eMimino.cz + iDNES.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
31.1.14 14:10

@K-Black Jj, emimino vždy vede. :lol: Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
31.1.14 14:19
@Litta píše:
@K-Black Jj, emimino vždy vede. :lol: Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem… :|

Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.14 14:19
@tamata píše:
https://twitter.com/eMeriteeMerite.cz ‏@eMerite 5. 11. 2012
jen 1/3 příspěvků v online diskusích o kojenecké výživě obsahuje názor či spotřebitelské hodnocení, zbytek zachycený monitoringem je o ničem
Takhle nás pak vyhodnocujou :mrgreen:

Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.14 14:22
@K-Black
@K-Black píše:
No a já slyšela že v průběhu asi pěti let to tu bude zpoplatněno, co příspěvek to koruna 8o

a ty budeš platit víc, už nespadáš do typické uživatelky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.14 14:23

@kozisek A když do ní JEŠTĚ nespadám, budu mít stipendium? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.1.14 14:24
@Litta píše:
@K-Black Jj, emimino vždy vede. :lol: Si občas chci taky hledat něco „seriózního“, ale na vše vypadne odkaz sem… :|

jj :mrgreen:

@Damael píše:
Protože eMimino je studnice informací - jak už i Babiš a sociální průzkumníci z emerita zjistili :palec:

budou z nás čerpat moudra 8)

@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a kolik jich má tu reklamu bloknutou ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
31.1.14 14:25
@kozisek píše:
@K-Blacka ty budeš platit víc, už nespadáš do typické uživatelky :jazyk:

a sakra :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
31.1.14 14:30
@kozisek píše:
Typická uživatelka je ve věku 25-34 let, z 2 - 3 členné domácnosti a je hlavou domácnosti. eMimino navštěvuje velmi často a stráví na něm dlouhou dobu. Vnímání reklamy je tak opakované a dlouhodobé. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tohle když jsem četla poprvé myslela jsem, že mě picne.. fakt jsme uplně pitomé :zed: a opakované a dlouhodobé vnímání reklamy nás přinutí jít nakupovat:

Příspěvek upraven 31.01.14 v 14:31

• Citovat
  • Upravit
46669
31.1.14 14:31
@Damael píše:
Pokud na tom pan Babiš bude zle, tak jsme snad solidární a každá mu tu korunu pošleme samy od sebe, že jo.. A některá přihodí i věci na mimčo na donošení a tak.. Šak jsme hodný holky :hug:

Jako že by to Babiš donosil, když bude hodně zle, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 14:32

@Litta nepisu sem nic soukromeho, jde mi proste o princip. Do ted si odtud lidi brali nejake vycucy, ale ted, kdyz to je vlastne jedna velka rodina, tak muzou citovat primo. Ne tedy me, bo nejsem zadny chytrolin, ale nasly by se jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
31.1.14 14:38
@kozisek píše:

Chcete říct, že typická uživatelka emimina si nezvládne nainstalovat AdBlock nebo tím aspoň pověřit jiného člena domácnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.1.14 14:41
@Knihomyš píše:
Chcete říct, že typická uživatelka emimina si nezvládne nainstalovat AdBlock nebo tím aspoň pověřit jiného člena domácnosti? :think:

já jen kopírovala z webdio…mě to hrozně pobavilo :mrgreen: http://www.webdio.cz/…ama/emimino/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
31.1.14 14:41

No, tak treba s reklamou u me neuspejou. Vztekle vypinam, pokud mi naskoci na celou obrazovku. i kdyby mi to bylo k uzitku, tak v tom okamziku jsem tak nastvana, ze maji smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.1.14 14:43
:roll: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
31.1.14 14:43

Na to opět nemám sloveso