Za jak dlouho se chlap oholí?

20662
26.4.11 17:20

Za jak dlouho se chlap oholí?

Tak mi dneska opět můj drahý řekl,že se jde oholit,ale že do 10 minut bude hotov.A jako obvykle tam strávil 50 minut :roll: :roll: Jak dlouho to trvá těm vašim,než se oholí?Nechápu co ten můj tam tak dlouho dělá.Má jen bradku,k tomu mu krom té bradky skoro nikde vousy nerostou,takže po bocích sjede ty dva chlupy :-P ,pod nosem to musí mít přece za minutu.Když jsem se ho zeptala,co tam tak dlouho dělal,tak na mě vyplázl jazyk :cert: :cert: Já jsem schopna se oholit za 15 minut od hlavy až k patě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4132
26.4.11 17:24

Třeba se taky holil od hlavy až k patě :mrgreen: Né mému to trvá tak těch 10 -15 min. Podle toho jestli to sjede strojkem nebo žiletkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674

můj chlap se holí celkem rychle, řekla bych :think: , během 15 minut je hotovej. Ale zásadně po sobě neumyje umyvadlo ani vanu, kam mu ty jeho vousy napadaj, dobytek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323

:mrgreen: Nevím, co tam ten tvůj dělal, ale můj je oholený tak za 15minut a vousy rostou po celém obličeji :-) Hodinu je v koupelně i s koupelí ve vaně, stříháním nehtů, holením a čištěním zubů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
26.4.11 17:25

Tak u nás je to gel, žiletka a za chvilku hotovo (samotné holení). Ale ráno je manžel v koupelně dýl než já, než provede všechny ty svoje „procedury“… :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 17:27
Kvatapka píše:
Třeba se taky holil od hlavy až k patě :mrgreen: Né mému to trvá tak těch 10 -15 min. Podle toho jestli to sjede strojkem nebo žiletkou…

Právě že k až k patě se neholí :-P :mrgreen: nechápu.Vím že vždycky si vous prvně sjede strojkem a pak žiletkou,že se ty menší vousy pak líp holí,ale strojek se mu pokazil,tak jestli náhodou každý chloupeček nezastřihával nužkama na nehty :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.4.11 17:28

Můj je teda tak kolem těch 15 min.hotovej taky.Pokud teda na holení 2 měs.nekašle - to je tam pak zavřenej dýl,ale skoro hodinu teda ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bia
443
26.4.11 17:34

Třeba tam dělá ještě jiný věci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.4.11 17:34

U mýho to je tak plus mínus i s mytím půl hodiny, a taky by mě zajímalo, co tam dělá, když si v podstatě jen oholí kníra a trochu ofikne bradku. :lol:
Ale to bude tím, že i když se neholí, tak je v koupelně dvakrát tak dlouho co já, a navíc s dvojnásobně ničivým účinkem (mokrá zeď až ke stropu, oblečení z práce hozený na zemi a štědře pokropený - asi čeká, že nasadí výhony a bude si ho moct namnožit, nebo co, a případné oholený chlap = chlupaté umyvadlo - to už ani neřeším). :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
26.4.11 17:36

Tak muj chlap se vetsinou holi kdyz jde do vany nebo sprchy,takze to je spojene s tim a tak to trva dele :)
Ale pokud se jde holit treba rano jen pri myti,tak to trva tak 10-15 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
Bia píše:

NO dveře jsou vždy otevřené,tak pochybuji :lol: :lol: Sem tam mu tam nakoukne i syn,takže nepochybuji,spíš vylučuji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
Bia píše:
:palec: Taky mě to napadlo :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 17:37
Vivik píše:
U mýho to je tak plus mínus i s mytím půl hodiny, a taky by mě zajímalo, co tam dělá, když si v podstatě jen oholí kníra a trochu ofikne bradku. :lol:
Ale to bude tím, že i když se neholí, tak je v koupelně dvakrát tak dlouho co já, a navíc s dvojnásobně ničivým účinkem (mokrá zeď až ke stropu, oblečení z práce hozený na zemi a štědře pokropený - asi čeká, že nasadí výhony a bude si ho moct namnožit, nebo co, a případné oholený chlap = chlupaté umyvadlo - to už ani neřeším). :-D
:palec: :palec: :palec: Nápodobně,mokro až na stropě a ty mokré hadry pohozené na zemí,to se mi otvírá nůž v kapse :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.4.11 17:37
Bia píše:

To bylo první, co mě napadlo jako vysvětlení, ale bude to jinak, protože aspoň ten můj, když ví, že se mnou nic nebude a tedy si chce v koupelně poradit sám, tak je tam zavřený ještě dýl (i když už to zní neuvěřitelně), ale je to tak hodina klidně… a nikdo se pak už neumyje, protože dojde teplá. :mrgreen:
Já myslím, že chlapi mají nějaké tajné rituály - ne všichni, ale ti, co patří do společenstva Dlouho V Koupelně Setrvávajících - a my se můžeme jen dohadovat, co ty rituály zahrnují. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
26.4.11 17:38

Tak tohle me pobavilo. Muj odhad? Kdyz si opravdu holi jen oblicej a holi se denne, tak i s umytim umyvadla tak 3 minuty? :lol: Ale on rano nerad vstava, tak ma motivaci byt po ranu rychly - chce byt v ty posteli co nejdyl, nez musi do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová