Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka1 píše:
@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystáLíbilo by se mi něco jako Zrnka na BC
jo, s tím bych souhlasila ![]()
@sophinka1 píše:
@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystáLíbilo by se mi něco jako Zrnka na BC
Tohle ale neni ta zmena, kterou bych si predstavovala ![]()
Jinak se teda obavam, ze neco jako „Zrnka“ tady nebudou prioritou…
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.![]()
![]()
hlavně s ad blockem ![]()
@asha píše:
Tohle ale neni ta zmena, kterou bych si predstavovala
Jinak se teda obavam, ze neco jako „Zrnka“ tady nebudou prioritou…
jo já vím, dnes jsem se shodou okolností opět ptala.
ale mám dojem, že by to tu hodně stmelilo no
@sophinka1 píše:
jo já vím, dnes jsem se shodou okolností opět ptala.ale mám dojem, že by to tu hodně stmelilo no
Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:41
@asha nebuď smutná
ty takový veselý a pozitivní člověk
Já teda nevím co tu bylo dřív, nebo jaký tady byli změny/převrat ![]()
Ale doba jde dopředu, tak to přináší i změny. Zatím se nic neděje, všechno šlape jako dřív.
Co se týče lidí, tak ty se mění ať už k lepšímu nebo k horšímu, takže i místní osazenstvo ![]()
@lucenka píše:
@sophinka1 co jsou ty Zrnka? Na BC nemám čas chodit
Já ani nevím, co je BC ![]()
@lucenka píše:
@sophinka1 co jsou ty Zrnka? Na BC nemám čas chodit
je to nadace, pomáhají nemocným nebo v nouzi, mají tam celkem dost programů -projektů, vydávají charitativní kalendáře…
@Jura007 píše:
Je otázkou, jestli je stmelování žádoucí. A je otázkou, jestli jsou žádoucí přemýšlející uživatelky s vlastním nekonformním názorem.
to má být varování před vyhazovem
nebo jak si to mám vysvětlit? ![]()
@Jura007 píše:
Je otázkou, jestli je stmelování žádoucí. A je otázkou, jestli jsou žádoucí přemýšlející uživatelky s vlastním nekonformním názorem.
Já se stmelovat nemusím.
@sophinka1 píše:
je to nadace, pomáhají nemocným nebo v nouzi, mají tam celkem dost programů -projektů, vydávají charitativní kalendáře…
to je pěkný… škoda že to není i tady
@Flyingfrog -jo, rodinné- za ta léta co tu jsem, už vím do jakých diskusí lézt, když se potřebuju vyvztekat
, když potřebuju povzbuzení,…,
spoustu pisatelek znám a cca vím co mohu očekávat, navíc v mých oblíbených diskusích jsou mi lidé blízcí jak názorem, životním postojem… Takovou shodu občas ani ve vlastní rodině nenajdu.
![]()
Příspěvek upraven 31.01.14 v 20:20