Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
na základě diskuse s uživatelkami bych se ráda zeptala: nebylo by možné se domluvit s iDnesem, aby při citování z eMimina nepřipojoval k názoru i nick? Pro řadu uživatelek, byť nejde o plné jméno, je to citlivá věc, a hrozí, že by to mohlo narušit atmosféru v diskusích a ochotu se vyjadřovat.
Přitom se domníváme, že na „kvalitě“ citace zveřejnění nicku nic nemění.
Bylo by prosím možné v tomto směru oslovit redaktory iDnesu, resp. Mafry?
Díky moc za vstřícnost.
@miisenka Je to reakce na hento https://www.emimino.cz/…ankovani/23/.
iDnes citoval názory včetně nicku. Tak je tu dost uživatelek, které si to nepřejou - citace ano, ale ne konkrétní identita. Tak si říkám, že když to bude v extra diskusi, tak to třeba ti admini fakt zkusí domluvit. Protože z pohledu redakce o nic nejde.
Co si pamatuju, tak někdy v létě jsem četla článek v Magazínu MF a taky tam byly citace i s nicky uživatelek Emimina. Už nevím, jakého tématu se to týkalo ![]()
Mna to teda neirituje..jaky he rozdiel medzi tym co napisem tu a co treba na inom servere? ![]()
Opravdu jsem nepochopila, proč je nutné psát stylem „našla jsem dvě čárky na testu“ řekla uživatelka s přezdívkou blbka z portálu Emimino, například
. K čemu to čtenářům bude? Je to spíš trapný, než něčím zajímavý a informace nula
![]()
No tak to je hustý. Já mám třeba svůj nick i jako email a vůbec by se mi nelíbilo být takhle citovaná na iDnes. To aby se sem člověk bál za chvíli cokoliv napsat.
@MUFICE píše:
Co si pamatuju, tak někdy v létě jsem četla článek v Magazínu MF a taky tam byly citace i s nicky uživatelek Emimina. Už nevím, jakého tématu se to týkalo
Nebyly to ty léky? Byly tam známé nicky.