Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsem tady zzase protože se nám pořád nedaří, moje poslední MS začala 10.03.2015 a Dr. mi 24.03.2015 předepsala Duphaston s dávkováním 14DC + 10 dní 1-0-1, potřebovala jsem jak srovnat cyklus, tak podpořit otěhu, myslíte si, že mu Duph k tomu pomůže?? Máte s ním některá zkušenosti? Četla jsem že to i někomu pomohlo… a hned první měsíc… ![]()
@JayLee Já už jsem z toho celá nějaká zoufalá ze všeho… a na kontrou jsu až v květnu. a myslím že 14DC mám již po ovu, jelikož vždy jsem měla kolem 12dc
Taky si mám měřit BT, tak měřím po ranku jak vzteklá a vždy (včera dnes i předevčítem) 37,0 - 37,0 - 36,9… takže to vypadá že už po ovu je
Ne teď jsme na tom celkem blbě finančně takže o ovu testech si mohu nechat jen zdát, a dr, mi duph nasadila páč mi tam čumákovala pul hodiny na utz a řekla 14DC tak nevím no, každopádně mám jít ještě na vyšetření štítný žlázy, ak kdo ví… jak to vůbec dopadne. ale jak říkám, už mě to ani nebaví, 2 roky a nic než jeden potrat ![]()
@Dzeinny píše:
Ne teď jsme na tom celkem blbě finančně takže o ovu testech si mohu nechat jen zdát, a dr, mi duph nasadila páč mi tam čumákovala pul hodiny na utz a řekla 14DC tak nevím no, každopádně mám jít ještě na vyšetření štítný žlázy, ak kdo ví… jak to vůbec dopadne. ale jak říkám, už mě to ani nebaví, 2 roky a nic než jeden potrat
Ahojky, já jsem tedka kupovala tři ovulační sady testu za dvě stovky…v té jedné sadě je 8 testu
a je to u Dr. Maxe
mají nějakou akci 2+1 zdarma ![]()
@vertunka no jo, když já dostala v práci jen 5900 debilní zaměstnavatel + výpověď z mojií strany a přítel 6300 páč nejsou zakázky a hypotéka 10000 po započtení energií udělala své…čekáme do desátého
![]()
@Dzeinny no tak to je blbý no
a jak z toho vyjdete až bude mimi?
a jinak z toho nebuď nešťastna, ono se jednou zadaří ![]()
@vertunka ona nám hypotéka za půl roku končí a teď jsou blbé měsíce, normálně se nám doma sejde kolem 40 000, to se pak dá vyskočit si z kopýtka a mít mimi. teĎ prostě přítel na firmě má omezené možnosti, protože barvy pod 10 stupňů netuhnou. (dopravní značení) ![]()
@vertunka Já už jedno mimi mám. takže to bude druhé… u nás to ale bude i tím, že ex-manžel mě po dobu tří let psychicky i fyzicky týral ![]()
teď jsem už tři roky doma, v klidu s hodným chlapem, a dva roky a nic ![]()
@Dzeinny píše:
@vertunka Já už jedno mimi mám. takže to bude druhé… u nás to ale bude i tím, že ex-manžel mě po dobu tří let psychicky i fyzicky týral
teď jsem už tři roky doma, v klidu s hodným chlapem, a dva roky a nic
Ježíš to je hrozný
tak snad už je to lepší
a uvidíš, že až přijde ten správný čas, až budeš v úplně pohodě tak se dočkáte. ![]()
@vertunka taky si myslím, ale to čekání je už dlouhé… A díky… občas je potřeba si vyměnit pár písmen s někým nezaujatým ![]()
@Dzeinny píše:
@vertunka taky si myslím, ale to čekání je už dlouhé… A díky… občas je potřeba si vyměnit pár písmen s někým nezaujatým
S tím čekáním máš naprostou pravdu. My se snažíme sotva 3 měsíce a už jsem z toho nešťastná a vymýšlím katastrofy
to jsem na sebe zvědavá co budu dělat když to nepůjde dva roky ![]()
@vertunka Nu, kazdé čekání je na nic, ale neboj, ono to půjde. zkus pít kontryhel… napomáhá růstu sliznice. ![]()
Od noci mě píchá v podbříšku… Jinak mi nic není… achjo co to zzase je? ![]()