Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vivik píše:Bia píše:To bylo první, co mě napadlo jako vysvětlení, ale bude to jinak, protože aspoň ten můj, když ví, že se mnou nic nebude a tedy si chce v koupelně poradit sám, tak je tam zavřený ještě dýl (i když už to zní neuvěřitelně), ale je to tak hodina klidně… a nikdo se pak už neumyje, protože dojde teplá.
Třeba tam dělá ještě jiný věci…
Já myslím, že chlapi mají nějaké tajné rituály - ne všichni, ale ti, co patří do společenstva Dlouho V Koupelně Setrvávajících - a my se můžeme jen dohadovat, co ty rituály zahrnují.![]()
To bude ono,on se většinou když se mu „nechce“ oholí rychle,ale když ho to popadne to pak dělá asi obličejnou generálku.
Katka86 píše:Vivik píše:
U mýho to je tak plus mínus i s mytím půl hodiny, a taky by mě zajímalo, co tam dělá, když si v podstatě jen oholí kníra a trochu ofikne bradku.
Ale to bude tím, že i když se neholí, tak je v koupelně dvakrát tak dlouho co já, a navíc s dvojnásobně ničivým účinkem (mokrá zeď až ke stropu, oblečení z práce hozený na zemi a štědře pokropený - asi čeká, že nasadí výhony a bude si ho moct namnožit, nebo co, a případné oholený chlap = chlupaté umyvadlo - to už ani neřeším).![]()
![]()
Nápodobně,mokro až na stropě a ty mokré hadry pohozené na zemí,to se mi otvírá nůž v kapse
![]()
A nejlepší je, když mu řeknu, aby si k tomu dřepnul… což je logický řešení, když už se mu nechce namontovat závěs, což by stejně vyřešilo jen tu venkovní stranu vany, ne zeď… Tak prej: „Nejsem ženská, abych se uměl mejt v sedě…“
Geniální, fakt… já se tam teď s pupkem vždycky zašpuntuju, takže umejt se je logistickej oříšek srovnatelnej s vracením velryby uvízlé na souši do moře, on je „kostík“, že by se do vany vešel desetkrát, ale prostě musí stát. ![]()
Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne
.V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co ![]()
Katka86 píše:
Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne.V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co
Jo, ten můj si ještě zapíná takový to hřející rychle topící cosi, a pak vylejzá červenej jako rak, a stěžuje si, že je nějakej slabej… ![]()
Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám… ![]()
Vivik píše:Katka86 píše:
Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne.V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co
Jo, ten můj si ještě zapíná takový to hřející rychle topící cosi, a pak vylejzá červenej jako rak, a stěžuje si, že je nějakej slabej…
Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám…
Směřovat to moc nesmí,jinak adminy už asi klepne pepka ![]()
Katka86 píše:Vivik píše:Směřovat to moc nesmí,jinak adminy už asi klepne pepkaKatka86 píše:
Jo, ten můj si ještě zapíná takový to hřející rychle topící cosi, a pak vylejzá červenej jako rak, a stěžuje si, že je nějakej slabej…
Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám…
Tak ono na otázku Za jak dlouho se chlap oholí se toho moc víc vymyslet nedá, a ten celkový čas, trávený našimi polovičkami v koupelně, s tím vlastně souvisí… a je záhadný, tudíž zajímavý.
(Všechno okecáme!)
Holky, tady jsem se fakt pobavila!!!
