Domácí inseminace po ročním snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
24.3.15 19:02

Domácí inseminace

Ahoj holky.
Co si myslíte o domácí inseminaci? Prý to používají lesbičky a asexualove a je to účinné. S partnerem se snažíme o dite přes rok a oba jsme v pořádku. Napadlo nás zkusit to přes stříkačku. Samozřejme jen k čipku. Bud rovnou do stříkačky nebo aby to bylo méně umělý, tak mě do pusy a pak do stříkačky. Říkáme se proč ne :nevim:
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.3.15 19:07

A proč jo. Penis se dostane na podobné místo, ne? Jeďte raději na dovolenou a trošku se uvolněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.3.15 19:08

Protože je to zbytečné? Ty vado, to jsou nápady :mrgreen: :mrgreen: Taky může být chyba ve spermiích a těmito blbostmi jich ještě spoustu odděláte :lol: myslíš jako, že stříkačkou je stříkneš dál než přímo při sexu z penisu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
24.3.15 19:09

Tak to hodně štěstí, v puse bych to neudržela.
Jinak zkusit to můžete, ale když jste zdraví? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819

Zbytecne ne? Pokud je muz schopny ejakulovat primo do tebe, nevidim v tom smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720

Nemůžu mluvit ze své zkušenosti :-), ale toto mi přijde zbytečné, ale slyšel jsme že může hodně pomoci doprstit sperma až na čípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538

Tak to zkuste a pak dej vědět.
Ten nápad s pusou se teda obzvláště „povedl“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.3.15 19:11

Jdi do toho, ale pak ještě minimálně hodinu musíš být v pozici svíčky, ještě lépe stojky :palec:

• Citovat
  • Upravit
30913
24.3.15 19:11
@neanonymní píše:
Tak to zkuste a pak dej vědět.
Ten nápad s pusou se teda obzvláště „povedl“. :lol:

S tim napadem s pusou jiste prisel partner :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.3.15 19:15
@Cuddy píše:

Pane doktore partner říkal, že bod G je hluboko v krku a je tak hodný, že chce moje vyvrcholení. Ale se mnou je něco špatně i když to zkoušíme denně a já nemohu vyvrcholit :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lelek23
24.3.15 19:20

@jahuhudka jo, nebo si alspon podlozit zadek polstarkem, to pak svicka jde lepe.
a o tom napadu s pusou si partner mysli, ze to neni nejlepsi napad, je tam jine pH nez ve vagine a navic imunoglobuliny, a enzymy stepici bilkoviny a sacharidy

• Citovat
  • Upravit
96
24.3.15 19:23
@Cuddy píše:

Přesne tak..ale tak mě to nevadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
24.3.15 19:24

Tak lesbicky a asexualove to pouzivaji nejspis proto, ze maji zasadni problem to tamtez umistit tim nejprirozenejsim zpusobem. Klasicka inseminace prinasi vyhody v tom, ze je lekarem odsledovan presne ten nejvhodnejsi okamzik, sperma je patricne ocisteno a zavedeno jen to nejlepsi a navic je zavedeno az do delohy, tudiz prekonava barieru delozniho cipku a pripadne neprostupneho hlenu zde. Nic z toho doma neobejdete, takze jestli je chlap schopen uvnitr ejakulovat, tak si to akorat tak zkomplikujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.3.15 19:25
@Lelek23 píše:
@jahuhudka jo, nebo si alspon podlozit zadek polstarkem, to pak svicka jde lepe.
a o tom napadu s pusou si partner mysli, ze to neni nejlepsi napad, je tam jine pH nez ve vagine a navic imunoglobuliny, a enzymy stepici bilkoviny a sacharidy

Aha a to vadi v čem? Snažila bych se abych v te chvili měla v puse sucho a hned do stříkačky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
24.3.15 19:27
@jahuhudka píše:
Pane doktore partner říkal, že bod G je hluboko v krku a je tak hodný, že chce moje vyvrcholení. Ale se mnou je něco špatně i když to zkoušíme denně a já nemohu vyvrcholit :lol:
:potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí