Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black Jj, emimino vždy vede.
Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem… ![]()
@Litta píše:
@K-Black Jj, emimino vždy vede.Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem…
Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili ![]()
@tamata píše:
https://twitter.com/eMeriteeMerite.cz @eMerite 5. 11. 2012
jen 1/3 příspěvků v online diskusích o kojenecké výživě obsahuje názor či spotřebitelské hodnocení, zbytek zachycený monitoringem je o ničem
Takhle nás pak vyhodnocujou
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.
![]()
@K-Black píše:
No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna
a ty budeš platit víc, už nespadáš do typické uživatelky ![]()
@Litta píše:
@K-Black Jj, emimino vždy vede.Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem…
jj ![]()
@Damael píše:
Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili
budou z nás čerpat moudra ![]()
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.![]()
![]()
a kolik jich má tu reklamu bloknutou
![]()
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé.![]()
![]()
Tohle když jsem četla poprvé myslela jsem, že mě picne.. fakt jsme uplně pitomé
a opakované a dlouhodobé vnímání reklamy nás přinutí jít nakupovat:
Příspěvek upraven 31.01.14 v 14:31
@Damael píše:
Pokud na tom pan Babiš bude zle, tak jsme snad solidární a každá mu tu korunu pošleme samy od sebe, že jo.. A některá přihodí i věci na mimčo na donošení a tak.. Šak jsme hodný holky
Jako že by to Babiš donosil, když bude hodně zle, jo? ![]()
@Litta nepisu sem nic soukromeho, jde mi proste o princip. Do ted si odtud lidi brali nejake vycucy, ale ted, kdyz to je vlastne jedna velka rodina, tak muzou citovat primo. Ne tedy me, bo nejsem zadny chytrolin, ale nasly by se jine…
@kozisek píše:
![]()
Chcete říct, že typická uživatelka emimina si nezvládne nainstalovat AdBlock nebo tím aspoň pověřit jiného člena domácnosti? ![]()
@Knihomyš píše:
Chcete říct, že typická uživatelka emimina si nezvládne nainstalovat AdBlock nebo tím aspoň pověřit jiného člena domácnosti?
já jen kopírovala z webdio…mě to hrozně pobavilo
http://www.webdio.cz/…ama/emimino/
No, tak treba s reklamou u me neuspejou. Vztekle vypinam, pokud mi naskoci na celou obrazovku. i kdyby mi to bylo k uzitku, tak v tom okamziku jsem tak nastvana, ze maji smulu.