Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha no už vím kdy jsi se narodila a jak se jmenuje prvorozený syn, hledám dál
ale vůbec to nechápu ![]()
Někde na webu byla k dispozici stará verze emimina, dávali ji sem admini po předělání webovek. Ale nevím, jestli je to ještě k nahlédnutí.
Nepamatuju si, ve které diskuzi se ten odkaz objevil. Sahalo to až k počátkům emimina.
@Nelisa píše:@admin jo to je pravda, ale už taky nevím kde to hledat???
Někde na webu byla k dispozici stará verze emimina, dávali ji sem admini po předělání webovek. Ale nevím, jestli je to ještě k nahlédnutí.Nepamatuju si, ve které diskuzi se ten odkaz objevil. Sahalo to až k počátkům emimina.
@K-Black píše:
@asha no už vím kdy jsi se narodila a jak se jmenuje prvorozený syn, hledám dálale vůbec to nechápu
Boze, koukam, ze budu muset udelat totalni inspekci, co jsem na sebe vsude napraskala. ![]()
Co nechapes?
@asha píše:
Boze, koukam, ze budu muset udelat totalni inspekci, co jsem na sebe vsude napraskala.
Co nechapes?
no že to vydával jeden člověk, teda co jsem zatím viděla tak všude je vydavatel Misorka ![]()
@asha píše:
@K-Black Hm, takze uz asi nemam pocitat tim, ze tu najdu svuj denicek z r. 04, co?
Možná o/t, ale já svůj denicek z roku 2006 vidím přes profil.
@K-Black píše:
no že to vydával jeden člověk, teda co jsem zatím viděla tak všude je vydavatel Misorka
Jo, ona ten denicek zalozila. Tenkrat to nebylo tolik o diskuzich, soustredily jsme se kolem denicku, ktery kazdy tyden nekdo sepsal a komentare byla vlastne diskuze.
Uz jsem to nasla, tak jsem uronila slzu
Radsi teda necist, fakt ![]()
Missorka byla v té době admin - což asi vysvětluje to proč jej publikovala právě ona ![]()
@K-Black píše:
popleto popletená, zmatenáty budeš platit
![]()
Jinak se docela směju jak tady spřádáte konspirační teorie, nikdy nebude nic stejné třeba 10 let, firmy mění majitele, kupují se podniky atd. Tak to tak nehroťte, myslím že se nic neděje a dít nebude. Dál to tady bude slepičárna, dál tu budem plkat o nesmyslech, hledat informace. A pokud se nějak změní pravidla, nebo podmínky a bylo to pro mě neůnosné, tak prostě odejdu a hotovo. Bylo by mi to moc líto, mám to tady opravdu ráda ale násilím tu nikdo držen není
@PetraPiranha a ty si myslíš že do teď se tu informace, názory nepoužívali? vždyť tu nemáš v nicku jméno s adresou a telefoním číslem
píšeš na internetu, to co napíšeš si může jak přečíst tak použít kdokoliv chce. Možná si nechat své názory patentovat
![]()
A že Babiš vlastní co se dá? no když na to má, je šikovnej tak ať kupuje ne? myslím že kdo je podnikatel tak chce vydělávat čím dál víc. Už vidím jak by se některá z vás spokojila s deseti miliony, když by mohla mít víc
Co se týče idnesu a registrace s adresama, nutil tam někdo někoho se registrovat? myslím že ne, takže opět dobrovolná registrace.
A mám tě.
@Sati píše:
Missorka byla v té době admin - což asi vysvětluje to proč jej publikovala právě ona
Jo byla admin, ale to s tim nesouvisi, ona je psala nejcastejs, protoze byla sefka
Ty denicky jsou publikovany pod jmenem autora, jako dneska.
@asha píše:
Jo, ona ten denicek zalozila. Tenkrat to nebylo tolik o diskuzich, soustredily jsme se kolem denicku, ktery kazdy tyden nekdo sepsal a komentare byla vlastne diskuze.
Uz jsem to nasla, tak jsem uronila slzuRadsi teda necist, fakt
ahá, no tak už vím i něco o historii ![]()
@Sati jak prosimtě najdi třeba ty tvé deníčky z roku 2008 ![]()
no a vím já mladice co to je?