Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy naprostý souhlas… ale jak tam holky píšou, za chvíli budeme novináře vidět i v dotazu na hleník, dušík a tulení
@Lomikára no nie uplne utajene, ale je par ludi co vie, ze som som sa kedysi uplne vsade registrovala bosoreckou. Vraveli mi tak od puberty vsetci co ma poznali, a som tu registrovana na bosoreckovy email. Takze aj ludia co netusia ze existuje emimino si mozu precitat co si myslim na idnese… a to ma netesi
Nastastie je bosorecka natolko preflaknuta prezyvka, ze tak hovoria kazdej druhej.
Ale teraz ma napadlo, nezacnu ma teraz potahovat kvoli autorskym pravam, ked som si dovolila privlastnit meno Esme Zlopocasnej a riskujem ze sa objavim v hlavnych spravach? ![]()
Příspěvek upraven 20.02.14 v 22:47
@lucenka naše diskuze mají informační hodnotu, však jiné tu ani být nesmějí ![]()
Ja mam teraz nechutne nutkanie poziadat o zmazanie mojich dennickov… pisala som ich pre zaujmovy web, len tak zo srandy, ale teraz sa stali majetkom novin ![]()
@Sati píše:
Kde jsou admini? Mají strach že je iděs bude taky citovat?![]()
Maju moralnu dilemu na temu „koho chlieb jes, toho piesen spievaj“
@lucenka píše:
indormační hodnoty našich diskuzí nebo co z toho vyplodí idnes?
Nase
Ja se jim uz na nejaky takovy vyflaknu.
@Sati píše:
Jsou na poradě… s iDěsem ![]()
@Sati píše:
Ja jim teda vubec nezavidim. I pres kecy o tom, ze to tu muze cist a citovat kazdy, je tohle proste svinarna, nemuzu si pomoct. A ze je to podle zakona? Pche… ![]()
@Sati píše:
To by mě taky zajímalo
Dávaj si ňák na čas ale kdyby se to tady pohádalo tak tu jsou jak na kobyle ![]()
@klarushka píše:
To by mě taky zajímaloDávaj si ňák na čas ale kdyby se to tady pohádalo tak tu jsou jak na kobyle
Tak si aspoň počtou ráno při kávičce ![]()
@Sati píše:
Tak si aspoň počtou ráno při kávičce
jaj to bude radosti
![]()