Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Co si myslíte o domácí inseminaci? Prý to používají lesbičky a asexualove a je to účinné. S partnerem se snažíme o dite přes rok a oba jsme v pořádku. Napadlo nás zkusit to přes stříkačku. Samozřejme jen k čipku. Bud rovnou do stříkačky nebo aby to bylo méně umělý, tak mě do pusy a pak do stříkačky. Říkáme se proč ne ![]()
Co myslíte?
A proč jo. Penis se dostane na podobné místo, ne? Jeďte raději na dovolenou a trošku se uvolněte ![]()
Protože je to zbytečné? Ty vado, to jsou nápady
Taky může být chyba ve spermiích a těmito blbostmi jich ještě spoustu odděláte
myslíš jako, že stříkačkou je stříkneš dál než přímo při sexu z penisu? ![]()
Tak to hodně štěstí, v puse bych to neudržela.
Jinak zkusit to můžete, ale když jste zdraví? ![]()
Zbytecne ne? Pokud je muz schopny ejakulovat primo do tebe, nevidim v tom smysl…
Nemůžu mluvit ze své zkušenosti
, ale toto mi přijde zbytečné, ale slyšel jsme že může hodně pomoci doprstit sperma až na čípek.
Tak to zkuste a pak dej vědět.
Ten nápad s pusou se teda obzvláště „povedl“. ![]()
Jdi do toho, ale pak ještě minimálně hodinu musíš být v pozici svíčky, ještě lépe stojky ![]()
@neanonymní píše:
Tak to zkuste a pak dej vědět.
Ten nápad s pusou se teda obzvláště „povedl“.
S tim napadem s pusou jiste prisel partner ![]()
@Cuddy píše:
S tim napadem s pusou jiste prisel partner
Pane doktore partner říkal, že bod G je hluboko v krku a je tak hodný, že chce moje vyvrcholení. Ale se mnou je něco špatně i když to zkoušíme denně a já nemohu vyvrcholit ![]()
@jahuhudka jo, nebo si alspon podlozit zadek polstarkem, to pak svicka jde lepe.
a o tom napadu s pusou si partner mysli, ze to neni nejlepsi napad, je tam jine pH nez ve vagine a navic imunoglobuliny, a enzymy stepici bilkoviny a sacharidy
@Cuddy píše:
S tim napadem s pusou jiste prisel partner
Přesne tak..ale tak mě to nevadí ![]()
Tak lesbicky a asexualove to pouzivaji nejspis proto, ze maji zasadni problem to tamtez umistit tim nejprirozenejsim zpusobem. Klasicka inseminace prinasi vyhody v tom, ze je lekarem odsledovan presne ten nejvhodnejsi okamzik, sperma je patricne ocisteno a zavedeno jen to nejlepsi a navic je zavedeno az do delohy, tudiz prekonava barieru delozniho cipku a pripadne neprostupneho hlenu zde. Nic z toho doma neobejdete, takze jestli je chlap schopen uvnitr ejakulovat, tak si to akorat tak zkomplikujete.
@Lelek23 píše:
@jahuhudka jo, nebo si alspon podlozit zadek polstarkem, to pak svicka jde lepe.
a o tom napadu s pusou si partner mysli, ze to neni nejlepsi napad, je tam jine pH nez ve vagine a navic imunoglobuliny, a enzymy stepici bilkoviny a sacharidy
Aha a to vadi v čem? Snažila bych se abych v te chvili měla v puse sucho a hned do stříkačky ![]()
@jahuhudka píše:
Pane doktore partner říkal, že bod G je hluboko v krku a je tak hodný, že chce moje vyvrcholení. Ale se mnou je něco špatně i když to zkoušíme denně a já nemohu vyvrcholit