Za jak dlouho se chlap oholí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
26.4.11 17:40
Vivik píše:
Bia píše:
Třeba tam dělá ještě jiný věci… :mrgreen:
To bylo první, co mě napadlo jako vysvětlení, ale bude to jinak, protože aspoň ten můj, když ví, že se mnou nic nebude a tedy si chce v koupelně poradit sám, tak je tam zavřený ještě dýl (i když už to zní neuvěřitelně), ale je to tak hodina klidně… a nikdo se pak už neumyje, protože dojde teplá. :mrgreen:
Já myslím, že chlapi mají nějaké tajné rituály - ne všichni, ale ti, co patří do společenstva Dlouho V Koupelně Setrvávajících - a my se můžeme jen dohadovat, co ty rituály zahrnují. :nevim: :lol:

To bude ono,on se většinou když se mu „nechce“ oholí rychle,ale když ho to popadne to pak dělá asi obličejnou generálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.4.11 17:43
Katka86 píše:
Vivik píše:
U mýho to je tak plus mínus i s mytím půl hodiny, a taky by mě zajímalo, co tam dělá, když si v podstatě jen oholí kníra a trochu ofikne bradku. :lol:
Ale to bude tím, že i když se neholí, tak je v koupelně dvakrát tak dlouho co já, a navíc s dvojnásobně ničivým účinkem (mokrá zeď až ke stropu, oblečení z práce hozený na zemi a štědře pokropený - asi čeká, že nasadí výhony a bude si ho moct namnožit, nebo co, a případné oholený chlap = chlupaté umyvadlo - to už ani neřeším). :-D
:palec: :palec: :palec: Nápodobně,mokro až na stropě a ty mokré hadry pohozené na zemí,to se mi otvírá nůž v kapse :cert: :cert:

A nejlepší je, když mu řeknu, aby si k tomu dřepnul… což je logický řešení, když už se mu nechce namontovat závěs, což by stejně vyřešilo jen tu venkovní stranu vany, ne zeď… Tak prej: „Nejsem ženská, abych se uměl mejt v sedě…“
Geniální, fakt… já se tam teď s pupkem vždycky zašpuntuju, takže umejt se je logistickej oříšek srovnatelnej s vracením velryby uvízlé na souši do moře, on je „kostík“, že by se do vany vešel desetkrát, ale prostě musí stát. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 17:45

Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne :roll: .V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.4.11 17:47
Katka86 píše:
Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne :roll: .V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co :lol:

Jo, ten můj si ještě zapíná takový to hřející rychle topící cosi, a pak vylejzá červenej jako rak, a stěžuje si, že je nějakej slabej… :lol:

Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 17:50
Vivik píše:
Katka86 píše:
Tak ten můj se taky myje jedině ve stoje,dřepnou si ho ani nenapadne :roll: .V koupelně je jak v sauně,nevím jestli se sprchuje vařící vodou nebo co :lol:

Jo, ten můj si ještě zapíná takový to hřející rychle topící cosi, a pak vylejzá červenej jako rak, a stěžuje si, že je nějakej slabej… :lol:

Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám… :lol:

Směřovat to moc nesmí,jinak adminy už asi klepne pepka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
26.4.11 17:56

Příspěvek upraven 16.05.16 v 23:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.4.11 17:57
Katka86 píše:
Vivik píše:
Katka86 píše:

Jinak zase to tady směřuje někam jinam než k holení, koukám… :lol:
Směřovat to moc nesmí,jinak adminy už asi klepne pepka :mrgreen:

Tak ono na otázku Za jak dlouho se chlap oholí se toho moc víc vymyslet nedá, a ten celkový čas, trávený našimi polovičkami v koupelně, s tím vlastně souvisí… a je záhadný, tudíž zajímavý. 8-) :mrgreen: (Všechno okecáme!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
26.4.11 18:03

Holky, tady jsem se fakt pobavila!!! :lol: Chlapi jsou fakt všichni stejný…
Tn můj se teda většinou holí až když (jak sám říká) ho to začne píchat do krku :-D , ale jinak je to naprosto podobný - chlupatý umyvadlo, otevřená tuba s gelem,… Mimoto - po sprše, po který já můžu větrat páru ještě celkem dlouho, je rudý jak rak, brumlá něco o zničeným pejskovi. Oblečení má asi nožičky - takže z té koupelny odejde samo a ručník je má taky - aby došel z ložnice zpět do koupelny…
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.4.11 18:39

