Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.![]()
![]()
muhehe reklamy zásadně ignoruji
@Knihomyš píše:
Chcete říct, že typická uživatelka emimina si nezvládne nainstalovat AdBlock nebo tím aspoň pověřit jiného člena domácnosti?
Chceme, typická určitě ne.
A já bych ho tu tak neglorifikovala, nebo to Babiš zařídí tak, že to fungovat nebude… A co pak… ![]()
@lemaz píše:
No, tak treba s reklamou u me neuspejou. Vztekle vypinam, pokud mi naskoci na celou obrazovku. i kdyby mi to bylo k uzitku, tak v tom okamziku jsem tak nastvana, ze maji smulu.
Jestli ji jen vypínáš, tak to už je pozdě - reklamu jsi viděla, stačí milisekundy a bude fungovat. Takže jsi dobrá cílovka. ![]()
@Knihomyš píše:
@Litta A to je hlavou domácnosti?![]()
když si projdeš místní diskuze, tak jsou tady samé hlavy rodiny - chlapi jsou jen přívěsky pro nošení peněz. ![]()
@K-Black píše:
a kolik jich má tu reklamu bloknutou![]()
To neprozrazuj
![]()
@neumisa píše:
když si projdeš místní diskuze, tak jsou tady samé hlavy rodiny - chlapi jsou jen přívěsky pro nošení peněz.
no jistě a každá druhá je doktorka a učitelka ![]()
Aha, tak teď už mi nedávné kroky adminů dávají 100% smysl. ![]()
Mluvím o tom nedávném hromadném mazání a zamykání,,divných" diskusí, následně,,pravidlo" o ikonkách…
Už je mi jasno. Škoda, takové to tu bylo bezva, pohodové, rodinné. ![]()
@K-Black píše:
no jistě a každá druhá je doktorka a učitelka
také jsem si toho všimla ![]()
@neumisa píše:
když si projdeš místní diskuze, tak jsou tady samé hlavy rodiny - chlapi jsou jen přívěsky pro nošení peněz.
a vražení dítěte hned jak přijdou z práce…jinak kufry
![]()
@admin píše:
eMimino.cz tvoří uživatelé. O tom, o čem se tu mluví (pokud je to dle pravidel), rozhodují také uživatelé. Redakční spolupráce byla myšlena v tom smyslu, že se na iDNES.cz objeví odkaz na eMimino, určitě něčekejte nic převratného. eMimino je úspěšné tak, jaké je doteď a proto by ani nemělo smysl nic překotně měnit.Maruška
Vzhledem k tomu, jak to tu v posledni dobe vrelo, si myslim, ze tohle emiminu teda zrovna dvakrat nepomuze.
Co dodat…bud to tu bude vetsi a s prilivem lidi se uplne ztrati nejaka ta atmosfera, ktera tady snad byla, nebo to tu upadne, jak se stalo i s jinymi weby. Bojim se, ze uz to tu nebude jako driv. Pro mne ne.
@asha píše:
Vzhledem k tomu, jak to tu v posledni dobe vrelo, si myslim, ze tohle emiminu teda zrovna dvakrat nepomuze.
Co dodat…bud to tu bude vetsi a s prilivem lidi se uplne ztrati nejaka ta atmosfera, ktera tady snad byla, nebo to tu upadne, jak se stalo i s jinymi weby. Bojim se, ze uz to tu nebude jako driv. Pro mne ne.
ono se to zase vytříbí… jestli přijde víc blbek a budou tu stupidní dotazy, jako poslední dobou, tak je ostatní uklovou a ony zase zmizí
Tak já jsem asi necílová uživatelka, protože diskuze na emiminu mi naopak napomohli víc ušetřit (péct vlastní chleba, vyrábět vlastní jogurty, místo většiny čističů stačí ocet a kys. citronová…atd) a navíc mi ty padací reklamy a podobné blbosti blokuje rovnou prohlížeč ![]()
Radši niic
Příspěvek upraven 31.01.14 v 14:57