eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
31.1.14 19:32
@neumisa píše:
chudák šája… :lol:

no toto 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 19:38
@sophinka1 píše:
@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystá :zed: Líbilo by se mi něco jako Zrnka na BC

jo, s tím bych souhlasila :palec:

• Citovat
  • Upravit
29730
31.1.14 19:38
@sophinka1 píše:
@asha ale jsou i změny, které bych uvítala, jednou ročně se ptám adminů, ale zatím se nic bohužel nechystá :zed: Líbilo by se mi něco jako Zrnka na BC

Tohle ale neni ta zmena, kterou bych si predstavovala :roll:
Jinak se teda obavam, ze neco jako „Zrnka“ tady nebudou prioritou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
31.1.14 19:42
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hlavně s ad blockem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.1.14 19:49
:think:

Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 19:52
@asha píše:
Tohle ale neni ta zmena, kterou bych si predstavovala :roll:
Jinak se teda obavam, ze neco jako „Zrnka“ tady nebudou prioritou…

jo já vím, dnes jsem se shodou okolností opět ptala. :roll: ale mám dojem, že by to tu hodně stmelilo no

• Citovat
  • Upravit
lucenka
31.1.14 19:55

@sophinka1 co jsou ty Zrnka? Na BC nemám čas chodit

• Citovat
  • Upravit
18305
31.1.14 19:56
@sophinka1 píše:
jo já vím, dnes jsem se shodou okolností opět ptala. :roll: ale mám dojem, že by to tu hodně stmelilo no
:think:

Příspěvek upraven 02.02.14 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@asha nebuď smutná :hug: ty takový veselý a pozitivní člověk ;) Já teda nevím co tu bylo dřív, nebo jaký tady byli změny/převrat :nevim:
Ale doba jde dopředu, tak to přináší i změny. Zatím se nic neděje, všechno šlape jako dřív.
Co se týče lidí, tak ty se mění ať už k lepšímu nebo k horšímu, takže i místní osazenstvo ;)

• Citovat
  • Upravit
46669
@lucenka píše:
@sophinka1 co jsou ty Zrnka? Na BC nemám čas chodit

Já ani nevím, co je BC :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@lucenka píše:
@sophinka1 co jsou ty Zrnka? Na BC nemám čas chodit

je to nadace, pomáhají nemocným nebo v nouzi, mají tam celkem dost programů -projektů, vydávají charitativní kalendáře…

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
31.1.14 19:57
@Jura007 píše:
Je otázkou, jestli je stmelování žádoucí. A je otázkou, jestli jsou žádoucí přemýšlející uživatelky s vlastním nekonformním názorem. :think:

to má být varování před vyhazovem :mrgreen: nebo jak si to mám vysvětlit? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 19:58
@Jura007 píše:
Je otázkou, jestli je stmelování žádoucí. A je otázkou, jestli jsou žádoucí přemýšlející uživatelky s vlastním nekonformním názorem. :think:

Já se stmelovat nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.1.14 19:59
@sophinka1 píše:
je to nadace, pomáhají nemocným nebo v nouzi, mají tam celkem dost programů -projektů, vydávají charitativní kalendáře…

to je pěkný… škoda že to není i tady

• Citovat
  • Upravit
2566
31.1.14 20:01

@Flyingfrog -jo, rodinné- za ta léta co tu jsem, už vím do jakých diskusí lézt, když se potřebuju vyvztekat :roll:, když potřebuju povzbuzení,…, ;) spoustu pisatelek znám a cca vím co mohu očekávat, navíc v mých oblíbených diskusích jsou mi lidé blízcí jak názorem, životním postojem… Takovou shodu občas ani ve vlastní rodině nenajdu. ;) :lol:

Příspěvek upraven 31.01.14 v 20:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová