Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, dneska mě zaujala reklama na nový bioaktivní duo slim, nemáte s ním někkdo už zkušenosti? Nebo s těma ostatníma CLA a podobně?
januka píše:
Dobrý večer, dneska mě zaujala reklama na nový bioaktivní duo slim, nemáte s ním někkdo už zkušenosti? Nebo s těma ostatníma CLA a podobně?
Brala jsem při hubnutí bioaktivní CLA se zeleným čajem.
Jaký účinek to mělo nevím, hodně jsem cvičila a upravila jídelníček.
Každopádně jsem měla lepší a pevnější plet.
Ahoj já jsem s ním velice spokojen a to jsemm muž je to pro muže ženy
Jelikož jsem se dal na dietu ze zdravotních problémů byl mi přípravek nabídnut
Jsem s ním velice spokojen a to jsi dávám poloviční dávky aby my vyšel na celý měsíc
Jím pětkrát denně a cvičím trochu bez teho to prostě nejde a po měsící 5kg dole ti co jí víc doporučuji normální dávka ale nemyslete si že vám ti prášky pomohou je to dobrá věc na nastartování metabolizmu
Muj přítel bral bioaktivní duo-slim už několikrát, dřív se to jmenovalo pouze bioaktivní CLA+zelený čaj.........asi ten název změnili aby namotivovovali víc lidí si to koupit, každopadádně můj přítel s ním má výbornou zkušenost, je to perfektní na přirozené hubnutí, ale musí se u toho sportovat, jinak se ty látky nevyužijí tak dobře. V loňském roce s tímto přípravkem zhubl asi 20kg, ale chodil cca 4× až 5× týdně cvičit a zdravě jedl