Chlapi jsou fakt všichni stejný…
Tn můj se teda většinou holí až když (jak sám říká) ho to začne píchat do krku
, ale jinak je to naprosto podobný - chlupatý umyvadlo, otevřená tuba s gelem,… Mimoto - po sprše, po který já můžu větrat páru ještě celkem dlouho, je rudý jak rak, brumlá něco o zničeným pejskovi. Oblečení má asi nožičky - takže z té koupelny odejde samo a ručník je má taky - aby došel z ložnice zpět do koupelny…
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí…
![]()
Hlasim, ze muj muz se taky jde holit s tim, ze „za chvili“ a trva mu to tak pul hodiny, ne-li vic, a kdyz vyleze, tak si postezuje, ze to tady a tamhle ma krive, jak pospichal
Netroufam si odhadnout, kolik casu by potreboval, aby byl s vysledkem spokojeny ![]()
Etcetera78 píše:
Hlasim, ze muj muz se taky jde holit s tim, ze „za chvili“ a trva mu to tak pul hodiny, ne-li vic, a kdyz vyleze, tak si postezuje, ze to tady a tamhle ma krive, jak pospichal![]()
Netroufam si odhadnout, kolik casu by potreboval, aby byl s vysledkem spokojeny
Bobi.verunka píše:
Holky, tady jsem se fakt pobavila!!!Chlapi jsou fakt všichni stejný…
Tn můj se teda většinou holí až když (jak sám říká) ho to začne píchat do krku, ale jinak je to naprosto podobný - chlupatý umyvadlo, otevřená tuba s gelem,… Mimoto - po sprše, po který já můžu větrat páru ještě celkem dlouho, je rudý jak rak, brumlá něco o zničeným pejskovi. Oblečení má asi nožičky - takže z té koupelny odejde samo a ručník je má taky - aby došel z ložnice zpět do koupelny…
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí…![]()
Tak u nás naštěstí už chlapeté umyvadlo není,to už si uklidí po sobě sám,ale ty mokré hadry na zemi
Vyleze s koupelny,taky jak rajče,a když ho na to oblečení upozorním,tak hned vyrukuje s tím,že to CHTĚL uklidit.Ale kdy to už neřekne.A dokonce se někdy i nasprejuje před spaním
Asi si myslí,že mě to rajcuje,když „voní“,ale většinou to dopadlo tak,že jsem z toho dostala astma záchvat
![]()
Katka86 píše:Bobi.verunka píše:Tak u nás naštěstí už chlapeté umyvadlo není,to už si uklidí po sobě sám,ale ty mokré hadry na zemi
Holky, tady jsem se fakt pobavila!!!Chlapi jsou fakt všichni stejný…
Tn můj se teda většinou holí až když (jak sám říká) ho to začne píchat do krku, ale jinak je to naprosto podobný - chlupatý umyvadlo, otevřená tuba s gelem,… Mimoto - po sprše, po který já můžu větrat páru ještě celkem dlouho, je rudý jak rak, brumlá něco o zničeným pejskovi. Oblečení má asi nožičky - takže z té koupelny odejde samo a ručník je má taky - aby došel z ložnice zpět do koupelny…
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí…![]()
![]()
Vyleze s koupelny,taky jak rajče,a když ho na to oblečení upozorním,tak hned vyrukuje s tím,že to CHTĚL uklidit.Ale kdy to už neřekne.A dokonce se někdy i nasprejuje před spaním
![]()
Asi si myslí,že mě to rajcuje,když „voní“,ale většinou to dopadlo tak,že jsem z toho dostala astma záchvat
![]()
![]()
![]()
Jojo, že CHTĚL, to je úžasný, nebo JÁ TO UDĚLÁM… Ale vždycky zapomene říct kdy… ![]()
Jednou jsem zkoušela, jak dlouho bude těm trenýrkám trvat, než z té podlahy dojdou do koše na prádlo… No, po třech dnech mi došla trpělivost a trochu jsem jim pomohla… Od tý doby už fakt nezkouším…
Hehe, ja jsem chlapovi rekla, ze co nebude v kosi na pradlo, to se proste nevypere… a musim rict, ze se v ramci moznosti snazi… ted jsme ve fazi, kdy vysvetluju, ze je hrozne super, ze dava pradlo do kose, ale kdyz ze sebe sunda propocene veci z fotbalu, tak ze se nejdriv musi nechat nechat uschnout, jinak od toho v kosi zacnou zahnivat i ostatni veci…
![]()
no spíš se zeptám na otázku po jaké době se Vaši chlapci odhodlají jít se oholit???
ten muj po měsici a pul a to ještě mrčí že neeee a holí se taky hodinu
zavře si dveře takže nevim nevim co tam dělá ![]()
Marsi86 píše:
no spíš se zeptám na otázku po jaké době se Vaši chlapci odhodlají jít se oholit???ten muj po měsici a pul a to ještě mrčí že neeee a holí se taky hodinu
zavře si dveře takže nevim nevim co tam dělá
NO tak 3×-5× za měsíc.Roste mu to pomalu a jak jsem psala krom bradky má tři chlupy ![]()