Duphaston 14DC

57
26.3.15 10:49

Duphaston 14DC

Ahoj holky, tak jsem tady zzase protože se nám pořád nedaří, moje poslední MS začala 10.03.2015 a Dr. mi 24.03.2015 předepsala Duphaston s dávkováním 14DC + 10 dní 1-0-1, potřebovala jsem jak srovnat cyklus, tak podpořit otěhu, myslíte si, že mu Duph k tomu pomůže?? Máte s ním některá zkušenosti? Četla jsem že to i někomu pomohlo… a hned první měsíc… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
57
26.3.15 11:01

@JayLee Já už jsem z toho celá nějaká zoufalá ze všeho… a na kontrou jsu až v květnu. a myslím že 14DC mám již po ovu, jelikož vždy jsem měla kolem 12dc
Taky si mám měřit BT, tak měřím po ranku jak vzteklá a vždy (včera dnes i předevčítem) 37,0 - 37,0 - 36,9… takže to vypadá že už po ovu je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 11:55

Ne teď jsme na tom celkem blbě finančně takže o ovu testech si mohu nechat jen zdát, a dr, mi duph nasadila páč mi tam čumákovala pul hodiny na utz a řekla 14DC tak nevím no, každopádně mám jít ještě na vyšetření štítný žlázy, ak kdo ví… jak to vůbec dopadne. ale jak říkám, už mě to ani nebaví, 2 roky a nic než jeden potrat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.3.15 12:09
@Dzeinny píše:
Ne teď jsme na tom celkem blbě finančně takže o ovu testech si mohu nechat jen zdát, a dr, mi duph nasadila páč mi tam čumákovala pul hodiny na utz a řekla 14DC tak nevím no, každopádně mám jít ještě na vyšetření štítný žlázy, ak kdo ví… jak to vůbec dopadne. ale jak říkám, už mě to ani nebaví, 2 roky a nic než jeden potrat :,(

Ahojky, já jsem tedka kupovala tři ovulační sady testu za dvě stovky…v té jedné sadě je 8 testu :) a je to u Dr. Maxe :) mají nějakou akci 2+1 zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 12:13

@vertunka no jo, když já dostala v práci jen 5900 debilní zaměstnavatel + výpověď z mojií strany a přítel 6300 páč nejsou zakázky a hypotéka 10000 po započtení energií udělala své…čekáme do desátého :,( :,( :,( :,( :cert: :cert: :cert: :nevim: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.3.15 12:20

@Dzeinny no tak to je blbý no :nevim: a jak z toho vyjdete až bude mimi? :nevim: a jinak z toho nebuď nešťastna, ono se jednou zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 12:23

@vertunka ona nám hypotéka za půl roku končí a teď jsou blbé měsíce, normálně se nám doma sejde kolem 40 000, to se pak dá vyskočit si z kopýtka a mít mimi. teĎ prostě přítel na firmě má omezené možnosti, protože barvy pod 10 stupňů netuhnou. (dopravní značení) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.3.15 12:37

@Dzeinny aha tak to jo…a snažíte se o první nebo o druhý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 12:42

@vertunka Já už jedno mimi mám. takže to bude druhé… u nás to ale bude i tím, že ex-manžel mě po dobu tří let psychicky i fyzicky týral :(
teď jsem už tři roky doma, v klidu s hodným chlapem, a dva roky a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.3.15 12:53
@Dzeinny píše:
@vertunka Já už jedno mimi mám. takže to bude druhé… u nás to ale bude i tím, že ex-manžel mě po dobu tří let psychicky i fyzicky týral :(
teď jsem už tři roky doma, v klidu s hodným chlapem, a dva roky a nic :(

Ježíš to je hrozný :poblion: :poblion: tak snad už je to lepší :) a uvidíš, že až přijde ten správný čas, až budeš v úplně pohodě tak se dočkáte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 12:56

@vertunka taky si myslím, ale to čekání je už dlouhé… A díky… občas je potřeba si vyměnit pár písmen s někým nezaujatým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.3.15 13:06
@Dzeinny píše:
@vertunka taky si myslím, ale to čekání je už dlouhé… A díky… občas je potřeba si vyměnit pár písmen s někým nezaujatým :)

S tím čekáním máš naprostou pravdu. My se snažíme sotva 3 měsíce a už jsem z toho nešťastná a vymýšlím katastrofy :D :D to jsem na sebe zvědavá co budu dělat když to nepůjde dva roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.3.15 14:30

@vertunka Nu, kazdé čekání je na nic, ale neboj, ono to půjde. zkus pít kontryhel… napomáhá růstu sliznice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.3.15 14:15

Od noci mě píchá v podbříšku… Jinak mi nic není… achjo co to zzase je? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí