Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lukresia píše:
@momi33 jakože budou kontrolovat místní bazárek, pročítat diskuse o zneužívání dávek atd? já doufám, že se nedostanou do uzavřených? to by mě docela naštvalo
Tam uz jsou. Kdo to moc chce, dostane se tam. Já to neumím, ale pocitacoví manici ano. Raději vždy počítat s tím, ze si to muže kdokoli přečíst.
@asha píše:
Vzhledem k tomu, jak to tu v posledni dobe vrelo, si myslim, ze tohle emiminu teda zrovna dvakrat nepomuze.
Co dodat…bud to tu bude vetsi a s prilivem lidi se uplne ztrati nejaka ta atmosfera, ktera tady snad byla, nebo to tu upadne, jak se stalo i s jinymi weby. Bojim se, ze uz to tu nebude jako driv. Pro mne ne.
absolutní souhlas.
@sophinka1 píše:
@K-Black budu si připadat sledovaná pro marketingové účely víc než doposudnaštěstí se vymykáme českémo průměru, tak asi nebudu vhodný vzorek
To je super - budeme kolektivně pozměňovat veřejné mínění ![]()
@sophinka1 píše:
@K-Black budu si připadat sledovaná pro marketingové účely víc než doposudnaštěstí se vymykáme českémo průměru, tak asi nebudu vhodný vzorek
nemyslím, jen co někdo založí diskusi o potratech či o dávkách, budeš naštvaná a pojedeš jako vždycky
![]()
@Damael píše:
Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili
Zvláště jedna z našich diskuzí.
@kozisek píše:
nemyslím, jen co někdo založí diskusi o potratech či o dávkách, budeš naštvaná a pojedeš jako vždycky![]()
@K-Black Bojim se, ze to stejny nebude… Ja i BIGBANG rozdychavala pul roku
Tohle mi prijde horsi.
@Hanulínek píše:
Aha, tak teď už mi nedávné kroky adminů dávají 100% smysl.
Mluvím o tom nedávném hromadném mazání a zamykání,,divných" diskusí, následně,,pravidlo" o ikonkách…
Už je mi jasno. Škoda, takové to tu bylo bezva, pohodové, rodinné.
Jaké pravidlo o ikonkách
?
@meduzza píše:
Jaké pravidlo o ikonkách?
Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích. ![]()
@Burj Chalifa píše:
Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích.
Přesně
![]()
@Kakika píše:
Tak já jsem asi necílová uživatelka, protože diskuze na emiminu mi naopak napomohli víc ušetřit (péct vlastní chleba, vyrábět vlastní jogurty, místo většiny čističů stačí ocet a kys. citronová…atd) a navíc mi ty padací reklamy a podobné blbosti blokuje rovnou prohlížeč
Tak a za tohle budeš vyhozena. nemáš tu co dělat
![]()
@Burj Chalifa píše:
Aha, takže budou přípustné už jen pochvalné diskuse o nejedlém gumovém pečivu Penam a kosteleckých kůžo-kopyto-pseudopárcích.
nerozčiluj se
praskne ti cévka ![]()
@mersii píše:
Tak a za tohle budeš vyhozena. nemáš tu co dělat![]()
![]()
Neděláš ANOfertu odbyt. ![]()
O peníze tady jde až na prvním místě.
Ale zas ta změna určitě přinese spokojenost těm uživatelkám, co babiše volily.
To, že sedí na teplé židli ministra financí mi přijde jako mnohem horší vtip než tahle změna. Mílovými kroky směr východ (a nemyslím naše těsné sousedy
). ![]()