Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
A že Babiš vlastní co se dá? no když na to má, je šikovnej tak ať kupuje ne? myslím že kdo je podnikatel tak chce vydělávat čím dál víc. Už vidím jak by se některá z vás spokojila s deseti miliony, když by mohla mít víc
Jenže u něj je ten problém, že si ten majetek nakradl a to mi v pořádku nepřijde.
@MartinaIrena píše:
Jenže u něj je ten problém, že si ten majetek nakradl a to mi v pořádku nepřijde.
a myslíš že když se to tu bude řešit, všechny pěkně v teplíčku u PC, tak se zastydí a všechno vrátí? já myslím že ne ![]()
@K-Black No jasně, že ne.
Líbí se mi tvůj nadhled a smysl pro humor. Vždycky mě tak osvěží, díky moc
![]()
Omlouvám se, já mívám depku z toho, co se tady v tý zemi děje a že jsou lidi k tomu slepí a pak si stěžujou.
@Jura007 píše:
@Litta Tak údajná spolupráce Babiše se Státní bezpečností je jedno z mála témat, kde médiím nevěřím. Já jsem byl v roce 1987 předvolaný k výslechu na kriminálce jako možný svědek v případě loupežné vraždy (plus se ztratily dvě pistole fabrické ochranky, takže i nedovolené ozbrojování). Jenže místo kriminalisty mě vyslýchal důstojník StB. To jsem nevěděl a dozvěděl jsem se to až za dalších deset let… A pak se v tom vyznejte.
Není dobré věřit všemu, co se píše a vysílá.
A tak ja tomu zas verim.
Příspěvek upraven 20.02.14 v 20:10
Ja mam depku z toho, ze uz ponekalikaty mazu, co jsem napsala. Takze radsi nic.
Hm, tak já tedy taky nebudu oblíbený uživatel pro Indes a Babiše - rozuměj „klasický snadno manipulativní konzument“. Nevěříme penězům, páč stojí jen na důveře lidí, věříme, že se systém zhroutí (peníze možná nebudou), výplatu vybíráme hned v hotovosti a neplatíme kartou (máme lepší přehled a doma hotovost vždy). Jsme registrováni na PostApo světě a máme připravené startovní zásoby pro dobu temna. Čteme necenzurované zprávy a děsí nás, když je do hlavních zpráv tlačeno veledůležité info, že nějaká Mašlíková či jiná „Kundíková“ se rozešla s tím nebo jí vykoukla bradavka, když ve světě se dějí opravdu důležitější věci, o kterých raději nejsme informováni, nevěříme masovým médiím. Snažíme se jíst jídla jen ze základních potravin a hodně věcí máme vypěstované doma nebo doma odchované, máme obchody a výrobky, které bojkotujem, díváme se jen na DVD nebo stáhnuté filmy (nabídky našich televizních programů nás neoslovují) - tudíž se nedíváme ani na reklamy, běží nám jen ČT 24, která nejde vypnout a která nás rozčiluje, takže se na ni nedíváme.
/ @Apaji
Touto (ne tedy doslovně), ale podobnou cestou chci jít i já a doporučovala bych to všem ostatním. Protože v této zemi nikdy nevíš, kdy se vymyslí zase nějaká nová daň a jak s námi bude zacházeno jako se staříčky. Takže za mě je ideální NEBÝT NEBO BÝT CO NEJMÉNĚ ZÁVISLÝ NA TOMTO SYSTÉMU. Ideální mít vlastní dům, dobře zateplený, aby člověk moc neprotopil, mít les s vlastním dřevem, pěstovat vlastní ovoce a zeleninu, chovat vlastní zvířata, mít studnu s vlastní vodou. Líbí se mi, že si dnes někteří velmi šikovní lidé umějí sami upéct chleba, udělat domácí jogurt, naložit zelí a vážím si jejich zručnosti. Taky si myslím, že je požehnání mít doma šikovnýho chlapa, aby člověk na každou blbost nemusel volat specializované firmy.
@MartinaIrena
Ano, manžel naštěstí umí udělat vše, včetně nábytku, kus lesa už jsme koupili
Pěstujeme léčivé byliny, že jsme schopni pokrýt vše od nachlazení přes ženské obtíže až po vysoký krevní tlak. Základ je šišák bajkalský, což je ATB i antivirotikum…A prachy na účtu je pro nás cesta do pekel - stačí, jak na Kypru zablokovali účty a šlo vybrat jen něco málo Eur. V momentě, kdy se něco semele, nastane run na banky, ty nejsou schopny vyplatit všechny, zablokují účty…atd. Takže tohle pro nás není. Ale postupně na diskuzi vídám, že lidi a jejich názory se mění. Už je více a více lidí, kteří do toho lépe vidí, mají své názory, hledají informace i jinde než jen na centru nebo idnesu
A mi to dělá radost…Už dost lidí dává do diskuzí odkazy a vymaňují se z vnucených „správných“ názorů. Líbí se mi i bouřlivé diskuze třeba o očkování - to je jen jeden z příkladů posunu ke svobodě myšlení a přístupu k informacím. Jen tak dál ať je nás víc ![]()
@Sati prosimtě, včera jsi sem dávala odkazy na „staré“ deníčky. Tak jsem se dnes chtěla kouknout na tvoření a na stránce je nejstarší z roku 2010. Jak mám najít ty starší? chtěla bych se podívat i dál než do roku 2010 ![]()
@K-Black píše:
já nevím právě, napadlo mě že bych se koukla dál a prostě na stránce jich je 18, a pod nima už žádný stránkování
To neeeee
Ja ani nemam odvahu…a co fotky? Rusily se stary galerie?
@asha píše:
To neeeeeJa ani nemam odvahu…a co fotky? Rusily se stary galerie?
já ti mrknu, jen mi písni téma, to vypátrám ![]()
@K-Black píše:
já ti mrknu, jen mi písni téma, to vypátrám
Vubec netusim…myslim, ze to bylo k denicku, ale obavam se, ze to slo jako prvni ![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 20:08