnictví by bylo novými výrazy osvěženo. Chcete urnovat nebo rakvovat? A k tomu svíčkovat a věncovat. V Zoo by se zase chodilo veverkovat a hadovat či hrochovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.2.14 21:43
@sophinka1 píše:
co se ti nelíbí :lol: když už máme těhulkování, šmoulování, tak proč ne nočníkování :lol:

Mě se, prosím, nelíbí vše. Je mi z těch pseudomoderních debilních výrazů na blinkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.2.14 21:44

@Burj Chalifa Já chci tulenit nebo lachtanit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.14 21:45

@Burj Chalifa Tak kdyby mi někdo nabídl svíčkovat, tak bych se těšila na svíčkovou :lol: Nebo kremičkovat? A co třeba zkrátit nebožtíka po vzoru manžela…takže manža, nebožka? Blbost, takže nebož?

Příspěvek upraven 20.02.14 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.2.14 21:46
@Burj Chalifa píše:
Mě se, prosím, nelíbí vše. Je mi z těch pseudomoderních debilních výrazů na blinkání.

já teda ještě neblinkám :lol: mě to náhodou baví, ne že bch to někdy použila vážně, občas na poškádlení, ale když někde čteš jak se lovískují, nebo ta diskuze nedávno :mrgreen: že se tulí a nejde jim počít dítě :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
20.2.14 21:46

Taky se mi to nelíbí. Ne že by se chtěl člověk schovávat, ale co píšu na čistě „ženský“ server za kafry se nemusí dozvídat široká veřejnost na idnesu - bez mého svolení. :roll: Taky budu víc zvažovat, jestli vůbec přispívat veřejně. Nevim co si od toho tady na emiminu slibují. Z toho nic dobrého teda nevzejde. Akorát tím otrávili polovinu uživatelek :nevim: Novináři by si měli sbírat podněty jinde a ne si je zadarmo „stáhnout“ z emimina bez svolení nás - autorek :twisted:

• Citovat
  • Upravit
36504
20.2.14 21:47
@laducha píše:
@Burj Chalifa Já chci tulenit nebo lachtanit ;)

tuleníčko už se provozuje. O to je zájem. Můžeš však také hadit, švábovat nebo kamzíkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.2.14 21:53
@sophinka1 píše: :mrgreen: že se tulí a nejde jim počít dítě :pankac: :mrgreen:

Ani se nedivím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.2.14 21:54

@Burj Chalifa S dcerou nejradši netopýříme. A to fakt :lol: A bíle vlčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.2.14 21:56
@laducha píše:
@Burj Chalifa S dcerou nejradši netopýříme. A to fakt :lol: A bíle vlčíme.

za chvíli půjdu medvědovat do pelechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
20.2.14 21:58
@Burj Chalifa píše:

Taky bych šla, ale děcka ještě nespí :cert: A pak mám na té profilovce vypadat k světu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.2.14 22:00
@Burj Chalifa píše:

Pokud máš na mysli sex, tak dobrá volba :palec: Medvědi ho mají údajně kostěnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová