Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle možná povede akorát k tomu, že si plno holek založí další nick, jistojistě nějakou dementní přezdívku, aby se vyjímala v článcích a v otevřených diskusích bude přispívat pod tímto nickem. Dosavadní si nechá pro uzavřené skupiny. Docela vážně o tom uvažuju, ačkoli je to pravděpodobně proti pravidlům… ![]()
Jsem pro, hned jak se mi článek ukázal na FB, napsala jsem komentář, ale pak jsem ho srabácky smazala ![]()
Zajímavé, že v tom článku je jeden nick uvedený a u další citace už je jen „další maminka z emimina“.
@Ukulina čekájí co to jedno zveřejnění udělá za bugr na emiminu
![]()
@Ukulina píše:
@KPKristy Vyhmátnou tě…
Já vím, že jo, však píšu, že to nejspíš proti pravidlům. Jinak se nelze ubránit nechtěným citacím pod nickem. Anebo to tu zabalit úplně ![]()
Doporučuji novým členkám zavést neotřelé nicky jako blběna, čurina, prodejnážena, babišokobliha atd. Garantuji Vám, že idnes s citací nicků velmi rychle ustane ![]()
@Sibyla0 píše:
Tak se pojďte přejmenovat, ať je to výživné!!!
To tu začalo být poslední dobou velmi moderní a teď to nabere obrátky ![]()
@MUFICE píše:
Co si pamatuju, tak někdy v létě jsem četla článek v Magazínu MF a taky tam byly citace i s nicky uživatelek Emimina. Už nevím, jakého tématu se to týkalo
I fotky…???
Myslím profilovky..??? ![]()
JA BYCH BYLA pro prezdivky nick1, nick2,nick3… jdem do toho? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Doporučuji novým členkám zavést neotřelé nicky jako blběna, čurina, prodejnážena, babišokobliha atd. Garantuji Vám, že idnes s citací nicků velmi rychle ustane
@Burj Chalifa píše:
Doporučuji novým členkám zavést neotřelé nicky jako blběna, čurina, prodejnážena, babišokobliha atd. Garantuji Vám, že idnes s citací nicků velmi rychle ustane
Jó! ![]()
Teď šlo „jen“ o nočník. Ale co když to bude příště domácí násilí, nevěra, rodinné problémy a „jánevímcoještě“ ![]()