Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Tak, přiznejte se, kdo z vás je Magdalena Havlíková? (autorka článku o nočníkování) http://vice.idnes.cz/novinari.aspx?…![]()
![]()
Panebože, nočníkování. Kdo zase takovou slovní kravinu vymyslel? Děsím se, aby se v obchodech nevozíkovalo a na hřbitovech nerakvovalo.
@Burj Chalifa nočníkování už znám dlouho. Pravda, že to nepoužívám, ale slovní spojení „nočníkové hrátky“ jsem slyšela už tolikrát, že jsem to přestala považovat za něco perverzního
Prostě kolem dětí se točí tolik zkomolenin, že se divím, že ještě někdo dokáže vymýšlet další a další ![]()
@Burj Chalifa píše:
Panebože, nočníkování. Kdo zase takovou slovní kravinu vymyslel? Děsím se, aby se v obchodech nevozíkovalo a na hřbitovech nerakvovalo.
co se ti nelíbí
když už máme těhulkování, šmoulování, tak proč ne nočníkování ![]()
@Kakika píše:
@Burj Chalifa nočníkování už znám dlouho. Pravda, že to nepoužívám, ale slovní spojení „nočníkové hrátky“ jsem slyšela už tolikrát, že jsem to přestala považovat za něco perverzníhoProstě kolem dětí se točí tolik zkomolenin, že se divím, že ještě někdo dokáže vymýšlet další a další
V některých oborech je však pole nedotčené. Ano, právě zmíněné pohřebnictví by bylo novými výrazy osvěženo. Chcete urnovat nebo rakvovat? A k tomu svíčkovat a věncovat. V Zoo by se zase chodilo veverkovat a hadovat či hrochovat.
@sophinka1 píše:
co se ti nelíbíkdyž už máme těhulkování, šmoulování, tak proč ne nočníkování
Mě se, prosím, nelíbí vše. Je mi z těch pseudomoderních debilních výrazů na blinkání.
@Burj Chalifa Tak kdyby mi někdo nabídl svíčkovat, tak bych se těšila na svíčkovou
Nebo kremičkovat? A co třeba zkrátit nebožtíka po vzoru manžela…takže manža, nebožka? Blbost, takže nebož?
Příspěvek upraven 20.02.14 v 21:46
@Burj Chalifa píše:
Mě se, prosím, nelíbí vše. Je mi z těch pseudomoderních debilních výrazů na blinkání.
já teda ještě neblinkám
mě to náhodou baví, ne že bch to někdy použila vážně, občas na poškádlení, ale když někde čteš jak se lovískují, nebo ta diskuze nedávno
že se tulí a nejde jim počít dítě
![]()
Taky se mi to nelíbí. Ne že by se chtěl člověk schovávat, ale co píšu na čistě „ženský“ server za kafry se nemusí dozvídat široká veřejnost na idnesu - bez mého svolení.
Taky budu víc zvažovat, jestli vůbec přispívat veřejně. Nevim co si od toho tady na emiminu slibují. Z toho nic dobrého teda nevzejde. Akorát tím otrávili polovinu uživatelek
Novináři by si měli sbírat podněty jinde a ne si je zadarmo „stáhnout“ z emimina bez svolení nás - autorek ![]()
@laducha píše:
@Burj Chalifa Já chci tulenit nebo lachtanit
tuleníčko už se provozuje. O to je zájem. Můžeš však také hadit, švábovat nebo kamzíkovat.
@sophinka1 píše:že se tulí a nejde jim počít dítě
![]()
Ani se nedivím ![]()
@Burj Chalifa S dcerou nejradši netopýříme. A to fakt
A bíle vlčíme.
@laducha píše:
@Burj Chalifa S dcerou nejradši netopýříme. A to faktA bíle vlčíme.
za chvíli půjdu medvědovat do pelechu.
@Burj Chalifa píše:
Taky bych šla, ale děcka ještě nespí
A pak mám na té profilovce vypadat k světu ![]()
@Burj Chalifa píše:
Pokud máš na mysli sex, tak dobrá volba
Medvědi ho mají údajně kostěnýho ![]()