Hlasim, ze muj muz se taky jde holit s tim, ze „za chvili“ a trva mu to tak pul hodiny, ne-li vic, a kdyz vyleze, tak si postezuje, ze to tady a tamhle ma krive, jak pospichal :think: :think: Netroufam si odhadnout, kolik casu by potreboval, aby byl s vysledkem spokojeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 18:54
Etcetera78 píše:
Hlasim, ze muj muz se taky jde holit s tim, ze „za chvili“ a trva mu to tak pul hodiny, ne-li vic, a kdyz vyleze, tak si postezuje, ze to tady a tamhle ma krive, jak pospichal :think: :think: Netroufam si odhadnout, kolik casu by potreboval, aby byl s vysledkem spokojeny :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
26.4.11 18:58
Bobi.verunka píše:
Tn můj se teda většinou holí až když (jak sám říká) ho to začne píchat do krku :-D , ale jinak je to naprosto podobný - chlupatý umyvadlo, otevřená tuba s gelem,… Mimoto - po sprše, po který já můžu větrat páru ještě celkem dlouho, je rudý jak rak, brumlá něco o zničeným pejskovi. Oblečení má asi nožičky - takže z té koupelny odejde samo a ručník je má taky - aby došel z ložnice zpět do koupelny…
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí… :lol: :mrgreen:

Tak u nás naštěstí už chlapeté umyvadlo není,to už si uklidí po sobě sám,ale ty mokré hadry na zemi :cert: :cert: Vyleze s koupelny,taky jak rajče,a když ho na to oblečení upozorním,tak hned vyrukuje s tím,že to CHTĚL uklidit.Ale kdy to už neřekne.A dokonce se někdy i nasprejuje před spaním :roll: :roll: Asi si myslí,že mě to rajcuje,když „voní“,ale většinou to dopadlo tak,že jsem z toho dostala astma záchvat :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3336
26.4.11 20:29
Katka86 píše:
Bobi.verunka píše:
A debatu o sprchování vsedě jsme už taky měli - taky to neumí… :lol: :mrgreen:
Tak u nás naštěstí už chlapeté umyvadlo není,to už si uklidí po sobě sám,ale ty mokré hadry na zemi :cert: :cert: Vyleze s koupelny,taky jak rajče,a když ho na to oblečení upozorním,tak hned vyrukuje s tím,že to CHTĚL uklidit.Ale kdy to už neřekne.A dokonce se někdy i nasprejuje před spaním :roll: :roll: Asi si myslí,že mě to rajcuje,když „voní“,ale většinou to dopadlo tak,že jsem z toho dostala astma záchvat :-P :-P :-P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jojo, že CHTĚL, to je úžasný, nebo JÁ TO UDĚLÁM… Ale vždycky zapomene říct kdy… :think:
Jednou jsem zkoušela, jak dlouho bude těm trenýrkám trvat, než z té podlahy dojdou do koše na prádlo… No, po třech dnech mi došla trpělivost a trochu jsem jim pomohla… Od tý doby už fakt nezkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
27.4.11 08:51

Hehe, ja jsem chlapovi rekla, ze co nebude v kosi na pradlo, to se proste nevypere… a musim rict, ze se v ramci moznosti snazi… ted jsme ve fazi, kdy vysvetluju, ze je hrozne super, ze dava pradlo do kose, ale kdyz ze sebe sunda propocene veci z fotbalu, tak ze se nejdriv musi nechat nechat uschnout, jinak od toho v kosi zacnou zahnivat i ostatni veci… :think: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 09:29

no spíš se zeptám na otázku po jaké době se Vaši chlapci odhodlají jít se oholit???

ten muj po měsici a pul a to ještě mrčí že neeee a holí se taky hodinu
zavře si dveře takže nevim nevim co tam dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 10:12
Marsi86 píše:
no spíš se zeptám na otázku po jaké době se Vaši chlapci odhodlají jít se oholit???ten muj po měsici a pul a to ještě mrčí že neeee a holí se taky hodinu
zavře si dveře takže nevim nevim co tam dělá :mrgreen:

NO tak 3×-5× za měsíc.Roste mu to pomalu a jak jsem psala krom bradky má tři chlupy :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová