eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
20.2.14 17:47
@martina.se píše:
@Etcetera78 kurňa, nemá idnes, není fér.. jsem tam? jsem tam? :mrgreen:

broučku zatím ne, ale nebuď z toho smutná. Určitě tě taky zviditelní :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 17:49
@asha píše:
@martina.se Ale houby. Ty jsi nerozpoznatelna, ale je nas tu hodne, co maji nick uz dlouho a je celkem rozpoznatelny. A je mi jedno, ze to tu vlastni, ja si taky nemuzu citovat kdekoho. Jen se svolenim autora, ne? Nebo uz je to jedno? At si citujou, ale bez nicku.
:mrgreen: nerozpoznatelná? já ani nemám nick, jen zkratku jména :lol: myslím, že podle názorů, zkušeností a pod, by mi identifikovalo víc lidí, než je zdrávo :think: ale prostě proto píšu jen to, za čim si stojim, co si fakt myslim a pod :nevim: protože toto může udělat téměř kdokoliv. Ono fakt stačí, když uvede zdroj a je to v pohodě :think: mmchdm, oni právě tu přezdívku uvést musí - u citace musí být autor, tím pádem tady ta přezdívka. Jinak by to bylo porušení autorského práva. Takhle je to právě naprosto v pořádku :nevim:

Příspěvek upraven 20.02.14 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 17:50
@Etcetera78 píše:
broučku zatím ne, ale nebuď z toho smutná. Určitě tě taky zviditelní :hug: :hug:
:mrgreen: jen vtip ;) Já chci zůstat inkongnito :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.2.14 17:51

@martina.se to máš smůlu, oni tě zviditelní, ať chceš, nebo ne :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
20.2.14 17:51

@asha Citovat samozřejmě můžou. Myslíš, že když někde něco řekne veřejně třeba Iveta Bartošová, že se jí všichni ptají, když to citujou? ;) Nikoli, když něco řeknete/napíšete veřejně, tak si s tím může každej dělat co chce.

Jinak nic ve zlým, ale myslím, že jste tu dost sebestředný. 99% čtenářů je u p…, kdo to řekl, a i hodně lidí na eMiminu netuší, jaké názory má (nebo kdo konkrétně je) nějaký nick (potkají v jedné dvou diskusích, tak nemají přehled), takže si myslet, že citace s nickem je nějakej útok na osobní intergritu, je blbost.

Čímž se nemění můj názor, že je podle mě i pro čtenáře lepší citovat bez nicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 17:52
@Etcetera78 píše:
@martina.se to máš smůlu, oni tě zviditelní, ať chceš, nebo ne :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: a sakra.. doufám, že v pozitivním světle :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.2.14 17:54

@martina.se Kdybych chtela psat do novin, tak to udelam. Nechci psat do novin a nechci se tam nijak objevovat. Psala jsem si tady, protoze jsem to tu brala jako svoje doma. Je mi fuk, kdo to cte. Ale neni mi fuk, pokud by to nekdo vytahl a uverejnil jinde, bez myho vedomi. Jako sorry, ale tohle mne fakt dokaze vytocit. Na jednu stranu se vsichni muzou posr.., kdyz je nekde fotka nahatyho mimina (coz driv bylo uplne bezny a normalni) a na druhou stranu nikomu nevadi tohle. Co takhle jeste fotecku, aby to bylo jeste vic autenticky…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
20.2.14 17:54

Jo, mně je taky šumák, že citují z diskuzí. Spíš mi vadí ty nicky, já píšu příspěvky pro uživatele eMimina, ne pro čtenáře iDěsu :nevim: A jako až bude v iDěsu článek o nemožných chlapech a manjel si tam přečte citaci Etcetery, tak budu mít co žehlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 17:56
@asha píše:
@martina.se Kdybych chtela psat do novin, tak to udelam. Nechci psat do novin a nechci se tam nijak objevovat. Psala jsem si tady, protoze jsem to tu brala jako svoje doma. Je mi fuk, kdo to cte. Ale neni mi fuk, pokud by to nekdo vytahl a uverejnil jinde, bez myho vedomi. Jako sorry, ale tohle mne fakt dokaze vytocit. Na jednu stranu se vsichni muzou posr.., kdyz je nekde fotka nahatyho mimina (coz driv bylo uplne bezny a normalni) a na druhou stranu nikomu nevadi tohle. Co takhle jeste fotecku, aby to bylo jeste vic autenticky…? :roll:

chápu Tvé rozhořčení, ale oni fakt neudělali nic špatně. Ocitovali, k citaci uvedli zdroj a autora. Takhle je to podle autorského zákona. Může Tě to štvát, ale oni na to fakt mají právo :think: a Ty o tom nemusíš vůbec vědět, oni nepotřebují Tvé svolení. Pokud by se tam rozhodli dát fotku, musí mít Tvůj souhlas. To je něco jiného. Ale na psané slovo platí jiná pravidla. Jak píšu - chápu Tě, ale jsi na veřejném serveru, třeba s tímto počítat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.2.14 17:58

@Slečna Ferka Utok na osobni integritu :mrgreen: Blbost. Mne jen fascinuje, ze skoro nikomu nevadi, jaky to tu bere smer.
No nekomu to mozna dela dobre, ze se o nem pise… :nevim: Ale pokud o to nekdo nestoji, tak myslim, ze by bylo celkem slusny to brat na vedomi.
Ja celkem chapu, ze se casy meni, ale je zrovna tohle dobre? No, pak se nikdo nemuze divit, ze se spousta lidi stahne do uzavrenych. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.2.14 17:59
@Etcetera78 píše:
Jo, mně je taky šumák, že citují z diskuzí. Spíš mi vadí ty nicky, já píšu příspěvky pro uživatele eMimina, ne pro čtenáře iDěsu :nevim: A jako až bude v iDěsu článek o nemožných chlapech a manjel si tam přečte citaci Etcetery, tak budu mít co žehlit :mrgreen:

A jde i o jiny veci, celkem zavazny. Fakt tohle neni takova sranda, jak si nekdo mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367

@martina.se No, kdyby se malinko zamyslela, tak je to jasný :roll:
Ale tak snad zůstanu v utajení a pokud by se stalo, tak budu redaktora/ku článku žalovat o náhradu škody za poničené vztahy :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Petra Z píše:
@Cuarentena tady je odkaz
http://ona.idnes.cz/…d-/deti.aspx?…
:-O :-O :-O :zed: tak já asi začnu přispívat do takovýchto diskusí jako anonymní :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.2.14 18:00
@Halamka píše:
@martina.se No, kdyby se malinko zamyslela, tak je to jasný :roll:
Ale tak snad zůstanu v utajení a pokud by se stalo, tak budu redaktora/ku článku žalovat o náhradu škody za poničené vztahy :P :mrgreen:
:mrgreen: :hug: neboj, se nestane ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
20.2.14 18:00

A taky už chápu ty první věty z příspěvků „raději anonymně“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...