eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9024
31.1.14 16:01
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo :think:

Tam uz jsou. Kdo to moc chce, dostane se tam. Já to neumím, ale pocitacoví manici ano. Raději vždy počítat s tím, ze si to muže kdokoli přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 16:06
@asha píše:
Vzhledem k tomu, jak to tu v posledni dobe vrelo, si myslim, ze tohle emiminu teda zrovna dvakrat nepomuze.
Co dodat…bud to tu bude vetsi a s prilivem lidi se uplne ztrati nejaka ta atmosfera, ktera tady snad byla, nebo to tu upadne, jak se stalo i s jinymi weby. Bojim se, ze uz to tu nebude jako driv. Pro mne ne.

absolutní souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 16:33
@sophinka1 píše:
@K-Black budu si připadat sledovaná pro marketingové účely víc než doposud :mrgreen: naštěstí se vymykáme českémo průměru, tak asi nebudu vhodný vzorek :lol:

To je super - budeme kolektivně pozměňovat veřejné mínění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.14 16:42
@sophinka1 píše:
@K-Black budu si připadat sledovaná pro marketingové účely víc než doposud :mrgreen: naštěstí se vymykáme českémo průměru, tak asi nebudu vhodný vzorek :lol:

nemyslím, jen co někdo založí diskusi o potratech či o dávkách, budeš naštvaná a pojedeš jako vždycky :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
31.1.14 16:47
@Damael píše:
Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili :palec:

Zvláště jedna z našich diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 16:48
@kozisek píše:
nemyslím, jen co někdo založí diskusi o potratech či o dávkách, budeš naštvaná a pojedeš jako vždycky :jazyk: :mrgreen:
:mrgreen: já budu trénovat a budu sluníčková :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
29730
31.1.14 17:42

@K-Black Bojim se, ze to stejny nebude… Ja i BIGBANG rozdychavala pul roku :nevim: Tohle mi prijde horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
31.1.14 18:05
@Hanulínek píše:
Aha, tak teď už mi nedávné kroky adminů dávají 100% smysl. :nevim:
Mluvím o tom nedávném hromadném mazání a zamykání,,divných" diskusí, následně,,pravidlo" o ikonkách…
Už je mi jasno. Škoda, takové to tu bylo bezva, pohodové, rodinné. :,(

Jaké pravidlo o ikonkách 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 18:07
@meduzza píše:
Jaké pravidlo o ikonkách 8o?

Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.14 18:08
@Burj Chalifa píše:
Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích. :poblion:

Přesně :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.1.14 18:12
@anoli30 píše:
Přesně :potlesk: :palec:

ANO, vážení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
31.1.14 18:13
@Kakika píše:
Tak já jsem asi necílová uživatelka, protože diskuze na emiminu mi naopak napomohli víc ušetřit (péct vlastní chleba, vyrábět vlastní jogurty, místo většiny čističů stačí ocet a kys. citronová…atd) a navíc mi ty padací reklamy a podobné blbosti blokuje rovnou prohlížeč :mrgreen:

Tak a za tohle budeš vyhozena. nemáš tu co dělat :roll: :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.1.14 18:17
@Burj Chalifa píše:
Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích. :poblion:

nerozčiluj se :hug: praskne ti cévka :hug:

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.14 18:17
@mersii píše:
Tak a za tohle budeš vyhozena. nemáš tu co dělat :roll: :mavam: :lol:

Neděláš ANOfertu odbyt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.1.14 18:26

O peníze tady jde až na prvním místě. :lol: Ale zas ta změna určitě přinese spokojenost těm uživatelkám, co babiše volily. :mrgreen: To, že sedí na teplé židli ministra financí mi přijde jako mnohem horší vtip než tahle změna. Mílovými kroky směr východ (a nemyslím naše těsné sousedy ;) ). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová