eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
31.1.14 20:23
@Burj Chalifa píše:
dělala nízkej :mrgreen:

Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 20:24
@Sati píše:
Změny? Ano určitě bylo pár věcí které jsou teď lepší, ale je to na úkor toho, že jsme o mnohé přišli. Databázi receptů, databázi dětských básniček a v neposlední řadě o fotogalerie. Ze starých článků se staly paskvily, a nevěřím tomu, že to dá někdo někdy dohromady. :nevim:

tady sem asi nechodíš? https://www.emimino.cz/…kovani/1962/

• Citovat
  • Upravit
3040
31.1.14 20:24
@KPKristy píše:
Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej :nevim:

já to pochopila, a dělám si srandu!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 20:25
@KPKristy píše:
Ne, dělala vysokej, ale vyšel jí prostě nějak nízkej. Někdo dělá knedlík, vyjde mu nok a někdo dělá vysokej chleba a vyjde nízkej :nevim:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
46669
31.1.14 20:28
@lemaz píše:
já to pochopila, a dělám si srandu!!! :D

Však já taky. Znáš Pelíšky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 20:30

Při překlopení na nové emimino zmizly fotky od článků, což je třeba v návodu na pletení košíku docela podstatná věc, takhle to vyznívá jako článek dementa, který popisuješ něco a čtenář netuší co :nevim: :roll:. Uvedu příklad - můj článek :
 https://www.emimino.cz/…papiru-6038/

sorry, ale to je prostě plivnutí do ksichtu všem, co kdy pro emimino v minulosti psali.

Další věc, byla sekce receptů, pěkně rozdělených, moučníky, cukroví, pro děti do jednoho roku, bylo to přehledné, rychlé, člověk si otevřel kategorii, vyjel mu seznam receptů, rychlé, geniální - taky šla do kopru.

Za třetí - když Šárka emimino zakládala, měl to být server pro maminky, které chtějí sdílet své radosti, starosti a vyměňovat si zkušenosti. Proto zde byla bezvadná sekce, ve které byly sepsané dětské básničky, rozpočitávadla, všechno pohromadě, žádné hledání v 50 diskusích, ta při překlopení taky zmizela.
Ale abych nemluvila o tom o co uživatelé přišli. Také jsme mnohé získali, třeba registraci na konvi a labužníkovi :think: :nevim: - nevím jak vy, ale já jsem se tam registrovat nechtěla :nevim:, ale chápu, že nějak se prostě ty počty uživatelů pro případné inzerenty musely nahonit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 20:31
@KPKristy píše:
Však já taky. Znáš Pelíšky? :D

jj, došlo mi to, až když jsem si to četla podruhé…, je pátek a mozek nepremává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 20:32
@sophinka1 píše:
tady sem asi nechodíš? https://www.emimino.cz/…kovani/1962/

Ne, já potřebuji najít recept rychle, ne se prokousávat stránkami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 20:32

@Sati jsou tam poddiskuze, zkus okouknout

• Citovat
  • Upravit
13119
31.1.14 20:34

@Sati že vám tu do toho lezu… ale co je konev a labužník? Btw. jaká registrace k nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 20:35

@Sati hmm, tak bez obrázků je to divný, nešlo by to je tam nějak dodat? :think:

• Citovat
  • Upravit
11530
31.1.14 20:35

Tím, že jsi se zaregistrovala tady jsi automaticky zaregistrovaná i na WWW.konev.cz a WWW. labužník. cz - to nevíš? přihlašuješ se tam stejně jako na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.1.14 20:36

@K-Black ale takových článků jsou tam mraky, a uživatelky už tady třeba nechodí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
31.1.14 20:37

@Sati už jsem tu pár let a tohle jsem teda ještě nezaregistrovala. Ani netuším, že konev existuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
31.1.14 20:38
@asha
@asha píše:
@Hanulínek No jo, aspon vime, ze tyhle veci mely svuj ucel a smysl. Ze to nebyla jen tak nejaka buzerace, protoze se nekdo nudil :mrgreen:

No, vždyť jsem právě prve psala, že teď už mi všechny ty nedávné kroky adminů konečně dávají smysl. :think: Škoda, že nám nebyl pravý záměr sdělen rovnou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová